Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי רק להזהיר אנשים שנוסעים עכשיו או בקרוב באזור רחובות נס ציונה יבנה וכל מה שבאזור.

אחרי נסיעה של 20 דק' מרחובות לנס ציונה, עצרו אותי כבר 4 פעמים.

המשטרות חוסמות נתיבים בכבישים עד כדי נתיב אחד ובסוף החסימה עומדת ניידת שבודקת אחד אחד. בקיצור לכל בעלי הרכבים שנוסעים עם רכיבים באוטו ללא אישורים וכו', היזהרו!

אזורי פארק המדע, פניה בצומת שלפני נס ציונה לכיוון בית עובד, לת"א וכו'.

ביציאה מיבנה לכיוון בית גמליאל - רחובות!, אזור תעשיה רחובות! שורצים שם בכמויות!

אגב כל הכבוד למשטרה על המבצע, הם לרוב בודקים אלכוהול! כמו שצריך!

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

מה חדש בזה שהם נמצאים בפארק המדע ובצומת בית עובד בסופ"ש?

אגב, בצומת בית עובד הם נמצאים קבוע - כל יום, גם בשעות הזויות של הבוקר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יום חמישי בלילה הייתה כמות מגוחחת של ניידות בין הרצליה לנתניה על כביש 2.

כל ניידת עמדה עם כ3-4 "לקוחות" ממתינים לטיפול.

היה תענוג לנסוע, כולם נסעו לאט ובנתיב הימני. :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אתמול אזור התעשיה הישן בראשל"צ היה מלא בשוטרים. היציאה הדרומית באשדוד שרצה שוטרים, ובפעם הראשונה גם נתקלתי בשוטר עם ממל"ז שתפס אלה שנכנסו לאשדוד (סמוך למרכז כלניות למי שמכיר). דרך אגב, מישהו יודע מה המהירות המותרת בכביש הזה (בין תחנת הדלק בכניסה הדרומית ועד למרכז כלניות) ? אתמול בשעה 2 בלילה בערך, שוטר ניסה לממל"ז אותי.

פורסם

אגב כל הכבוד למשטרה על המבצע, הם לרוב בודקים אלכוהול! כמו שצריך!

+1

יישר כח על הפעילות היזומה ללכידת שיכורים המסכנים אותנו על הכבישים בזמן נהיגה.

כן ירבו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
עצרו אותי עכשיו בפארק המדע.. מזל שלא שתיתי

אם זה המזל שעזר לך, אני מאוד מקווה שפעם הבאה הוא לא יעמוד לצידך.

יותר בריא להסתמך על השכל - ולא לנהוג שתוי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
אתמול אזור התעשיה הישן בראשל"צ היה מלא בשוטרים. היציאה הדרומית באשדוד שרצה שוטרים, ובפעם הראשונה גם נתקלתי בשוטר עם ממל"ז שתפס אלה שנכנסו לאשדוד (סמוך למרכז כלניות למי שמכיר). דרך אגב, מישהו יודע מה המהירות המותרת בכביש הזה (בין תחנת הדלק בכניסה הדרומית ועד למרכז כלניות) ? אתמול בשעה 2 בלילה בערך, שוטר ניסה לממל"ז אותי.

לדעתי 70, אבל יכול להיות שאני טועה כי אף פעם לא ראיתי תמרור בכביש. בכביש בית קברות זה 70 והם מאד אוהבים לעמוד שם.

פורסם
אם זה המזל שעזר לך, אני מאוד מקווה שפעם הבאה הוא לא יעמוד לצידך.

יותר בריא להסתמך על השכל - ולא לנהוג שתוי.

באותה פעם שהמזל לא יעמוד לצידו אני ממש מקווה שאתה זה שיעמוד.

פורסם

למה לי לעמוד לצד נהגים שיכורים?

ואולי פספסת כאן משהו - הבחור אומר שבמזל הוא לא שתה באותו ערב שנעצר לביקורת, זה מרמז על כך שבפעמים אחרות הוא כן נוהג אחרי ששותה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
לדעתי 70, אבל יכול להיות שאני טועה כי אף פעם לא ראיתי תמרור בכביש. בכביש בית קברות זה 70 והם מאד אוהבים לעמוד שם.

ברור שהם אוהבים לעמוד שם.

שאין לך שום רמזור וכביש מאוד ארוך עד ליציאה הדרומית, אז נהגים מרשים לעצמם "להרביץ".

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
באותה פעם שהמזל לא יעמוד לצידו אני ממש מקווה שאתה זה שיעמוד.

פורסם ב WALLA, נהג שנתפס עם כמות אלכוהות פי 5 מהמותר, שזה בערך 1100.

לקישור לכתבה כאן :arrow:

אתה עדיין מעוניין שאנשים מסוג זה ינהגו בכבישים לצידינו?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
פורסם ב WALLA, נהג שנתפס עם כמות אלכוהות פי 5 מהמותר, שזה בערך 1100.

לקישור לכתבה כאן :arrow:

אתה עדיין מעוניין שאנשים מסוג זה ינהגו בכבישים לצידינו?

ל'[/quote

הבחור כתב מפורשות שלא שתה ואם התכוון לשתות אין לנו שום אינדיקציה לגבי הכמות שתכנן לשתות.

פורסם

fefelix אני לא שופטת את הבחור, אבל מדבריו ניתן להבין שהוא שותה ולמזלו הפעם לא שתה כאשר נבדק.

ישנה מודעות על כך ששתיה ונהיגה לא "הולכים" יחד, אבל עובדה שאנשים עדיין נתפסים בשכרות, ויש תאונות כתוצאה מכך.

לדעתי לא צריך להסתמך על מזל, צריך להסתמך על ההגיון שאומר שמי שנוהג לא שותה.

ל'

• תוכן חדש...