Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה לקנות משחזת זוית 4.5 או 5.

אני מתכוון להשתמש בכלי גם לחיתוך מפני שהכלי הגדול יותר (9'') פשוט מעייף מדי.

האם יש הבדל משמעותי בין הגדלים 4 ו 5? האם ההבדל מצדיק את ההבדל במחיר?

האם מישהו מכיר את הפירמה ryobi?

זה יפני? יפני תוצרת סין?

על פניו היבואן נראה רציני (גמל שריד) אבל הוא ברמה של בוש ומקיטה?

אני לא רוצה לקנות משהו סיני. לאבא שלי יש כזה והוא גורם לתחושת נימול בידיים אחרי 5 דק' עבודה, מעבר לסיפורי זוועות ששמעתי על דיסקים שהתעופפו יחד עם הציר במהלך עבודה.

ייעוד הכלי הוא הוא לחיתוך והשחזה כתחביב ולא לעבודה יומיומית.

אשמח לשמוע המלצות.

תודה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אם מדובר בסדר גודל של 400 שקל לתקציב.

הייתי ממליץ לך כבר לקנות מקיטה.

יש לי אחת כזו 4.5", והיא ממש חזקה.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

תודה.

הפרש המחירים בין מקיטה בוש וryobi לא משמעותי.

אני מתלבט אם להשקיע עוד 200 שקל ולקנות את ה 5''.

אבל אני מבין שאף אחד כאן לא מתעסק עם פחות מ9'':wink:

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

הכל תלוי מה אתה חותך. אבל בעקרון, מעולם לא היה לי צורך במשהו שה 4.5/5 לא עבד, כולל השחזה, משיש, דרך בטון, ברזלים אלומיניום ואפילו צמיגים. כל דבר מעבר אני משתמש במסור שורף (בעיקר לצנרת/פרופילים ברזל רציניים)

מעבר לפירמה, כל עוד אתה לא הולך על בוש ירוק על ליין הפרו], לא מוצא העדפה ברורה בין בוש מקיטה וריובי. אני יודע שמקיטה נותני שירות יותר טובים מלדיקו (לפחות מנסיוני האישי), ריובי לא יודע. מקיטה נותנים אחריות מקיפה מאוד, ואם אני מבין נכון יש להם מאין קלאצ' או משהו כזה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

המלצתי- מקיטה.

עבדתי איתה והיא עשתה עבודה מאוד טובה.

אתה יכול לנסות לקבל מחיר זול יותר דרך האתר הנ"ל

http://www.hakli.co.il/139732/%D7%A6%D7%95%D7%A8-%D7%A7%D7%A9%D7%A8-1

תרשום שאתה מעוניין בכלים של מקיטה, ושהגעת דרך קובי שמארגן קניה מרוכזת בפורום.

קובי

פורסם

יש לי מקדחה שלהם ( RYOBI) ועד עכשיו היא מצויינת.

במשחזת דיסק לך על הטוב ביותר, זה הכלי הכי מסוכן שיש.

פורסם

ריובי הוא יפני מיפן, לא יפני מייוון. הם מקצועיים פלוס, ואולי אפילו אוכלים את בוש באיכות שלהם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש לי דיסק של בוש אולי כבר 5 שנים ואני עובד איתו יחסית הרבה, הכלי פשוט מעולה אמין ואיכותי, בנושא של משחזות ומשורים לעולם לא הייתי נוגע במשהו שהוא לא של בוש, מקיטה, די וולט או מטאבו, שאלו כלים שאפשר לסמוך עליהם, במקדחות או מברגות מקסימום זה יתקלקל או ישבר אבל תחשוב מה קורה אם דיסק יעוף לך, עדיין זה יהיה שווה חיסכון של כמה שקלים?

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם
לעולם לא הייתי נוגע במשהו שהוא לא של בוש, מקיטה, די וולט או מטאבו,

אתה יכול להוסיף גם את ריובי לרשימה הזו בשקט.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ריובי הייתה פעם בין החברות המובילות בתחום, אבל מאז הדברים השתנו קצת.

בשנות האלפיים מרבית היצרנים כבר הבינו שארגונומיקה היא חלק חשוב מעיצוב הכלים, ולכן חל שיפור משמעותי בנוחות השימוש בהם. הכלים נהפכו למאוזנים יותר, קלים יותר לנשיאה ומתאימים יותר לכף היד. בנוסף, הופיעו כל מיני מנגנונים להחלפה מהירה של מקדחים, דיסקים וכיו"ב וגם אמצעי בטיחות חדשים. למרבה הצער, ריובי לא כ"כ זרמה עם השינויים האלה, ולכן נשארה מאחור.

למיטב ידיעתי, איכות ההרכבה שלהם היא לא בהכרח גרועה יותר, אבל נוחות השימוש נחותה מזו של מוצרים מתחרים מהיצרנים הגדולים. לפיכך, לא הייתי ממליץ, ולו רק בגלל העובדה שכיום אין להם שום יתרון ממשי על פני המתחרים (היתרון במחיר אינו מצדיק את הקניה לדעתי).

תחשוב מה קורה אם דיסק יעוף לך, עדיין זה יהיה שווה חיסכון של כמה שקלים?

אם דיסק יעוף, סימן שהיה כשל בדיסק, לא במשחזת.

זה שאתה לא מכיר את החברה והיא לא הייתה פופולרית בארץ, זה עדיין לא סיבה לשלול את המוצרים שלהם.

פורסם

Derish vbmenu_register("postmenu_2528244", true); ראית פעם ציר של משחזת שעף? ראיתי איזה קבלן שיפוצים שעף לו ציר עם הדיסק ממשחזת 9" תאמין לי שזה לא היה ממש כיף לאותו בחור, בנס לא קרה לא משהו רציני והוא נפגע מזה שהדיסק עף על קיר והחתיכות ממנו פגעו לו בפנים, הדיסק היה של מותג זול לא זוכר של מה.

אני לא שולל את ריובי לגמרי אבל במשחזות תמיד אקנה דברים מאיכות גבוה יותר כמו שכתבתי לפני, או בוש, מקיטה,די וולט או מטאבו. בכלים אחרים אין לי בעיה להתנסות בהרבה חברות ולפעמים יש גם הרבה הפםתעות.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

תודה רבה.

קניתי בסוף של מקיטה.

מסתבר שהאחריות שלהם מכסה עוגן ומנוע ושל בוש מכסה הכל חוץ מעוגן ומנוע.

400 ש"ח, 840W.

הגימור נראה טוב. יחסית לא רועדת. תוצרת סין.

• תוכן חדש...