Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאמרתי הינה כמה תמונות מההתקנה שעשינו מההתקנה אתמול,התוצאה ניפלאה בכל מיקרא זה מספיק לאבא שלי בכב אז נמשיך.

הרכיבים:

סאב קיקר CVR אבל החלפנו אותו לקנווד KFC311 בשביל שיהיה למגבר יותר קל לפתוח אותו כי חבל על הקיקר שיהיה הקנווד יותר נציל ממנו.

מגבר פולס אודיו BA2900

קומפוננט של חברת שקר כל שהוא שמוגבר מהרדיודיסק של פיוניר (נישמע מפתיע מאוד).

וכמובן סט התקנה 4G של סאונדטק שחשבנו שלא יעבור בתעלות בהתחלה אבל הכל הסתדר לטובה.

הינה כמה תמונות:

Photo0630.jpg

Photo0631.jpg

Photo0633.jpg

Photo0634.jpg

Photo0635.jpg

Photo0639.jpg

Photo0636.jpg

Photo0638.jpg

פורסם

בהתחלה שפשפתי כי לא האמנתי(את העיניים), אבל באמת העברת את הRCA ליד הכבל מתח??

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

מהו החוט הכסוף המאוזק לכבל האדום (מתח +)?

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

ממתי מולכים כבל + עם כבל RCA באותו הצד ובנוסף מלפפים איזו סביב שני הכבלים ?!

טעות ?! או שאני טועה ?! לא נראה לי ...

יעקב

ד"א הרמקולים נראים ממש כמו הסידרה של פוקל הדגם הדומה של K3P רק ללא מיד ...

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

העברנו את זה ביחד כי אבא שלי לא רצה להתחיל לפרק את הפלסטיקים גם בצד השני לצערי מה לעשות עש ששכנענו אותו חח.

בכל מיקרא אין בעיות עד כה.

אשמח לחוות דעת.

פורסם

תודה תודה,אבל היי!:-P אני מקווה שאתה קראת את הנאמר למעלה זה האוטו של אבא שלי הוא גרוזיני אורגינל שומר על האוטו כמו על החיים שלו וכל פלסטיק שיצא יצאה לו הנשמה חח.

אז שהוא שמע שגם את הצד השני צריך לפרק הוא השתגע אז צערי נאלצנו בדיכי עמוק להמשיך ככה.האמת אין שום תקלה עד כה.

"יעקב

ד"א הרמקולים נראים ממש כמו הסידרה של פוקל הדגם הדומה של K3P רק ללא מיד ..."

אוי כלכך נכון בשניה הראשונה חשבתי שהוא רכש אותם ולא הבנתי מאיפה לו המושג אלהים חח ***חחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. קרא את הכללים***. קיצר ראיתי אחרי זה שזה של poweracustic או משו כזה.אבל נישמעים נחמד.

פורסם

תתחדש ג'ינו, מערכת זולה ופשוטה. (גם אני בעל מגבר כזה, רק שהוא מגביר לי סאב של פולס אודיו).

כמו שאמרו לא מומלץ להעביר את הכבל RCA צמוד לּ+, אבל אם זה לא יצר לך בעיה אז מעולה.

תהנה ממנה.

רותם.

פורסם

אתה מעליי אמרתי אלף פעם למה העברתי לו אותו ליד הכבל פלוס תיקרא למעלה.זה לא שלי המערכת חס ושלום זה באוטו של אבא שלי הוא הרכיב.בחייך אתם לא רוצים ללמד אותי להרכיב מערכת נכון:-P.

ג'ינו.

• תוכן חדש...