Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לרכוש מערכת בתקציב של 1000-1500 שקל, ו2000 גג אם המערכת באמת תיהיה משהו מיוחד.

אני לא רוצה לפוצץ ת'שכונה בווליום שישמעו לקילומטרים, אני רוצה לשמוע מוזיקה בווליום חזק ואיכות טובה, עם אפשרויות שונות ברדיו דיסק כמו חיבור USB ו AUX ושליטה בטראק המושמע דרך האייפוד או ההתקן המחובר.

הרכב הוא סובארו B4 שנת 2004 נפח של 2000 סמ"ק, ויש לו מערכת מובנת (ד"א- מה אתם אומרים על המערכת המובנת שלו, כמה RMS היא?)

הספק שיספיק לי בהחלט הוא 50 RMS ואם אתה חושבים שזה ממש חלש , אפשר גם יותר, העיקר שלא יעבור ת'תקציב.

אני צריך קומפוננט, רדיו דיסק וסאב, ואני לא בטוח שאצטרך מגבר, זה תלוי ב HU שתציעו...

אני חדש פה בפורום וגם בתחום, אני מקווה שאמצא כאן תשובות טובות...

ד"א, לא קשור לתת פורום הזה, אבל בשביל לחסוך עוד אשכול מישהו יכול לומר לי מה סביבות המחירים של חצאיות במחיר הכי נמוך, וגם ספויילרים ומגנזיום...?

תודה מראש... מצפה להרבה תגובות

פורסם

אין בעיה, אז גם מגבר.

התקציב יכול להגיע עד 2000-2500 שקל, אני מבקש לחסוך כמה שיותר!

בנוסף הייתי רוצה לדעת כמה תעלה התקנה (שתכלל בתקציב) ויכול להיות שהאוטו יוחלף בקרוב, אז לדעת גם אם זה מתאים לרכבים אחרים.

תודה מראש.

פורסם

רכיבים נורמלים ולא סינים יעלו לך 2,256.

התקנה נורמלית תעלה עוד כסף,את זה אתה צריך לברר בחנויות התקנה(רצוי שתגיד מאיפה אתה ויפנו אותך אל מישהו מומלץ מהאזור שלך).

מגבר:

מגבר לרכב JBL CS-60.4

קומפוננט:

קומפוננט ‏6.5 ‏אינטש Tempo 6 Morel

סאב:

סאב וופר ‏12 ‏אינטש COMP C12 Kicker

ר"ד:

רדיו דיסק לרכב Pioneer DEH3050UB

פורסם

אני מאזור המרכז והייתי רוצה גם לדעת כמה התקנה תעלה...

אני באזור פ"ת, ואם תוכל גם לתת לי אולי איזה קישור לסירטון של מערכת ברמה הזאת אשמח מאוד...

פורסם

הקפצה.

עידכנתי את התקציב אם מישהו יכול לעזור לי, אני אשמח.

ד"א, התקציב כולל הכל - עבודה, חלקים והתקנה של הרדיו דיסק והחלקים הנלווים. 2500.

מישהו יודע כמה RMS ו WATTE יש למערכת המובנת של ה B4?

• תוכן חדש...