Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

רכשתי VW גולף 2002 2 ליטר ג'נריישן עם 51000 ק"מ. יש 3 בעיות מטרידות והייתי רוצה כיוון לפני שאני הולך למוסך.

-ההתנעה של הרכב קולנית וגסה ונשמעת ומרגישה כמו התנעה של מנוע דיזל ממש. אין השהיות התנעה או משהו דומה היא פשוט מאוד רועשת ומרעידה את כל הרכב.

-בשילוב להילוך (כל הילוך, כולל R) וכל עוד הרכב עומד הרכב אינו שקט ומורגשות רעידות בחלל הרכב וההגה. באופן כללי בזמן נסיעה מורגשים יותר מידי ויברציות ורעש. בנוסף אני מרגיש מאין "מכה" קטנה ורכה בכל פעם שאני לוחץ על המצערת בעדינות בזמן שיוט.

-המזגן אינו מחמם.

הרכב טופל במוסך מורשה מיומו הראשון (יש בידי קבלות להחלפת מגבים...). לא הוחלפו לו מעולם מכלולים מכאניים מלבד ברקסים וטיפול טיימינג שבוצע ב2005 כשהיו לו 28000 ק"מ.

אני עזרה דיעה מקצועית לפני שארוץ למוסך.

אשמח לקבל המלצה למוסך מומלץ לרכב מסוג זה באיזור המרכז (לא מוסך מורשה).

תודה רבה

פורסם

רוץ למוסך ולא מכיון שמדובר במשהו חמור, אלא שהתאור שנתת יכול לנבוע מסיבות שונות שרק במוסך ניתן לאבחן ואפילו קיימת האפשרות שפשוט נתקלת לראשונה במנוע הזה שאופן פעולתו מחוספס ולא שקט מטבעו. מוסך מומלץ הוא כמובן מוסך רון שהוא גם מקצוען סוג א' וגם לא מורשה יבואן.

פורסם

אם להתייחס לשכיחות של תקלות שונות ברכב הזה :

התנעה קולנית - צריך להקשיב, אבל בעיקרון ככה הסטרטר של הרכב הזה, הוא מאוד בשרני ברעש שלו

בקשר לרעידות לרוב זה תושבת גיר, החופש שאתה מתאר לרוב מעיד על חופש בקרדן

בעיות חימום או שרדיאטור פנימי נסתם, או שהוא נזל ועקפו אותו

תיגש למוסך רון שיאבחן לך את כל התקלות במדוייק, ובמידת הצורך תתקן

פורסם

תודה רבה על ההתייחסות קודם כל טוב לדעת שיש פורום כזה :)

אני חשבתי מנסיוני עם רכבים אחרים יותר לכיוון של תושבות מנוע. אני בספק שזו הפעולה התקינה של המנוע. וההתנעה לא נשמעת בסדר. היא חורקת ונשמעת כמו של אוטובוס. לא זכורה לי חוויה כזו שנסעתי על הרכב ראשונה לפני שרכשתי אותו לפני כמה ימים (כנראה מההתרגשות של הקילומטרז' הנמוך - טעויות של מתחילים) או שבדקתי את דגמי ה1600.

אתם צודקים אגש למוסך ואתחיל פשוט להתוודע קצת לרכב הזה ולבעיותיו.

יש המלצות למקום בו ניתן לעשות תיקוני צבע במחיר ואיכות טובים?

פורסם

ואם בוצע טיימינג אחרון לפני 5 שנים, אז הייתי עושה גם.

ואני מצטרך לקודמיי, לפי התאור זו תושבת גיר.

סער

פורסם

במוסך רון אפשר לראות הסטוריית טיפולים של הרכב? או שרק במוסך מורשה? לטיימינג שנעשה אין לי קבל. אז יודע שנעשה רק מהמוכר.

פורסם

הסטוריית טיפולים אם כדברייך בוצעו במוסך מורשה יבואן, ניתן לראות רק במוסכים המורשים של היבואן. וגם זה כמדומני באישורו של בעל הרכב שביצע את אותם טיפולים. כמובן שעובדי המוסך יוכלו לראות בעצמם ולהגיד לפי ההיסטוריה אם קיימת כזאת עיקבית ומסודרת מה בוצע ומה צריך או לא צריך להחליף או לעשות.

מוסך רון הוא לא מורשה יבואן. אך כאמור מומלץ מאוד מפי רבים.

לגבי קבלה על טיפול הטיימינג, אם אין לך קבלה אלא רק הודעה על החלפה שהייתה לה, מומלץ בשביל השקט הנפשי להחליף.

בהצלחה.

פורסם

בכל מקרה מועד ההחלפה המומלץ מבחינת שנים כבר עבר ממזמן (3 שנים) אז כדאי לעשות טיימינג כמה שיותר מהר.

עושה רושם שתצטרך לעשות יישור קו שכולל טיימינג וכל המסביב, מצטרף להמלצה על רון.

תוכל ללכת למוסך מורשה ולקבל היסטוריית טיפולים בהסכמת הבעלים הקודם,

אם אתה לא רוצה לערב אותו : לך למוסך מורשה ותגיד שקנית רכב חדש ואתה רוצה להתחיל לטפל בו אצלם החל מהטיפול הקרוב. כדי לדעת מתי הטיפול הקרוב והטיימינג הקרוב , הם יסתכלו בהיסטוריה של הרכב גם בלי לבקש אישור מהבעלים הקודם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אוקיי חבר'ה תודה רבה. אכניס אותו לבדיקה במוסך מורשה ואוציא הסטוריית טיפולים ובהתאם לכך אמשיך. אעדכן.

אגב שאלה : לא אמורה להיות משענת יד מרכזית בדגם הזה? :S בדגמי הקופורטליין שראיתי היתה...

• תוכן חדש...