Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה כיף לראות הענות של בעלי רוברים גם אם חלקית וכמו שצחק חברינו עידן, היה לעיתים יותר רכבים אחרים מרכבי רובר, אבל לקראת הסוף הייתה כמות מכובדת, יוסי חבל שלא באת עם הרובר למרות שהבנו שהיא לא במצב נסיעה, אבל גם הוולוו הייתה אחלה דבר, בחיים לא הייתי משתמש ברובר בתור שולחן :lol:.

יותר כיף מלראות בעלי רובר אהבתי לראות אנשים שלא מחזיקים רכב כזה אבל בכל זאת הגיעו.

תמונות יועלו בקרוב, לאחר עריכה של חברינו יעקוב :), אני והפוטושופ לא חברים טובים כל כך.

לאון יש כמה תמונות גם של הרכב שלך, תשמור עליו, המצב שלו באמת נדיר יחסית לשאר הרכבים, הוא במצב מדהים מכנית וחיצונית, תודה גם על הסיר ג'חנון - שיחקת אותה עם זה ומאור עם החומוס קוליפורמים (איפה רפי גינת כשצריך אותו ) אחרי השמש עשו לי את הארוחת צהריים של השבת.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באמת היה אחלה מפגש! כן יירבו

היה נעים מאוד להכיר את כולם :) וגם הנוכחות לא רעה בכלל (6-7 רוברים סה"כ?)

כנראה שמעתה המפגשים יהיו אטרקטיביים יותר בגלל שיכללו גם טיפולים וייעוץ חינם :p בהנהגת עידןJ שלי"טא...

אעלה תמונות (מה ששרד) כשאהיה בבית יותר מאוחר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

קצת תמונות של החבר'ה מהמפגש,כפי שצוין מקודם בהנהגת עידן ובניו שות' :lol:

סאנרוף משופץ עם סלוטייפ צהוב :-P

והוולבו של יוסי פרנקוס שהתבררה כשימושית עד מאוד כשולחן אוכל למפגש 8)

עוד מעט נעלה תמונות של המכוניות.

12bd0367943283.gif c88de367943288.gif c8596167943296.gif 66977b67943303.gif 43d0d167943306.gif eaa1d467943309.gif bdd25c67943312.gif

Free Image Hosting by ImageBam.com

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

איפה השולחן אוכל של יוסי איפה? יוסי אני מקווה שהשארת אותו ערוך למפגש הבא.

חברים יקרים, תודה לכל מי שטרח והגיע למפגש, כן יירבו וצריך לשקול הצטרפות למועדון רכב אחר.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

יש רכבים אחרים שאין מהם הרבה (כמו וולוו למשל :wink:), שאין להם מועדון מאורגן עדיין, ככה שיש מקום להצטרפות של בעליהם למפגשים שלנו.

ככה אפשר למשל לעשות מפגש רובר\ניסאן\וולוו\לאדה (סתם דוגמה)

פורסם

ברשותי רובר 416 מודל 1997 וקראתי על מפגשי רובר למיניהם. הייתי מעונינת מאוד להצטרף. שמי ליאורה לב ואני גם חברת מועדון החמש. אם אפשר ליצור איתי קשר או להשאיר לי פרטים בפורום . מודה לכם מראש

פורסם

הינה התמונות, המפגש היה לפנים! צריך לתכנון עוד איזה משהו בהזדמנות ככה.

05122009061.jpg

IMG_0850.jpg

IMG_0874.jpg

IMG_0879.jpg

IMG_0858.jpg

IMG_0882.jpg

IMG_0923.jpg

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...