Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה מה שהצלחתי למצוא אבל לא ברור לי מאיפה בדיוק אפשר לראות,או כמה טוב רואים.

ביום הראשון של הראלי אני לא חושב שהוא מתקרב למקום שאפשר לראות אותו מישראל.

זה של היום השני

http://www.jordanrally.com/wrc_2010/static/pdf/new_2010/rally_Day_2.pdf

זה של השלישי

http://www.jordanrally.com/wrc_2010/static/pdf/new_2010/rally_Day_3.pdf

יש למישהו תשובות?

כן אני גם ראיתי את ה -pdf הזה

ביום השלישי יש איזה קטע ליד ים המלח השאלה אם זה בכלל באיזור..

REALITY BEATS FICTION BY FAR!!!

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ביום השני, אתה צריך להיות על כביש הבקעה, בים יריחו לפצאל כדי להיות מול הסטייג, אבל! בטווח תצפית של מעל 6 ק"מ מהמקום בו תוכל להתמקם עד לסטייג.

ביום השלישי, נקודת התצפית יכולה להיות צומת אלמוג, או אם ניתן להתקרב לכיוון גשר עבדאלה (נדמה לי שזה שטח צבאי סגור). טווח התצפית היא כ 5 ק"מ.

בתנאי הראות בעונה הזו, ובצפי של מזג אוויר יחסית חם ותנאי הטורבולנציה, יש לי תחושה שהמאמץ לנסוע עד לבקעה או לצפון ים המלח יהיה לא כדאי.

וגם אם כן, אז צריך להצטייד במשקפת מאוד חזקה וגדולה, משהו כמו 20X120 , במיוחד שלא מדובר בתצפית על מטרה נייחת אלא על מטרה בתנועה במהירות גבוהה.

ושוב, נראה לי לא שווה את המאמץ

פורסם

אני חושב שכל חווית הצפייה בראלי נובעת ממעבר המפלצות במרחק מטרים ספורים ממך, יחד עם שאגת המנועים, החצץ המתעופף והמהירות הבלתי נתפסת. כל זה יתעמעם משמעותית כאשר צופים ממרחק של קילומטרים.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

וב עלה ליעוד רעיון אחד.

במדינת הקומבינה, אם יש לך קומבינה בצבא ואפשרות גישה לאחד ממוצבי הגבול (שם יש להם גם משקפות תצפית חזקות), אז תוכל לראות את הראלי מטווח של כמה מאות מטרים.

• תוכן חדש...