Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

לפני זמן מה נדלקה ברכב נורת אזהרת בלמים. הרפידות היו שחוקות ואכן הגיע הזמן להחליפן.

לאחר החלפת הרפידות לחדשות הנורה עדיין לא כבתה.

מה יכולה להיות הסיבה לכך ואיך אפשר לסדר את זה?

מדובר על פולקסווגן פולו 2007, ידנית.

תודה :)

פורסם

האם החלפת לרפידות מקוריות עם חיישן שחיקה המדליק את נורת האזהרה ? האם הרפידות צד שמאל או ימין הגיעו עם קונקטור ?

איזה כייף לי :)

פורסם

תנסה לחזק את הקונקטור.. יכול להיות שהוא נשלף בטעות ובגלל זה אתה מקבל את נורת האזהרה.

לי קרה משהו דומה בפאסט שלי..

פורסם

1. אני זוכר בוודאות שברפידות החדשות היה קונקטור אז כנראה שהרפידות מקוריות.

2. מישהו יכול להגיד לי אם הוא יודע באיזה צד נמצא הקונקטור בפולו 2007, ימין או שמאל?

3. עוד שאלה - אם אני אפרק את הגלגל על מנת לבדוק אם הקונקטור מחובר היטב אני אצטרך לחפש את הקונקטור (הכוונה אם הוא מוחבא) או שהוא בולט לעין?

תודה לכל העונים (:

פורסם

אינני חושב שצריך לפרק את הגלגל בכדי לבדוק האם הקונקטור מחובר. המיקום של הרפידות עם חיישן שחיקה הינו בגלל השמאלי עם כיוון הנסיעה.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

איך נראית בדיוק הנורה שדלקה אצלך ?|

זה עיגול צהוב עם שלושה פסים צהובים מימין ומשמאל ?

אני שואל אותך כי אני לא בטוח שבשנת 2007 הפולו הגיעה עם חיישן שחיקה .

לדעתי רק מ 2008 הפולו הגיע עם חיישן שחיקה .

בכל מקרה מי הרכיב את הרפידות ? אתה לבד או מוסך ?

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...