Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום בבוקר ביצעתי לרכבי טיפול רגיל והמכונאי הסביר שצריך להחליף את הצלחות ב-4 הגלגלים וגם את הרפידות,למרות שהם תקינות כדאי להחליפם בחדשות.

המכונאי הציע לי צלחות באיכות סבירה תוצרת סין אך סירבתי ובקשתי צלחות איטלקיות.

בסוף הטיפול נעשתה נסיעת מבחן ובסיומה המכונאי הסביר שמהגלגל הקידמי ימני ישנם נקישות לקראת סוף העצירה וזה דבר תקין,ואמור להסתדר במשך הזמן.

לכן יש לי מספ' שאלות:

איני מבין אם באמת אמורים להיות רעשים ואם כן מדוע לא מ-4 הגלגלים?

האם האמת הרעשים הסתדרו אם הזמן?

הצלחות שהורכבו הם מחברת BRECO שעלו כמעט פי 2 מהסיניות והאם ההחלטה הייתה נכונה?

לעדכון פרט קטן הרכב הוא מיצובישי כריזמה אייר03.

בברכה

רועי.

פורסם

היה לי אוטו דבר עם סופר לנסר

החלפתי במוסך של מיצובישי בעין המפרץ עכו (גפי) היו לי רעשים ונאלצתי לחזור על עקבותיי למוסך 5 פעמים!

תבדוק חופש ברפידות ששמו לך.

הרעש מגיע ככל הנראה מהם אם זה רעש דפיקה.

הייתי במוסך של חבר והוא בדק לי ותוך דקה על הבעיה ולאחר מכן בגלל שהכסף שולם כבר למיצובישי נאלצתי לחזור פעם 6 לשם!

הוחלפו הברגים שתופסים את הרפידות בנתיים זה מחזיק מעמד.

תבדוק את החופש אצליך ותשאל לגבי הפינים האלה אם הם הוחלפו גם כן ושלא יבלבלו לך ת'מוח שזה לא כלול בסט.

פורסם

תודה על התגובה המהירה,רק על איזה פינים מדובר?

ואין עם זה בעיה בטיחותית עם החופש ברפידות?

בברכה

רועי

פורסם

הפינים האלה זה מין 2 ברגים גדולים יחסית שפשוט מחזיקים את הרפידות

אם יצא לך להוריד את הגלגל תוכל לראות אותם מאחורה.

סך הכל אם זה לא זבל סיני לא אמורה להיות לך בעיה כל עוד יש לך בעיה כלשהי גש לשם !מקסימום תעשה רעש ושבאותו מחיר ישימו לך אורגינל

אגב באיזה מוסך עשית?

פורסם

מדובר ברפידות וצלחות איטלקיות וכמובן שסירבתי שישימו זבל סיני.

אגב, כפי שצינתי זאת מדובר בצלחות מחברה איטלקית ועל האריזה הכחולה היה כתוב BRECO.

מה דעתך/כם על חברה זו?

המוסך באיזור המרכז.

רועי.

פורסם

מצטער על הדיליי בתגובה

אני לא מכיר את החברה הנ''ל אבל בכל מקרה אם יש לך בעיה עם החלק סע למוסך שהתקין לך ואל תזוז משם עד שזה יפטר.

• תוכן חדש...