Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולכם התייחסתם לצריכת הדלק בהתנעה.

מה בנוגע לצריכת זרם מהמצבר לכל התנעה, כאשר לא בהכרח לאחר מכן תהיה נסיעה מספיק ארוכה כדי לטעון את המצבר למצבו ההתחלתי?

מתחדשת*

פורסם

לדעתי לא נדרש זמן רב כדי להחזיר את המצבר למצב "ההתחלתי" ברכב תקין שמניע מיידית, במיוחד בהנעה "חמה" שבכלל המנוע מניע "חלק" בדרך כלל.

להערכתי, נסיעה של 5 דקות~ אמורה להחזיר את הזרם שבוזבז על הנעה שלקחה שניה אחת, הלא כן?

אם אני טועה אז אני אשמח לדעת כמה זרם בערך צורכת הנעה ממוצעת של שניה ותוך כמה זמן אלטרנטור ממוצע אמור לטעון מחדש את הזרם שבוזבז על ההנעה הנ"ל.

פורסם

Actually, according to advertising found all over NYC, 10 seconds of idling burns the same amount of fuel as turning on the ignition. I'm pretty sure that was based on an "average", so in your case you should DEFINITELY turn the car off if you plan on staying for more than 10 seconds.

פורסם

אני גם מתעניין בשאלה הזו כבר מלא זמן.

יש שאומרים שבדיזל לא מומלץ.

חבר מהמושב שהיה מכונאי ספינות אומר שהכל בולשיט, ואגדות אורבניות.

לטענתו, מומלץ לכבות מנועי בנזין וגם סולר מכיוון שאלה מנועים ממש קטנים (יחסית לספינה).

ספינה הוא אומר, זה סיפור אחר.

מדובר על מאות אלפים ל סמ"ק , שמפוצצים בכוח, ושם - לא מכבים מנוע אפילו בעגינות שנמשכות למעלה מ 5 שעות (!!!).

עכשיו נשאלת השאלה : הוא חירטט אותי, או שהוא צודק ?

מחכה לתשובה מבכיר בפורום שבאמת יודע (ולא כמו חבר שלי שחושב שהוא יודע)....

same beat different tone

• תוכן חדש...