Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש לקבל חוות דעת על דייהו לאנוס 2001

mottigm
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היום אני הולך לראות את הרכב דייהו לאנוס 2001, אוטומט, ללא תאונות, 140K ק"מ, אבל בן-משפחה טוען שדגם הרכב נחשב לבעל איכות ירודה במיוחד ולא אמין, הייתי רוצה לדעת האם לטענה של בן-משפחה שלי יש רגליים?

דרישות שלי הן בין היתר:

1. אמינות גבוהה (אפשר להתספק גם באמינות "סבירה")

2. שאינו דורש אחזקה מרובה

3. נסיעות בערך 50 ק"מ ליום, 4-5 פעמיים בשבוע (200-250 ק"מ בשבוע).

4. שאינו זולל דלק

האם הרכב הנ"ל עונה על הדרישות הנ"ל?

בנוסף, ממה כדאי להיזהר ברכישת רכב מסוג הזה, ואיפה הכי כדאי להקדיש תשומת לב?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש רגל אחת אפשר להגיד, כי הרכב באמת זול ובנאלי אבל הרכב הוא דווקא אמין. אבל בכל זאת 140K לגיר אוטומטי תמיד יכולות להיות בעיות כאלה ואחרות. לפי מה שאני זוכר על הרכב הוא די חסכוני אבל בלי כריות אוויר או כרית אוויר אחת, אז כנראה שלא מאוד בטיחותי. האחזקה שלו היא זולה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש רגל אחת אפשר להגיד, כי הרכב באמת זול ובנאלי אבל הרכב הוא דווקא אמין. אבל בכל זאת 140K לגיר אוטומטי תמיד יכולות להיות בעיות כאלה ואחרות. לפי מה שאני זוכר על הרכב הוא די חסכוני אבל בלי כריות אוויר או כרית אוויר אחת, אז כנראה שלא מאוד בטיחותי. האחזקה שלו היא זולה.

נושא הבטיחות הוא קצת חשוב לי ולכן אני תוהה האם ניתן להתקין כריות אוויר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם בטיחות חשובה לך אל תקנה לאנוס. נקודה.

למעשה, אם נוחות, חסכון, הנאה, איכות ואמינות חשובים לך - אל תקנה לאנוס.

(לא ניתן להתקין כריות אוויר ברכב שאין בו כאלה, וממילא זה לא הפרמטר היחיד שקובע בטיחות).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...