Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה אני החלפתי אותו

אז גש אלו

אני ממילץ לבדוק אם לא טעיתה בטימינג.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
אז גש אלו

אני ממילץ לבדוק אם לא טעיתה בטימינג.

בברכה בני ל.

הטימנייג סומן והוסר והוחזר למקומו על פי הסימנים שסימנתי לפני הסרת הראש כיוןן הצתה הוחזר על פי הסימון שלפני הרכבה

האם יתכן שהבעיה בסדר הפלגים או הניצוץ

פורסם

בוא אני אקצר לך את זה,לא כיווצתה את המרימים ההידראולים והשסתומים נשארים פתוחים.

תפרק מכסה שסתומים,טימינג,תרים את הקמשפט ותפרק את המרימים ההידראולים.

אתה לוקח את הכוסית ועם היד דופק אותה על משהו קשיח עד שהבכונה הפנימית נופלת,בתוכה יש עוד בוכנה וקפיץ קטן אז שלא תאבד אותו.

אתה מנקה הכול טוב טוב,שם את הקפיץ על הבכונה הקטנה שהשפיץ שלה כלפי מעלה מכניס אותה לתוך הבכונה הגדולה ואז לתוך הכוסית תרכיב הכול בחזרה,תתן כמה סטרטרים שהמרימים יקבלו לחץ שמן והאוטו יעבוד כמו שעון.

פורסם

עוד פעם זה לא משנה,בשביל לעשות שטח חייב לפרק קמשפטים ומרימים הידראולים בגלל שהשסתומים בולטים מעל פני השטח והסכין של הכרסומת תגע בהם.

יש לך 3 אפשרויות:

-טיימינג

-סדר הצתה(אם אני זוכר נכון הוא רשום על הראש מנוע)

-מרימים הידראולים.

• תוכן חדש...