Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום , להורי הרכב הנ"ל .

היום ראיתי שהואר ברקס בשמשה האחורית הפסיק לעבוד ברכב שלהם .

ז"א היום בצהריים הוא עוד עבד , אך בערב כבר לא .

פירקתי את החיפוי הפלסטיק של מנורת הברקס בשמשה האחורית , לא ידעתי אם הנורה שרופה או לא .

לקחתי נורה חדשה זהה למה שהיה מורכב - נורה פשוטה גדולה בעלת מגע אחד .

הרכבתי אותה , אך עדיין האור ברקס בשמשה האחורית עדין לא עבד , החלפתי לעוד נורה חדשה אך הנורה מסרבת להידלק .

נורות הברקס בפנסים האחוריים פועלים כהלכה .

האם יתכן שנשרף פיוז ? , נסיתי לבדוק בעזרת טסטר ביתי - תוך כדי נגיעה עם הטסטר בבית מנורה - אך הטסטר לא דלק .

האם ע"מ לדעת אם מגיע לשם מתח , צריך טסטר יעודי לרכב ? .

אשמח לעזרה/הכוונה בנושא בתודה מראש ושבת שלום , אמיר .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

טסטר של בית בודק 220V כך שהבדיק שלך אינה נכונה, תקנה מנורת ביקורת של 12V וכשתיהיה לך אחת כזאת אדריך אותך לאיתור התקלה.

בעקרון המתח לנורה העליונה מגיע מאותו הפיוז של הפנסים האחוריים כך פיוז הוא לא הבעיה.

פורסם

רוב הסיכויים, שיש נתק בצמת חוטים, במקום, בו היא עוברת בין גוף הרכב לדלת האחורית. בכל פתיחה/סגירה הצמה הזאת משתפשפת קצת, ועם השנים החוטים בה יכולים להיקרע.

אם יש לך גירסת סדאן 4 דלתות, מה שאמרתי כמובן לא טופס, כי בגירסת סדאן פנס בלימה נמצא על המגש האחורי, ושום צמה לא זזה לשום מקום.

האפשרות השניה - בין מנורה לא תקין.

פורסם

מניסיון בסוזוקי סוויפט, תפתח את הדלת האחורית ושמן בעזרת WD40 את צירי הדלת האחורית ונקה אותם היטב.

אצלי ברכב זה פתר את הבעיה. כנראה בעיית מגע.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אם אפשר לשאול גם שאלה בהקשר,גם אצלי האור ברקס לא עובד - עובד לסירוגין,רציתי לדעת אם האור ברקס בשמשה האחורית הוא חובה? והאם שוטרים נוהגים לתת על זה דוחות? אצלי זה בעיה במגעים כנראה,כל פעם אני מנקה את זה,השתמשתי בספריי לניקוי מגעים אך בלי קשר לניקוי זה לפעמים עובד ולפעמים לא,יכול להיות שהבעיה במקום אחר שצריך להפעיל את האור בלם.

פורסם
אם אפשר לשאול גם שאלה בהקשר,גם אצלי האור ברקס לא עובד - עובד לסירוגין,רציתי לדעת אם האור ברקס בשמשה האחורית הוא חובה? והאם שוטרים נוהגים לתת על זה דוחות? אצלי זה בעיה במגעים כנראה,כל פעם אני מנקה את זה,השתמשתי בספריי לניקוי מגעים אך בלי קשר לניקוי זה לפעמים עובד ולפעמים לא,יכול להיות שהבעיה במקום אחר שצריך להפעיל את האור בלם.

שוטרים לא יעשו כלום על אור ברקס בשמשה שלא עובד. מבחינת החוק זה אקסטרה. העיקר שפנסי בלימה אחוריים עובדים. זה למיטב ידיעתי.

:)
פורסם
אשמח לקבל הדרכה קצרה בעניין נורת הביקורת 12V איך אני בודק בעזרתה מתחים חשמליים ברכב?

תודה.

אתה מחבר את ה"תנין" למקום כלשהוא בגוף הרכב, מקום בו יש פח חסוף או ראש בורג חשוף, או כל מקום אחר, בו יש מגע טוב עם ה (-) של גוף הרכב, ועם ה"טסטר" אתה נוגע בחוט/מגע אותוט אתה רוטצה לבדוק. אם הנורה דולקת - יש במקו הזה מתח 12V. אם הנורה לא דולקת - לא מגיע למקום הזה 12V.

ראה בתמונה למטה.

שוטרים לא יעשו כלום על אור ברקס בשמשה שלא עובד. מבחינת החוק זה אקסטרה. העיקר שפנסי בלימה אחוריים עובדים. זה למיטב ידיעתי.

טעות. בכל רכב פרטי משנת דגם 1994 (כולל 1994) ומעלה חייב להיות פנס בלימה שלישי. אם הוא לא עובד - זה כמו שאחד מהפנסים הרגילים לא עובד, ואפשר לקבל על זה דו"ח.

testlamp.jpg

פורסם

אני חוזר ואומר, תבדקו את צירי הדלת האחורית. זה מאוד פשוט לבדיקה ולתיקון ולא צריך אמצעים מיוחדים לתיקון. אצלי זו הייתה הבעיה, פעם האור עבד ופעם לא. אפילו הספיק לנענע את הדלת האחורית בזמן שהדלת סגורה והיה ניתן לראות שזו הייתה הבעיה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ארז : אני לא מבין מה הקשר של צירי הדלת האחורית ? .

אם אתה מוכן להבהיר את מה שכתבת ? .

תודה ושבוע טוב , אמיר .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

אם הצירים אינן נקיים דיו אז תיהיה קיימת כביכול לפי מה שארז אומר בעיית אי הגעת מתח שלילי (כלומר -), לי למען האמת קשה להאמין שהמינוס מגיע רק דרך הגוף אבל אני מאמין שאם ארז אומר אז הוא מכיר את הרכב ויודע.

שוב מנורת ביקורת תאמת גם את אשר ארז אומר.

• תוכן חדש...