Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, לפני יומיים היה לי על הרכב 185/60/14, החלפתי לג'אנט איביזה טורבו 195/45/16 עם צמיגים חדשים.

האחיזה והיציבות של הרכב מורגש שיפור מעולה, אם לפני זה הרכב התחיל להראות תזוזה של רעידות ב 120, עכשיו עד 150 הוא לא רועד ולא מצייץ (המהירויות האלה נעשו למספר שניות רק בשביל לאבחן את השינוי, זה לא המהירויות הרגילות שלי).

בכל אופן, אני מוכר עכשיו את 2 הזוגות ואני רוצה לאשר מידה 15 אינץ' על הרכב, אני יודע שסופר לאנסרים וכו' כן יכולים לאשר.

מישהו יודע בוודאות לגבי הקולט? ואם הוא מכיר מקום שיאשר לי את זה?

אגב אם כבר אתם קוראים פה, חשבתי לעשות פרוייקט מעניין, רציתי ג'אנט שהוא כביכול עמוק, היחידי שמצאתי שמתאים זה ה בורבט ה"ערבי", רציתי לצבוע את כל הפנים בשחור, ואת השפה החיצונית בלבן, ראיתי אצל חבר הפורום אסף עם הבורה V5 את אותה הצביעה בג'אנטים שלו, וזה יפייפה, הניגודיות של שחור לבן שחור לבן נראה מעולה.

בכל אופן, מידת צמיג של 195/55/15 או 195/50/15 יאשרו לי לקולט?

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

צפה ל"פתיחה" איטית יותר וסגירה טובה יותר.

דרך אגב עם תמדוד בgps תשים לב שהוא מזייף כמה קמש"ים כלפי מטה, ככה שאתה רואה בסקאלה 90 אתה נוסע 90+x, המד סל"ד נשאר אותו דבר, ניתן להחליף לאיזה חלק שמתאים לג'אנט גדול יותר וככה המד יידיק יותר, נדמה לי זה גלגל שיניים.

לפי משוואה זו, עם פעם היית נוסע 90 על 2000 סל"ד לדוגמא, היום אתה נוסע 90+x על 2000 סל"ד, משמע פחות דלק בהעלאת מהירות. משמע מהירות שיוט שתחסוך לך דלק עולה.

פורסם

הבנתי, מה הכוונה לסגירה? כלומר התאוצה מגלגול?

אגב אשמח מאוד לשמוע מישהו שיודע משהו בקשר לאישור.

פורסם

סגירה הכוונה מהירות סופית.

בקשר לאישורים, תכנס לאוטודטה חפש את הרכב שלך ותראה איזה גודל ג'נט וחתך מקסימלי ניתן לאשר ברכבך.

פורסם

אה הבנתי, 195/60/14 =\ זה עדיין לא משהו.

ול 14 אינץ' אני מאמין שאין כלכך חתך נמוך.

אשמח לעוד תגובות

פורסם

החתך ( 60 ) הוא באחוזים יחסית לרוחב הצמיג.

נניח שהיה אצלך 185.60 אז חתך הצמיג הוא 111 מ"מ.

ואם תתקין על הרכב צמיגים במידה 195.60 חתך הצמיג יהיה 117 מ"מ.

שניהם בקוטר 14' אינץ.

לגבי הסטיה במהירות- בין 185.60.14 ל 195.45.16 הסטיה היא של 0.7% ( זניחה ), כלומר- שהספידומטר יראה לך שאתה נוסע 100 קמ"ש, בפועל אתה תיסע 100.7 קמ"ש.

פורסם

יש לי שאלה אחרת שאולי לא ירצו לענות עליה פה.

אני מכיר בחור לא אישית ולא חבר, ראיתי אותו פעמיים רק, שיש לו קולט עם מידה של 195/45/15 או 195/50 לא זוכר, אבל זה המידה.

בקיצור הוא אמר שזה מאושר לו, עכשיו השאלה כזו, איך אישרו לו? קומבינה? ונניח שכן, אם בוחן תנועה עוצר אותו ויודע מה המידה המירבית, והוא רואה שזה מעל מה שיש להם בנתונים, הוא יכול לעשות לו משהו?

פורסם

לדעתי בוחן תנועה לא מכיר את המידות בע"פ, ובטח שלא לכל רכב.

בוחן תנועה סה"כ משווה את המידות ברישיון רכב למידות של הצמיגים על הרכב.

אם לבחור הזה מאושרת המידה ברישיון רכב, כנראה שזה בקומבינה דרך מישהו שעובד במכון טסטים.

פורסם

הבנתי, וכביכול בטסט וכו' זה גם לא בעיה? הם רק מתאמים מידה לרישיון?

אם ככה כל העניין הוא להשיג מישהו שיאשר לי את זה?

פורסם

יש לי חבר עם יונדאי אקסנט "קופה" עם ג'נטים 15, זה לא חוקי אבל יש לו קומבינות ככה שהוא הצליח לאשר אותם, עם יש לך קומבינה הכל אפשרי.

פורסם

"סוף מעשה במחשבה תחילה".קודם כל בודקים מה ניתן לאשר ואחרי זה רצים להרכיב.אלא אם כן מחפשים לאשר ב"קומבינה".

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

יש לי חבר,עזר לי ובקומבינה הצלחתי לאשר נעילה של השרשור הזה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...