Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה|בקשר לשלילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי שלילה של שנתיים בבית משפט מחוזי ת"א עכשיו בפרוטוקול שלי רשום שלילת רישיון לשנתיים ולא רשום מימתי עד מתי הלכתי למישרד רישוי והפקידה אמרה לי בישביל להתחיל את השלילה אני צריך להפקיד את הרישיון שלי אבל אני עדייין לא עשיתי אותו אז איך אני אמור להתחיל את השלילה?!?!?!

תודה לעוזרים :)

פורסם

אפשר (ברשותך כמובן) לדעת מהי מהות השלילה?

לגבי השאלה שלך, לא הבנתי ממש איפה השאלה? לך עם הרישיון לצורך הפקדתו, אז תוכל גם לשאול הכל.

פורסם
אפשר (ברשותך כמובן) לדעת מהי מהות השלילה?

לגבי השאלה שלך, לא הבנתי ממש איפה השאלה? לך עם הרישיון לצורך הפקדתו, אז תוכל גם לשאול הכל.

טוב לפני שנה וכמה חודשים תפסו אותי נוהג בלי רישיון עצרו אותי ובמישפט קיבלתי שנתיים שלילה עכשיו אני לא יודע מתי מתחילה השלילה כי לא רשום כלום בפרוטוקול רשום רק שנתיים שלילה ועוד כמה חרטוט :) עכשיו הלכתי לבית מישפט אמרו לי לגשת למשרד רישוי במשרד רישוי אמרו לי שהשלילה לא יכולה להתחיל בלי שאני מפקיד את הרישיון אבל אין לי אותו וניסיתי לעשות אותו ואני לא יכול

אני כבר לא יודע מה לעשות :(

פורסם

אם ב"אין לי אותו" אתה מתכוון שאיבדת אותו, אז יש טופס שבו אתה מצהיר שהרישיון אבד ואז השלילה מתחילה מהרגע שמסרת את ההצהרה הזו.

או שהכוונה שלך שבכלל לא הוצאת רישיון עדיין? אם כן - אתה לא יכול להוציא רישיון עד שתיגמר השלילה.

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

פורסם
אם ב"אין לי אותו" אתה מתכוון שאיבדת אותו, אז יש טופס שבו אתה מצהיר שהרישיון אבד ואז השלילה מתחילה מהרגע שמסרת את ההצהרה הזו.

או שהכוונה שלך שבכלל לא הוצאת רישיון עדיין? אם כן - אתה לא יכול להוציא רישיון עד שתיגמר השלילה.

לא הוצאתי רישיון עדיין

והשלילה לא יכולה להתחיל בלי שאני מפקיד אותו אבל כל הקטע שאין לי אותו ולא היה לי אותו ואני לא יכול לעשות אותו חחח זה ממש מצחיק

פורסם
סעיף 42 לפקודת התעבורה[נוסח חדש] (להלן: הפקודה) קובע כך: (א) פסילה שהטיל בית משפט מקבל או מהחזיק רשיון נהיגה לפי פקודה זו תחל ביום מתן גזר הדין אם לא הורה בית המשפט הוראה אחרת.

מכאן שהפסילה שלך מתחילה מהרגע שניתן גזר הדין בבית המשפט, מאחר ואתה כרגע לא מחזיק ברישיון - אין משמעות לדרוש ממך להפקיד אותו.

למען הסר ספק, את כל המידע על חוקי התעבורה תוכל למצוא כאן: http://www.rsa.gov.il/TEACHINGCENTER/LAW/Pages/TrafficLaw.aspx

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

• תוכן חדש...