Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם

בסופו של דבר, אני מבין שזה פשוט עניין של כסף, אבל יש גם עניין הכדאות של התיקון, לדוגמא אצלי ברכב,

מישהו שיפשף את הפגוש האחורי לפני חודש ולא השאיר פרטים, הפגוש לא התעקם אבל זה עדיין די מציק בעין בהתחשב שהאוטו די חדש..

האם ירידת הצבע יכולה להתפשט לשאר הפגוש עקב גשמים/שמש וכד'?

יותר מאוחר אני יעלה תמונות של השפשוף, אבל רציתי לשאול האם כדאי לצבוע חלקית את הפגוש?

(ולקוות שעוד מישהו לא יחליט לשפשף אותו בחניה)

או

להשאיר אותו ככה ואם חס ושלום מישהו יכנס בי מאחורה עקב אי שמירת מרחק אז זהו תהיה הזדמנות לצבוע/להחליפו..?

ועוד שאלה בנושא, מישהו מכיר כאן מקום שעושה דיטיילינג באיכות באיזור השרון? (אני מנתניה)

אוטופיקס בהרצליה מטפלים בכאלה דברים?

ישנה גם שריטה ממפתח שעשו על הכנף הקדמית הימנית בגודל של כ-15 ס"מ וגם לא אחידה,

אבל בחלקים מסויימים שלה רואים את צבע הבסיס השחור (או המתכת?) מתחת לצבע הרכב.

צבע הרכב שלי הוא פנינה (לבן).

תודה..

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

מנסיון,זה כואב,זה מציק,מעצבן,מרגיז,לא נעים בעין-אבל לא משתלם!

אני מכיר את ההרגשה הזאת,ומה לעשות שאין רכב חדש היום על הכביש שלא קיבל איזה שפשוף שריטה או משהו דומה (כמעט)

זה הייעוד של רכב כמו כל דבר חדש כמעט שתיקנה,אחרי שנה שנתיים לכל היותר זה יקרה מתישהו,מה לעשות שיש אנשים ברברים.

מה שאני מנסה להגיד,אם תלטף את הרכב אחרי כל מכה או שריטה שהוא יקבל לא תיצא מזה,זה בטח לא שווה את הכסף גם בהתחשב שהרכב חדש,אתה תיצא ממוסך הפחחות,תחנה את האוטו,תירד שנייה לקנות איזה קולה,ופתאום שתחזור זה יקרה שוב! (סתם דוגמא קיצונית,הרעיון שזה יקרה שוב בעתיד ואז אתה שוב תאכל על זה את הלב).

לסיכום,אם האוטו זה לא אהבת חייך,ואין לך כסף מיותר להשקיע-אל תיגע בזה,כל רכב ימכר עם או בלי שריטות בסופו של דבר,זה לא שעברתה חס וחלילה תאונה רצינית שחצי פח התעקם לך.שיהיה בהצלחה ומקווה בשבילך ובשביל כל אחד שלא יזכה לאי הנעימות הזאת!

פורסם

קפוץ לרפי ובניו ברחוב הקדר באיזור תעשיה הישן ותתייעץ איתם מה הם ממליצים לעשות.

בנושא הפגוש: אני חיכית שיצטברו כמה מקרים כאובים כאלה ואז ביצעתי צביעה של כל הפגוש. אם יהיה לך מזל בדרך אז אחד הפוגעים גם ישלם על הצביעה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הפגוש לא יחליד - הוא עשוי מחומר פלסטי.

סימני שפשוף אפשר להסיר (חלקית) על ידי פוליש עדין.

בפגוש זה לא שפשוף אלא ירד הצבע חלקית בכמה מקומות איפה שהייתה הפגיעה..

לגבי זה שאלתי אם ישנה אפשרות שיתקלף עוד צבע מעצמו עקב רטיבות/שמש?

ולגבי חשש לחלודה, התכוונתי בשריטה שעשו בכנף..

פורסם

להלן התמונות של הנזק -

מה דעתכם? את השריטה ניתן לסדר בטיפול נקודתי?

את הנזק שנעשה לפגוש האחורי אתם ממליצים להשאיר כמו שהוא בלית-ברירה?

09022010179.jpg

09022010181.jpg

פורסם

איזה אנשים רעים, חולירע שלא יודע לינהוג.

ממש כואב הלב.

צביעה כללית תעלה לך בערך 500 ש''ח

כן... לא חסר כאלה..

תיארתי לעצמי שזה יהיה הסכום פחות או יותר, מה אתה חושב לגבי השריטה?

פורסם

את השריטה אני בטוח אסדר, לגבי הפגוש, לא יודע אם זה משתלם.. כי מחר עוד מישהו יכול "לגלח" אותי בחוסר מחשבה..

אגב, חבר שלי קנה אוטו לא מזמן, אאודי A3 שנת 2002, לא עברו כמה ימים והוא ראה מהחלון שלו

מישהו מגלח לו את האוטו ליד הבית.. לא עזרו צעקות כי הבן אדם נסע והוא לא הספיק לרדת למטה כדי לתפוס אותו..

אצלו נהיו קצת כיפופים בכנף.. מכער..

איזה אנשים...

• תוכן חדש...