Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז ראיתי שאנשים פה קונים מערכות במחירים של 3000 ש"ח ומעלה, אך איני יכול להרשות לעצמי להשקיע כל כך הרבה כסף במערכת.

רציתי לבקש הצעות לגבי קניית מערכת לסובארו אימפרזה 2005, שעד כמה שידוע לי יש בדלתות מקדימה 2 רמקולים של 6.5 אינצ', מאחורה 3.5 אינצ', אבל אמרו לי שלא כדאי להחליף את האחוריים.... אלא פשוט להוסיף על הדאש מאחורה.

אז רציתי לבקש הצעות לבניית מערכת, גם אם זה כולל את הנגן, כי כרגע יש לי נגן באיזה 200 שקל מאוטו דיפו כזה....

קיבלתי באיזהשהו מקום הצעה, שאמרו לי לקנות קומפוננט ומגבר 2 ערוצים או משו כזה...

התקציב שלי הוא סביבות 1300 שקל....

תודה לעוזרים D:

פורסם

אמממ לא כולל התקנה, זה אני יכול לעשות אצל חבר של אבא שלי, יש לו מקום שמוכר מערכות וזה, ורציתי להתייעץ פה לפני שאני הולך לדבר איתו...

אני מעדיף שלא יהיה יד 2, בגלל שאני לא רוצה מערכת בומבסטית שישמעו אותי מגיע מקילומטר, אני רוצה משו שתהיה לו איכות (בעיקר למוזיקת רוק ומטאל) ושישמעו גם קצת בחוץ כזה....

אבל אם יש לך הצעות גם ליד 2 אני אשמח לשמוע ^_^

פורסם

כולל HU או לא?

יש לי חבר שגם הוא לא רצה להשקיע הרבה, וקנה מערכת בסיסית ונחמדה סה"כ ובזול. מה שכן הוא לא קנה HU כי היה לו.

מגבר פלטינום אודיו אני מניח כ400 בזאפ.

רמקולים קומפוננט 6.5 מורל פולס\ טמפו, מה שיהיה זול יותר (קדימה לדלתות) גם כן כ450+-.

סאב של פיונר, הדגמים הזולים והפשוטים, תבקש הצעה עם תיבה, לא אמור לעלות יותר מ400.

ביחד הכל 1250, ועוד כ150 ש"ח קיט התקנה (בהנחה שאת ההתקנה יש מי שיבצע).

לגבי הכל אתה יכול לראות קישורים בזאפ.

הייתי בוחן אפשרויות יד 2 במקומך.

פורסם

HU יש לי משו מאוטו דיפו קקה כזה, של איזו חברה SOUNDTECH שרף לי איזה פיוז לפני איזה שבועיים, ואני צריך HU עם USB, כי כל השירים שלי על USB ואין לי סבלנות להתחיל להתעסק עם דיסקים....

את ההתקנה אני מאמין שאני אצליח לארגן בחינם דרך חבר של אבא שלי יש לו חנות שהוא מוכר מערכות ומתקין, בגלל זה אני גם צריך הצעות נגיד לדגמים מסוימים או משו, כדי לבדוק אם יש לו ואיזה מחיר הוא יכול לעשות לי...

רמקולים לאחורה לא צריך?

כי אמרו לי שאפשר להשאיר את הרמקולים בדלתות מאחורה ולהוסיף בדאש, אבל אז לא תהיה חלוקה מספיק טובה או משו כזה....

פורסם

אז הכי טוב יהיה אם הוא חבר של אבא שלך, תגש אליו ישירות, תאמר לו שזה התקציב שלך, ושיעזור לך לבחור מבין מה שיש לו בחנות. זה יצא הכי טוב, גם אתה תהיה מבסוט, ויהיה לך לאן לחזור בתור אחריות.

פורסם

חשבתי על זה, אבל הייתי אצל חבר של אבא שלי עם חבר שלי, כשהוא רצה לקנות רמקולים, ולא היינו כל כך מרוצים ממה שיש לו, יכול להיות שזה בגלל שהוא חשב שחבר שלי לא כל כך רציני, או שפשוט כי היה קצת עומס שם... בגלל זה חשבתי שאם יהיו לי דגמים מומלצים אני אוכל ללכת אליו לשאול אותו אם יש לו ואם כן אז לקנות אצלו ושהוא יעשה את ההתקנה, או כמו במקרה של חבר שלי, שבסוף קנה בתומקאר ועשה שם את ההתקנה...

פורסם

אבל אם אתה לא מרוצה ממה שיש לו, אז מה הטעם מראש לקנות אצלו??

תראה, רוב המגברים במחירים האילו זהים +-, כך שתקח את מה שיש לו.

קומפוננט קידמי כדאי לך את המורל פולס\ טמפו.

סאב כדאי לך את של פיונר הדגמים הפשוטים עם תיבה כמובן. תשאל מה יש לו, ובהתאם למחיר תקח.

לגבי הHU, זו בעיה כי התקציב שלך מוגבל.

אם תלך ליד 2, אז תוכל לקנות שם לא מעט קומפוננטים נחמדים ב250 ש"ח פלוס מינוס, גם סאב תוכל למצוא בזול, ואז אולי עם טיפה תרחיב את התקציב תוכל לקנות את המערכות הפשוטות של פיונר שיש להן גם חיבור USB.

פורסם

נראלי באמת אני אחכה שאני אקבל את המשכורת שלי של חודש פברואר, ובהתאם לזה אני אחליט אולי להגדיל את התקציב באיזה 200-300 שקל ככה....

ויש לי שאלה, קומפוננט קדמי זה שני רמקולים, אבל מה בקשר לרמקולים מאחורה? זה דיי חשוב לי שתהיה איכות...

שוב אני מזכיר שהרמקולים מיועדים בעיקר למוזיקת רוק ומטאל, ככה שהסאב לא חייב להיות כל כך חזק או משו..

פורסם

מה, לא ברור .?

בתור רמקולים אחוריים אתה צריך 6X9 שיותקנו על המגש האחורי

בתור רמקולים קדמיים קומפוננט ,הקומפוננט מגיע עם זוג מידבאסים +זוג טוויטרים וקרוס פסיבי שתוחם את התדרים בניהם.

את המידבאסים אתה מתקין מן הסתם בדלתות, ואת הטוויטרים על הדש בורד.

אם אתה צריך רדיודיסק טוב עם חיבור USB ובמחיר נוח

מומלץ הרדיודיסק הנ"ל :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=687206

פורסם
מה, לא ברור .?

בתור רמקולים אחוריים אתה צריך 6X9 שיותקנו על המגש האחורי

בתור רמקולים קדמיים קומפוננט ,הקומפוננט מגיע עם זוג מידבאסים +זוג טוויטרים וקרוס פסיבי שתוחם את התדרים בניהם.

את המידבאסים אתה מתקין מן הסתם בדלתות, ואת הטוויטרים על הדש בורד.

אם אתה צריך רדיודיסק טוב עם חיבור USB ובמחיר נוח

מומלץ הרדיודיסק הנ"ל :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=687206

אין את הHU הזה בשום חנות בכל הרשימה של זאפ עברתי חנות חנות. עכשיו נכנסים הדגמים החדשים אז הם לא מביאים כבר את אלה. (הדגמים החדשים זהים+יציאה לזכרון SD עד 16GB

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

• תוכן חדש...