Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

יש לי C3 שנת 2007, שקע המצת הפסיק לפעול חשבתי אולי זה הפיוזאבל בספר רכב רשום שהפיוז שלו ושל המנורה בתקרת הרכב (של פתיחת הדלתות) משתמשות באותו הפיוז, והמנורה עובד פיקס.

מה יכולה להיות התקלה ? כמה מוערך התיקון ?

נ.ב.

לכל חובבי ההכללות, ידעתי שיש לצרפתיות בעיות אלקטרוניקה לפני שקניתי 8)

פורסם
בוקר טוב.

יש לי C3 שנת 2007, שקע המצת הפסיק לפעול חשבתי אולי זה הפיוזאבל בספר רכב רשום שהפיוז שלו ושל המנורה בתקרת הרכב (של פתיחת הדלתות) משתמשות באותו הפיוז, והמנורה עובד פיקס.

מה יכולה להיות התקלה ? כמה מוערך התיקון ?

נ.ב.

לכל חובבי ההכללות, ידעתי שיש לצרפתיות בעיות אלקטרוניקה לפני שקניתי 8)

בקר טוב

אם זה לא הפיוז אז זהו נתק בדרך, בכל מקרה זה תיקון פעוט.

יום טוב

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

או או יש בעיה :shock:

הקדמה : הספר רכב שלי הוא של C3 שנת 2006, כי קיבלתי אות הרכב בלי הספר וזה רק מה שהיה בדוד לובינסקי.

פתחתי את תיבת הפיוזים שמתחת להגה וזו תיבה בכלל שונה מהתיבה שבדיאגרמה שבספר, חוץ מזה שבתיבה אצלי באוטו היה רק פיוז אחד מתוך כל ה11-12 שקעים.. אמרתי אם יש רק אחד ואם יש בעיה זה יכול להיות רק בו (אני צריך לקבל פרס נובל על זה), הוצאתי ראיתי שהוא תקין והחזרתי אותו חזרה, ויש בעיה חדשה... החלון של הנהג לא נפתח עכשיו!! יש ברכב רק מקדימה חלונות חשמל, השמאלי של הנוסע עובד, ושל הנהג לא, הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו :

1) החזרתי את הפיוז למקום הלא נכון, אם ככה למה רק אחד לא עובד?

2) הפיוז נקרע בהכנסה או בהוצאה של הפיוז ? שוב למה חלון אחד?

מה לעשות עכשיו ? יש דרך למצוא באינטרנט דיאגרמה של הפיוזים של ה C3 ? תמינו לי שחיפשתי, זה מוביל למלא אתרי דמה של PDF'ים. מאיפה עוד אני יכול להשיג ספר רכב אם לא מדוד לובינסקי ? והאם כדאי לנסות להזיז את הפיוז אחד ימינה או אחד שמאלה ? יכול להזיק למשהו ברכב ?

תודה מראש ושבת שלום

פורסם

בהרבה רכבים קיים תרשים על מכסה בית הפיוזים ובו יש ציור של רכיב שהפיוז שייך אליו וערך הפיוז.

האם מדדת בעזרת מד-מתח שבאמת לא מגיע מתח לשקע המצית ?

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...