Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סדרה 1 ידנית - בשנת 2005 בלבד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זאת אותה 135i קופה שהייתה במבחן של "אוטו" לפני כמה חודשים (ומוצעת למכירה) אז מדובר ביבוא אישי.

Insane things comes from insanely people.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ה 135 בבוואריאן מוטורס מפורסמת למכירה כבר המווווון זמן ב 2 YAD.

המחיר המבוקש הוא 300 אלף ש"ח. לדעתי גם ב 200 יתקשו למצוא ישראלי שישים סכום כזה על ב.מ.וו. ידנית.

כמי שכבר שנתיים עוקב יום יום אחר כל הידניות מהשנים האחרונות שמתפרסמות ב 2 YAD אין לי הסבר למה אף אחד לא הזמין בקמור סדרה 3 ידנית (ואני לא מכליל M3 יבוא אישי שצצה פעם בכמה חודשים).

אם נתעלם לרגע מיונדאי גטס ודומיה, דיזלים ואימפרזה WRX, רוב הידניות הן גולף. לעיתים מופיעה מגאן, סובארו כלשהי ופעם בשנה פוקוס (שישר רכשתי ביום שהיא הופיעה).

סדרה 3 מהדור האחרון עם גיר ידני מעולם לא פורסמה ומהדור הקודם פורסמו שתיים (אחת דיזל ואחת בנזין מודל 2003 אצל בני דודינו בבועינה נוג'ידאת).

לא מבין את זה - מכונית עם תדמית ספורטיבית, לקוחות שבוודאי מבקרים לפעמים באירופה ורואים מה קורה שם - אבל אף אחד לא הזמין ידנית?

אגב, עשיתי אתמול נסיעת מבחן על ה 159. אני לא מאשים את הסוכנות שמחזיקה לנסיעת מבחן רק סלספיד, אבל זה ממש לא זה. הגיר קופץ במעבר הילוכים עד כדי כך שהסוכנת שיצאה איתי לנסיעה העירה על כך והציעה שאעבור להחלפת הילוכים ידנית. בהחלפת ההילוכים הידנית הטורים קפצו לשמיים בכל הורדת הילוך. כששאלתי על זה (ואני בחלט לוקח בחשבון שאולי אני לא יודע להעביר הילוכים בסלספיד) היא אמרה לי "גם ככה אתה רוצה ידני". אז אם הייתי רוצה אוטומטית - אז אלפא לא הייתה באה בחשבון בכלל.

פורסם

סדרה 3 מהדור האחרון עם גיר ידני מעולם לא פורסמה ומהדור הקודם פורסמו שתיים (אחת דיזל ואחת בנזין מודל 2003 אצל בני דודינו בבועינה נוג'ידאת).

לא מבין את זה - מכונית עם תדמית ספורטיבית, לקוחות שבוודאי מבקרים לפעמים באירופה ורואים מה קורה שם - אבל אף אחד לא הזמין ידנית?

כנראה שפספסת. לפני כחודשיים התפרסמה E46 סדאן מודל 2004 2 ליטר ידנית(318I), כסופה עם וו גרירה.

לפני כשנה, צברה אבק באוטודיל 325I סדאן ידנית אדומה מודל 2008. למכונית היו כ-4000 ק"מ.

המכונית מבועיינה נוג'ידאת כבר שנתיים לא שם :lol:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אגב, עשיתי אתמול נסיעת מבחן על ה 159. אני לא מאשים את הסוכנות שמחזיקה לנסיעת מבחן רק סלספיד, אבל זה ממש לא זה. הגיר קופץ במעבר הילוכים עד כדי כך שהסוכנת שיצאה איתי לנסיעה העירה על כך והציעה שאעבור להחלפת הילוכים ידנית. בהחלפת ההילוכים הידנית הטורים קפצו לשמיים בכל הורדת הילוך. כששאלתי על זה (ואני בחלט לוקח בחשבון שאולי אני לא יודע להעביר הילוכים בסלספיד) היא אמרה לי "גם ככה אתה רוצה ידני". אז אם הייתי רוצה אוטומטית - אז אלפא לא הייתה באה בחשבון בכלל.

:lol: ההילוכים "הקופצים לשמיים" זה גז הביניים שהתיבה נותנת. זה לא רק מצויין, זה מ-ע-ו-ל-ה (וזה ככה בידני רק אם אתה יודע להוריד כך הילוכים). הסלספיד אכן לא נועד לתפקד כאוטומט.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

למה לקנות כשאפשר לייבא? לא מובנת לי הסגידה הזו לרכבים בני 15 שנה ויותר עם 300 אלף קילומטר עם יד 11 במחירים שאי אפשר להעלות אפילו על הכתב...

בשנתיים האחרונות נפתחו כאן דלתות יבוא אישי מדהימות...מאוד בקלות ובאחריות אני יכול להגיד שמי שיש לו כ 200K לרכב חלומות יכול לייבא המון המון מטעמים שהמקלדת שלי לא מסוגלת לאיית.

אולי ככה היבואנים יבינו שאין סיבה בעולם שיתייחסו לרכבי ספורט כאל סיבה להשליש מחירים ואולי גם השוק כאן יתחיל להתאפס על עצמו..

פורסם

לפני חודש התפרסמה למכירה E46 קופה...330 ידנית!!!

מודל 2004, הסכום היה 170K ש"ח.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...