Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לאחי הקטן - רנו קליאו 98 ?

benjah
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רב, אחי שלח אותי לחפש בשבילו רכב ראשון, מכר הציע לי את הרכב שלו, רנו קליאו שנת 98 מנוע 1.4 גיר ידני.

מצב הרכב טוב עד טוב מאוד, מטופל לפי הספר, יד שניה, 160K ק"מ, הכל עובד פיקס, ללא תאונות, טסט לשנה.

על פניו נשמע מצויין אך אין לי הכרות עם הקליאו, האם יש לרכב זה בעיות אופיניות שמצריכות בדיקה כפולה?

שמעתי סיפורי אימה על מערכת החשמל בקליאו ישנות, אבל כמו כל סיפור זה יכול להיות רק סיפור...

בקיצור הסכום הנדרש הוא 9K, שווה לגעת?

תודה מראש, בן.

Picture 177.jpg

Picture 180.jpg

Picture 181.jpg

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לרכב בעיות אופיניות, גם בבעיות חשמל מיוחדות לא נתקלתי (היו לי 2 כאלו,באחד שיפצתי אלטרנטור ב-500 ש"ח)

אם אתה מאמין למוכר שאומר שהרכב לא צורך שמן/מים + מזגן וחימום תקינים = נראה שמדובר במציאה.

לדעתי, הקליאו הידנית היא הבחירה הטובה ביותר לרכב קטן וידני בתקציב מוגבל, ז"א רכב ראשון/סטודנטים וכו'

בהצלחה,

אליה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכונית ראשונה מצויינת - נוחה, חסכונית ואפילו די מהנה.

אין לה בעיות יוצאות דופן, אבל גם אין לה שוק חזק במיוחד - כך ש-9,000 שקל זה לא מעט.

עם זאת, אם זה רכב שאתה מכיר ומצבו אכן כפי שנטען, ייתכן ושווה לשלם. הייתי מנסה בכל

זאת לדחוף את המחיר לכיוון 7,500-8,000 לכל היותר.

נ.ב: עצה ידידותית - אל תסמוך על המכר, בדוק את המכונית בדקדקנות כדי לוודא את מצבה.

עדיף שלא תקנה אותה ושתשארו ידידים, מאשר שתקנה ותתאכזב והידידות תהרס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה חברים, עזרתם לי מאוד אך כמה דברים, המחיר הוא כבר אחרי התמקחות רצינית ונראה כי אין אפשרות להגיע לאיזור ה8-7.

נראה לכם שהקליאו הקטנה מתאימה לבחור בגובה 1.86?

מהי צריכת הדלק של רכב זה? (בערך כמובן).

שוב תודה רבה, בן.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלוי באופי הנהיגה. 1:14 הוא נתון סביר לרכב תקין בנהיגה משולבת.

לגבי מקום לנהג בגובה 1.86... בהחלט כן - אבל למה שלא תבקש מבעל הרכב לעשות סיבוב קצר כדי להיות בטוח בעצמך?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמובן שאקח אותו לסיבוב רק רציתי לדעם אם לשקול או לא לפני.

שווה לקחת כזה אוטו לבדיקה?

אם כן, מה מחיר בדיקה כיום וכמה שמן היא לוקחת?

תודה ושבת שלום, בן.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לרכב שלי היה רכב כזה תקופה גם ידני, רק שנת 97, כפתורים בקונסולה נוטים פתאום לשבוק חיים משום מה וכל מיני מתגים קטנים שעם השנים יפסיקו לפעול וכו', יכול להיות שזה הבעיות חשמל המדוברות אבל חוץ מזה הרכב מתנהג בסדר גמור והוא זריז וחסכוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...