Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נעשה סדר בדברים.

1. SIMFREE אומר שחברת אפל, מכרה את המכשיר מהמפעל שלה כשהוא לא סגור לאף רשת, למעשה ניתן להכניס בו כרטיס סים של כל חברה והטלפון יעבוד.

2. Jailbreak/unlock/פריצה אומר: 1. מכשיר שנעול לחברה אחת יפתח לכל החברות באמצעות הפריצה. 2. המכשיר יוכל להנות ממשחקים ותוכנות חינם.

בוא נעשה עוד סדר:

גם באיפון לא פרוץ יש תוכנות ומשחקים חינם.

כל מה שלא חינם, ואתה מוריד ומתקין על מכשיר פרוץ, הרי הוא בחזקת גנוב.

אז לפרוץ מכשיר כדי להנות ממפעלי רשת שונים, או כדי לעשות שינוים במערכת ההפעלה שאי אפשר לבצע במכשיר לא פרוץ זה דבר אחד.

להתקין תוכנה גנובה (במקום לקנות אותה בדולר - לרוב), זה מגעיל.

בברכה,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

למשהו שלא רוצה להתעסק - אני לא ממליץ על לקנות פלאפון שהוא לא SIMFREE או ישראלי.

יש סכנה בעת שדרוג לגירסאות חדשות שלפחות לתקופה מסוימת הוא ינעל - ואז יש לך לבנה.

למי שיש כח להתעסק - הכל טוב ויפה, למי שאין / לא מבין במיוחד עדיף שלא.

אני לא מבין אבל:

א. למה לקנות עכשיו? זה העיתוי הכי גרוע כשבקרוב יצא אייפון חדש.

ב. למה לא לקחת מהחברה הסלולארית? בכולן אפשר לקחת בלי חבילת "אייפון" (או בשמה האמיתי - חבילת פרייר) , לדוגמא אני על מסלול סטודנטים שלא קשור בכלל לאייפון ומקבל עליו החזר מלא בחשבונית מעל 250 ש"ח.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ממליץ בחום על ההצעה לחכות עוד חודש-חודשיים עד ליציאת האייפון החדש - המחירים יפלו לפחות ב-500 שקל.

אני מכרתי את שלי אתמול בגלל הצפי לירידת מחירים דרסטית לדגמים קודמים.

אה, ולגלעד. תודה על ההרצאה שכנגד פירטיות. אגב, תוכנת GPS לדוגמא (שהיא דיי עלובה לטעמי מהניסיון האישי שלי בה) עולה כמעט 100$.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מהיכן שאבת את המידע שבעוד חודשים שלושה יושק אייפון 4G ?

תודה לכול העוזרים, למדתי המון.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני רכשתי לפני שבוע מכשיר 3GS מיד2 לאחר המון זמן (כמה חודשים התלבטות,וחודש בערך עד שמצאתי את המכשיר המיועד:-P).אם תבדוק למטה בטח תמצא אשכול שנפתח על ידי ובו מוסבר הכול ע"י כול המומחים בפורום.

המכשיר החדש ייצא לאור לפחות עוד כמה חודשים,ועד שמחירו יהיה נגיש בארץ ייקח עוד כמה חודשים בטח.

לאחר שבוע עם המכשיר אני ממליץ מאוד לרכוש אחד,עולם אחר לגמרי,במיוחד למי שאין לו את המגבלויות שלי.:-D

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

יצאה פריצה חדשה לגרסא 3.1.3, והיא עוקפת את הבוטרום החדש. זאת אומרת אפשר לכבות ולהדליק את המכשיר בכיף אחרי הפריצה :)

איזה כיף להגיד את זה סוף סוף..

http://spiritjb.com/

שימו לב, זה רק JAILBREAK בלי UNLOCK. אין עדיין פריצה למודם החדש, זאת אומרת רק מי שקנה אייפון סים פרי או באחת המפעילות הסלולריות בארץ, יכול להנות מהפריצה.

Stay Dirty

פורסם

האם ניתן לרכוש אייפון מקורי בטיוואן במחיר זול יותר מאשר בארץ ?

שבוע הבא חבר שלי טס לטיוואן לכן אני שואל.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...