Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחרונה היתחדשתי בגרנדה פונטו חדשה 2007 רובוטית 1.4 22K ק"מ

הרכב הגיעה עם צמיגים כניראה המקוריים ולפי התאריך הם מאמצע 2006 וניראים די גרוע ואני שוקל להחליפם

ההיתלבטות שיש לי זה בקשר למידה של הג'אנט (הרכב ללא ג'אנטים רק הגלגל (טסה) המקורי) ואיזה צמיג ליבחור

כרגע על הרכב מולבש 175/65/15

בספר רכב מופיעה שיש אפשרות גם למידה 185/65/115

בקומפיו טסט אמרו שניתן גם 195/55/16

עכשיו אני מיתלבט עם ליקנות גיאנט 15 עם צמיגים 185/65/15 ביגלל הנוחות ומחירים כי ה195 ממש יקרים וקשים להשגה.

או ליקנות ג'אנט 16 וצמיגים 195/55/16.

באיזה אופן איכות הנסיעה והנוחות יפגעו כתוצאה משינוי המידה?

באיזה אופן יפגע צריכת הדלק?

איזה מצב אתם ממליצים יותר ואיזה צמיג מומלץ? החשיבות היא לנוחות נסיעה ושקט.

תודה מראש!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מישהו?

בנוסף יש למישהו המלצה על מוסך אמין בישביל פיאט?

עד היום היה לנו נסיון רק עם מכוניות אמריקאיות :-)

תודה מראש ויום מוצלח

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לכל שאלה בנושא צמיגים:

http://www.tires4u.co.il/

כנס ללשונית ה "חשוב לדעת".

אם ישארו לך שאלות, תחזור.

תודה על ההכוונה אכן יש שם מידע חשוב ומעניין, אך לא מה ששאלתי

אני מבקש את ניסיון חברי הפורום עם הצמיגים- כי כמו שהבנתי יש צמיגים שקשים יותר ועושים הרבה רעש בנסיעה ויש כאלה שהם רכים יותר ונותנים נוחות נסיעה טובה יותר ויש כאלה שנישחקים לאט יותר

אני מחפש צמיגים שיתנו לי נוחות נסיעה ושקט מקסימליים היות והגרנדה זה לא רכב ספורט.

פשוט זה הרכב הראשון שלי ופעם ראשונה שאני מחליף צמיגים ולא רוצה לעשות טעות וליסבול כ 4 שנים עם צמיגים שלא היו מתאימים לי

כי בפנצ'ריות על כל צמיג אומרים הוא נוח גם על סיני וגם על כל אחד אחר העיקר שאקנהץ

תודה מראש!

פורסם

קודם כל, בנוגע למוסך, לא ציינת מאיזה חלק בארץ אתה, אבל יש המלצה די גורפת - מוסך שמשון ביהוד - מוסך פשוט נהדר, יחס מצוין, מחירים סבירים (בטח בשביל מורשה), וראש שקט. באמת לא יסולא בפז.

אתה מוזמן לבקר בפורום פיאט השכן http://www.fiat.co.il ולקרוא קצת חוויות וביקורות.

באמת מוסך מצוין.

בנודע לצמיגים, אני הרכבתי לפונטו-ספייס שלי רביעיית מישלן אנרג'י לפני שנה בערך, ואני מאוד מרוצה. הנסיעה הפכה להיות שקטה משמעותית, והנוחות השתפרה גם היא (למרות שממה שקראתי, יש צמיגים שיתנו יותר נוחות, נבדוק בפעם הבאה).

בכל מקרה, מומלץ להימנע מצמיגים סינים עלומי שם ולדבוק בחברות ידועות, ההפרשים במחיר קטנים, וההפרשים באיכות גדולים.

אני קניתי ב-"צמיג-ישיר" בפתח תקווה, והיה בסדר גמור.

בהצלחה.

פורסם

לפי דעתי אין סיבה לשנות מידה, לעלות למידה R16 195\55 יהיה מיותר מכיוון שאתה לא מחפש צמיגים ספורטיבים.

תישאר במידה שלך, אני יכול להמליץ על קלבר,שקטים ונוחים.

הכי חשוב שתקנה חברה מוכרת ולא איזה משהו סיני.

"אתה רוצה לקנות ביוניר דולבינים?! חדש, לא גנוף. נפל ממשאית"

HU: pioneer 5800 AMP: soundstream lw 4.500 COMP: morel pulse SUB: rockford P2

• תוכן חדש...