Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סחטיין על עוד פרוייקט יפה.

לגבי הדלקה של המגבר -

אם אינני טועה ישנם מנחתים שמוציאים רימוט ברגע שהם מזהים אות בכניסות האודיו.

אולי שווה למצוא אחד כזה זול ולאלתר משהו בעזרתו.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן יש מנחתים שמדליקים את המגבר ברגע שהם מרגישים סיגנל בכניסת ההיי-פאוור, רק שאני כבר עקפתי את החלק הזה (כלומר אין לי סיגנל כזה, המגבר הפנימי בוטל). קיימת אפשרות לחבר ל RCA מעגל שיפעיל ממסר, רק שחבר שלי פוחד שזה יכניס רעשים למערכת.

כרגע המגבר נדלק רק אם עוברים למצב של הרדיו. מהרגע שהוא נדלק אין דרך לכבות אותו אלא אם סוגרים את הסוויץ'. זה פתרון לא רע ובהחלט אפשר לחיות איתו רק שאני הייתי מעדיף אפשרות לכבות את המגבר בצורה אחרת (וזה אפשרי עם מתג הכי פשוט, רק שאין לי כוונה להכניס אלתור כזה לרכב).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר - אין הרבה מה לעשות במקרה כזה ואני מאמין שאם אתה באמת תרצה שליטה מלאה בכיבוי והדלקת המגברים אתה תיאלץ לאלתר מתג לכיבוי או הדלקה קשיחים.

אבל יש היום מתגים מאוד יפים ומאוד מתאימים לסביבת הרכב כמו rocker switch ואתה אפילו יכול להביא אותם בצבעים שונים כך שאפור למשל, יתאים לרכב שלך וישמור על מראה מקורי.

קישור לרוקר סוויץ' -

אחד שרשום עליו ON OFF :-P

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/12V-ON-OFF-MARKING-ROUND-ROCKER-SWITCH-TOGGLE-SW-SPST-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem33550c8b89QQitemZ220470217609QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

אחד עם נורת LED כחולה ויפה

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2X-ROUND-12V-BLUE-LED-ROCKER-SWITCH-TOGGLE-CAR-SPST-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3a59810b91QQitemZ250609732497QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

ואחד עם אדומה

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/4-Red-Dot-LED-Rocker-Switch-OFF-12V-DC-Car-Boat-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem255a299734QQitemZ160426465076QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

אפילו משלוח חינם עד ישראל :-P:-P:-P 20 שקלים והם שלך:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2x-12V-DC-Blue-DOT-LED-Car-Rocker-Switch-ON-OFF-SPST-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem414deb44daQQitemZ280480138458QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

אפילו בMP3CAR מוכרים אותם...

אתה יכול כמובן להצניע את המתג במידה ואתה רוצה לשמור על מראה מקורי לגמרי אבל אם אתה מוצא לנכון פתרון יפה כמו הרוקר סוויץ' - למה להצניע?

פשוט תחשוב על פתרון יפה שיראה מקורי - לא כל דבר חייב להפתר דרך הרדיודיסק, התעללת בו מספיק :-D

נ.ב - אם אתה צריך מקדח קוני (חרוט) יש לי אחד - רצוי להתאמן קודם כל על משטח פלסטיק שהוא לא הרכב שלך בשביל שברכב זה יצא מושלם :)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חשבתי על מפסק כזה בדיוק. לחבר אותו קבוע ל REMOTE המשופצר כדי שאפשר יהיה לכבות את המגבר בשעת חירום. יש לי אפילו מקום בשבילו תוך שמירה על המקוריות. יש מצב שזה יהיה הפתרון הקל והנוח ביותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עליך להביא לאיתמר מנחה,

עליך לקרות את העץ הכי גבוה ביער עם... הרינג! (דג מלוח - ראה חבורת מונטי פייטון).

:-P

איזה רכב,

איזה דגם, איזה שנתון

איזה מערכת סטריאו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סוף עצוב :|

היום הוחזר צ'יפ ההגברה לרדיו, פורקו יציאות ה RCA והוצא המגבר מהרכב.

השריקות האלה לא פסקו ולא מצאנו שום דרך להתגבר עליהן. זה מאוד מעצבן לבצע ברכב נסיעות ארוכות כאשר כל הדרך מלווה את הנסיעה שריקה בתדר גבוה. לאחר החזרת הצ'יפ נעלמו השריקות.

הפתרון האמיתי כבר חרוט אצלי במוח והוא יהיה בצורת דאבל-דין דמוי מקורי שישמור על השליטה מההגה ומראהו המקורי של הרכב. על הדרך הוא יכלול גם מסך טאצ', GPS, טלויזייה ו DVD.

המשך יבוא :wink:

איתמר.

• תוכן חדש...