Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשעה טובה נראה לי שצריך להחליף מצבר לסקודה פביה (2005) שלי.

במוסך (נירגד י-ם) אמרו לי שיעלה 700-800 ש"ח, של וולטה.

האם זה נחשב יקר? כדאי לי להחליף במקום אחר?

וגם- איך אפשר לדעת כמה עוד "חיים" נשאר למצבר? היום פעם ראשונה היה קשה להתניע והנורה של המצבר דלקה.

השאלה האם להחליף איפה שהאוטו עכשיו (כפר סבא) או לחכות שאהיה בי-ם איפה שיש הכרות עם האנשים במוסך.

תודה רבה!

:-)

• ספונסר פורום
פורסם

בהנחה שללא התנעת הרכב יש אורות ברכב, הדרך היחידה להעריך את אורך החיים שנותר למצבר זה באמצעות מכשיר דיאגנוסטיקה כדגומת מידטרוניקס הקיים לרוב במוסכי מורשי יבואן.

אפשר גם לבדוק את ריכוז החומצה בכל תא במצבר אבל שיטה זאת לא שכיחה בארץ ולא אפשרית במצברים עם מכסה כפול.

קושי בהתנעה יכול לנבוע גם מסיבות אחרות.

אני חושב ש"הנורה של המצבר" מסמלת את איכות הטעינה ולא את איכות המצבר. אם אין לך טעינה מספקת אתה עלול להיתקע בדרך לירושלים. אם אתה לוקח סיכון סע לפחות ללא אורות.

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

ברגע שהנורה של המצבר נדלקת, היא מראה על בעיה לא במצבר אלא בטעינה של המצבר- האלטרנטור.

כרגע אתה נוסע על החשמל של המצבר עצמו, מכפר סבא לירושלים זה לא יספיק לך(אני גר בכפר סבא, כשזה קרה לי אמרו לי שהרכב לא בטוח יגיע עד לאיזר התעשייה על מנת לטפל בבעיה).

המלצתי, תרים מכסה מנוע, תראה איפה האלטרנטור ברכבך, ותיגע בחגורה, יכול להיות שהיא השתחררה ולכן המצבר אינו נטען.

במידה ואתה לא מוצא את האלטרנטור אתה יכול ללכת למכון של אלטרנטורים בפתח תקווה- ד.ש אלטרנטורים.

לגביי מצבר, צריך לדעת את סוג המצבר שיש לך כרגע, כמה אמפר, וכדומה.

בעיקרון כשאני בדקתי אז באתר של איש שטח המחיר היה הכי זול:

http://www.e-shetach.co.il/pl_product~VR2-060rl-01DJ~31~0.htm

קובי

• תוכן חדש...