Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דור הבא (שלישי) של אוקטביה, כנראה ב-2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה כדיווח ראשון בנושא:

http://www.eurocarblog.com/post/2794/new-skoda-octavia-renderings?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+eurocarblog%2Fcom+%28eurocarblog%29

אני אהבתי את העיצוב בתמונות, השאלה אם הם של סקודה או סתם של חובבי רכב..

יהיה נחמד אם טכנולוגיית תא המטען של סופרב באמת תעשה את דרכה לאוקטביה החדשה.

skoda-octavia-2013-1.jpg

skoda-octavia-2013-2.jpg

פורסם

העיצוב האנמי מאוד פשוט

כחלק מהמיצוב של חטיבת VAG

פולקסוואגן ממוצבת כאיכותית ויוקרתית

סיאט - ספורטיבית וצעירה [בגלל זה רוב דגמי סיאט עם גיר רגיל או DSG ולא אוטומטי רגיל]

סקודה - איכותית וזולה יחסית לפולקסוואגן [בדרך כלל עם מנועים דור אחורה ליצירות מבית אבא פולקסוואגן]

מקווה שעזרתי.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

רק לי היא מאוד מזכירה את האינסניה?

שיפור מהדור הנוכחי, שאחרי שמתיחת הפנים קילקלה את העיצוב שלו הפך להיות לא מעניין.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

העיצוב בהחלט נאה יותר אבל אני חושב שהגיע הזמן שסקודה יעצבו מחדש את האוקטביה- העיצוב הזה עדיין מזכיר את האוקטביה שהושקה ב-96, כבר עברו כמעט 15 שנה, תתקדמו הלאה.

פורסם

אכן, ולכן זה דור II בלבד בעיני, אם בכלל לא מדובר בעוד מתיחת פנים.

המאחור דווקא מוצא חן בעיני, ובאמת מזכיר BMW.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

עיצוב דווקא מוצלח מאוד לטעמי, סולידי וכוחני.

אני לא אוהב את הכיוון שתעשיית הרכב צועדת לאיו, כל הגימיקים והשמימיקים העיצוביים. מה רע במראה "מסורתי" כזה?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לטעמיהאילוסטרציה נראית טוב (והנגיעות הבוואריות והוולוואיות... רק תורמות!) והשמרנות הולמת אותה... אם כי באותה הנשימה אוסיף שהיא נראית נוכחית מידי.

פורסם

אכן רואים שבתמונות מוצגת הספורב עם עריכה.

אבל בכל מקרה אם האוקטביה תראה כך, לטעמי, היא תהיה מאוד יפה.

היא נראית כמו משהו בין הסופרב לוולוו האמת(במיוחד בתמונה השנייה) ולטעמי זה ניראה נהדר.

פורסם

לטעמי זו גרסה יותר מוצלחת של העיצוב מקדימה, מאשר בסופרב, נראה יותר זורם והרמוני.

צורת הפנסים מאחור דווקא הזכירה לי את מרצדס E-קלאס דור קודם.. ובכלל בתמונות זה לא נראה כאילו חלק האחורי לא קשור לחלק הקדמי ברכב, כמו שזה בדור הנוכחי, אלא עיצוב שלם וסולידי. באמת לא יהיה רע אם הרכב יראה כך בסוף.

ואני מסכים עם איתמר בנושא של עיצוב באופן כללי.

• תוכן חדש...