Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כה הבנתי כמה דברים, תקנו אותי אם אני טועה:

1. הולנטיין כבר לא "בהרצה" ואפשר לקנות אותו הווא האמצעי מס' 1 ללא עוררין מול כל הדברים למעט הממל"ז. אמת?

2. הדבר היעיל השני שמשלים את הולנטיין נגד הממל"ז הוא ה-LPP שכרגע מומלץ לחכות עם רכישתו בגלל שאין עדיין הכרעה מה הכי אפקטיבי מול הממל"ז.

אני צודק?

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין בעיה חוקית עם LPP, אולם, כפי שאמרתי, יעילותו נגד אקדח החדש, שאמור להכנס לשרות עוד השנה, בעייתית.

יש שמועה שעובדים על עידכון קושחה ל LPP שיספיק נגד שניהם. אין לי מושג כמה אמת יש בה. מדובר בתדרים שונים.

פורסם

קצת סדר בדברים:

על הוולנטיין אין ויכוח, הגלאי מספר 1.

יעיל מאוד נגד כל הרדארים המבוססים דופלר, כלומר מולטנובה ניידת ונייחת וגם הדבורה.

כמו כן יודע לאתר לזירות אבל לא הייתי בונה עליו כמציל בעסק הזה למרות שאותי הציל כבר פעם אחת מלזירה.

בקטגוריית המשבשים , נתחיל בכך שהבליינדר M27 תופס מול האקדחים החדשים שייכנסו לשירות ובנוסף יש לו שקע עדכונים און ליין USB לכל צרה שלא תבוא (שזה יתרון עצום מבחינתי). מדובר במוצר בעל המוניטין הטוב בעולם, ה M20 הוכיח את עצמו מעל ומעבר בארץ ובעולם , הM27 הוא גרסא משופרת שלו אשר כוללת הגנה נגד הרפרטואר החדש של האקדחים ובנוסף פונקציונליות כחיישן חניה, מה שהופך אותו על הנייר לחוקי בדיוק כמו ה LPP.

להשלמת התמונה, למטרות הגנה נגד גטסו , צריך הגנה מבוססת GPS עם קובץ מצלמות מעודכן או הגלאי מבוסס ה GPS שניתן לרכישה בארץ. [או סתם לדעת שכביש 4 זה לא מקום למהר בו]

כל הארסנל הנ"ל הוא לא תחליף לשיקול דעת בוגר של התאמת המהירות לתנאי הדרך , כאשר חלק מתנאי הדרך הם כבישים מועדים לפורענות ,כלומר מיקומים המועדים לאכיפה מוגברת בדיוק כמו איפה שידידינו נתפס.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לגבי הM27 - זה שהוא מכיל פונקציה של חיישן חניה עוד לא הופך אותו לכשר.

הוא צריך לעבור תקינה ואישור של משרד התקשורת, יש לו כזה ? לLPP יש.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

השאלה מה עדיף :להיעצר על הפרעה לשוטר במילוי תפקידו , כי זה מה שיקרה למי שינסה לשבש את האקדחים החדשים עם ה LPP,

או לקנות את אמצעי המיגון הטוב ביותר בשוק ולא להגיע למצב בו צריך להציג אישורים של משרד התקשורת.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כי אם היית טורח לקרוא את השרשור לפני שאתה מגיב היית רואה שה M27 יודע לשבש את האקדחים החדשים מבלי להתגלות

בניגוד לLPP שמחכה עדיין לעדכון תוכנה/חומרה.

אגב העינית של הLPP הרבה יותר גבוהה וקשה להטמעה בתוך הפגוש.

והכי גרוע מהכל: החברה נכון לעכשיו נסגרה,ראו בתמונה הבאה:

laser%20pro%20park%20dissolved%201.jpg

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לפני כמה שבועות היתה לי תקלה בLPP שהוחלפה באחת חדשה באחריות בלי שום בעיות מצד היבואן.

ואין מה להגיד, המוצר הנל פשוט מציל אותך במצבים שאתה לא חושב עליהם בכלל.

מומלץ ביותר,כול יום שעובר לך בלי אתה חשוף!

פורסם
אייל, גיא טוען שאין שום אמת מאחורי הפרסום על חברת LPP.

בכל מקרה אין ספק, האמצעים האלה מומלצים מאוד.

מה הוא אומר על התאימות מול האקדחים החדשים מה שהופך כיום את ה M20 והLPP למסוכנים לשימוש ?

[אני לא יכול להכנס כרגע לפורומים האלה כי הם מסווגים כ " ILLEGAL " במסננת אינטרנט של מקום העבודה שלי]

לפני כמה שבועות היתה לי תקלה בLPP שהוחלפה באחת חדשה באחריות בלי שום בעיות מצד היבואן.

ואין מה להגיד, המוצר הנל פשוט מציל אותך במצבים שאתה לא חושב עליהם בכלל.

מומלץ ביותר,כול יום שעובר לך בלי אתה חשוף!

:mm_yeah:

אני מסכים איתך ב100 אחוז שכל יום בלי האמצעים האלו זה הימור ברולטה.

ולא, אני לא מדבר על נהיגה במהירויות חסרות אחריות אלא דווקא על מצבים יום יומיים .

לדוגמא: 90 קמ"ש בדרך עירונית מרווחת עם גדר הפרדה ו3 נתיבים לכל כיוון כמו שיש בכניסה לערים.

קונדסון, עברת מלצטט את קינת דוד , לשירים של אריק אינשטיין? :)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה יודע, צריך לגוון מדי פעם (אבל רק מדי פעם).

מזל שאפשר להפעיל את הלייזר רק בכביש ישר :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...