Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני אינני מבין מאומה בכול מה שקשור לרכישת אייפון קרי עברית מקורית, עברית שמותקנת על-ידי גורמים שונים או מכשיר איטלקי,אמריקאי לכן אבקש את עזרתכם בעניין.

חשבתי לרכוש אייפון דגם 3GS עם 16GB מקורי ולא פרוץ או יד שנייה.

באתר בקישור נמכר אייפון במחיר 2990 שקלים אבל עם הערה שאינני יודע את משמעותה.

"אזהרה: האייפון בגרסה האמריקאית ננעל במקרה של סוללה ריקה או כשהמכשיר נתקע ונדרש ריסט, אנו ממליצים לרכוש את מכשיר האייפון בגרסתו האיטלקית שהמכשיר מגיע סים פרי ממעבדות היצרן ולא ננעל במקרים אלו.

לינק לפתיחת האייפון במקרה שננעל עקב סוללה ריקה או ריסט: Blackra1n."

http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?productid=2176

האם רכישת המכשיר בקישור עלולה לגרום לי לבעיות בעתיד ? האם אני אתקל בבעיה מול המפעיל הסלולרי ?

למה המכשיר האמריקאי ננעל ?

קראתי את כול האשכולות הקודמים אבל מרוב נתונים טכנים יצאתי מבולבל :-)

תודה.

איזה כייף לי :)

פורסם

עברית יש כבר בגרסאות תוכנה החדשות של האייפון

בקשר לאזהרה שיש , בגלל שאין פריצה מושלמת עדיין, הטלפון פרוץ אבל ברגע שתכבה אותו ותדליק או תעשה ריסט וכו.. המכשיר ינעל זה אומר שלא תוכל להשתמש בו בתור טלפון ותצטרך לפרוץ מחדש. אגב בפריצה מחדש כל הנתונים נמחקים.

זאת אומרת שהטלפון הספציפי שראית אינו סימפריי שאתה יכול לשים סים ולהשתמש. אלא פרוץ.

פורסם

מה שאתה אומר לי שהמכשירים הנמכרים באתר בקישור הם 'לא חוקים' ? מי הייבואן הרשמי של אייפון ?

פורסם

המכשירים הם ביבוא אישי של החנות.

בגרסאות האחרונות של האייפון של חלק בחומרה של המכשיר שנועל אותו ועדיין לא מצאו פריצה לבעיה.

אפשר להשיג באיביי טלפונים קצת יותר ישנים שאפשר לפרוץ אותם.

אייל

פורסם

אביתר א. אתה טועה. בכיבוי מלא של המכשיר, אתה פשוט מריץ BLACKRAIN והמכשיר נדלק מחדש. שום דבר לא נמחק מהמכשיר וזה עבודה של חצי דקה.

מרק, אם זה לא נורא מבחינתך, תקנה את האייפון הזה. אני בדיוק במצב הזה ואני חי עם זה.. משתדל תמיד שלא תגמר לי הסוללה כשאני לא ליד מחשב וזהו.

Stay Dirty

פורסם

יכול להיות שאני טועה בקשר למחיקת הנתונים.

אין לי את הגירסה הכי חדשה ויש לי את ה3G,

ממה שחבר שיש לו 3GS עם גרסה הכי חדשה 3.1.3 אם אני לא טועה. כל פעם שהוא עשה ריסט המכשיר ננעל לשיחות ומפריצה מחדש הוא היה צריך להתקין את כל מה שהיה לו מהתחלה.

אגב גם האייפונים שמגיעים לכל חברה סלולרית אצלנו מאפל, אורנג, סלקום, ופלאפון. הוא מגיע נעול לאותה חברה שלא תוכל לשים סים אחר.

כמו שאמרו עדיף לחכות לאייפון הבא, זה יוריד את המחירים של הנוכחיים

פורסם

מרק זה באמת לא כזה נורא כמו שזה נשמע אני מבטיח לך. באמת שחבל על הכסף שלך..

עדיף להתעסק עם פריצות מאשר לשלם עוד 1000 שקל על סים פרי יצרן.

Stay Dirty

פורסם
שום קושי

רק לשים סים ולדבר.

אבל תקח בחשבון שכל מה שתרצה להוריד יעלה לך כסף

נניח ואני רוכש את התוכנה לדיאגנוסטיקה בקישור המצורף האם אני עלול להתקל בקשיים ?

עם איזה תוכנות לא נתקלים בקשיים בהתקנה ?

http://www.autoblog.com/2008/09/26/read-your-obd-ii-with-iphone-using-rev/

תודה רבה על העזרה.

פורסם

תקנה אייפון יד שנייה SIM FREE. יש כאלו שנמכרים חדשים או משומשים במצב מעולה.

המחירים לאייפון SIM FREE 16GB נעים בין 2500-3000 ש"ח

וה32 GB מגיע ל 3500 ש"ח לחדשים.

המחיר של האייפונים של GOMOBILE או כל טל' נייד אחר לא קשורים למציאות.

פורסם

נעשה סדר בדברים.

1. SIMFREE אומר שחברת אפל, מכרה את המכשיר מהמפעל שלה כשהוא לא סגור לאף רשת, למעשה ניתן להכניס בו כרטיס סים של כל חברה והטלפון יעבוד.

2. Jailbreak/unlock/פריצה אומר: 1. מכשיר שנעול לחברה אחת יפתח לכל החברות באמצעות הפריצה. 2. המכשיר יוכל להנות ממשחקים ותוכנות חינם.

מכשירים החל משבוע יצור מסויים מדגם 3gs שהוא הדגם האחרון של האייפון ננעלו ככה שהדרך היחידה לפרוץ אותם היא באמצעות תוכנה שיושבת על המחשב ונקראת blackra1n. הקטע בפריצה הזאת שתוקפה הוא כל עוד לא מכבים ומדליקים את המכשיר מחדש. זאת אומר שבמידה ונגמרה סוללה, או שהפעלת את המכשיר מחדש - אתה צריך לפרוץ מחדש. התהליך פשוט מאוד - מחברים את המכשיר לכבל ואת הכבל למחשב, לוחצים על הכפתור היחידי שיש בתוכנה, מחכים חצי דקה והמכשיר עולה. הזכרונות לא נעלמים, כנ"ל אפליקציות ונתונים אחרים.

גירסא 3.1.3 באופן עקרוני טרם נפרצה כמו שצריך (לא נכניס אותך לפרטים הטכניים) מה שאומר שמומלץ לקנות מכשיר עם גירסא 3.1.2.

הרבה אנשים קונים simfree ועושים לו פריצה גם כן. למה ? כדי להנות מהמשחקים והתוכנות חינם.

מקווה שעזרתי.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
נניח ואני רוכש את התוכנה לדיאגנוסטיקה בקישור המצורף האם אני עלול להתקל בקשיים ?

עם איזה תוכנות לא נתקלים בקשיים בהתקנה ?

http://www.autoblog.com/2008/09/26/read-your-obd-ii-with-iphone-using-rev/

תודה רבה על העזרה.

לא תיתקל בבעיה עם התוכנה בשני המכשירים גם בסימפריי וגם ברגיל, אם אתה לא מתכוון לפרוץ את הטלפון לתוכנות בשני המצבים תצטרך לקנות את התוכנה דרך האפסטור..

מה שלא מספיק כי צריך עוד רכיב שמתחבר לרכב שעולה עוד איזה 150 דולר.

אגב יש לי את התוכנה הזאת היא ניראת טוב אבל בלי החלק הנוסף שקונים היא לא שווה לכלום :)

במידה והאייפון יהיה פרוץ לתוכנות אתה לא תצטרך לשלם על שום תוכנה , רק תצטרך אינטרנט אלחוטי או אינטרנט סלולרי בשביל להוריד את הדברים למכשיר, יש גם דרכים אחרות להעביר לטלפון אבל לא נסבך אותך יותר מדי כרגע :)

• תוכן חדש...