Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגיטימי לחלוטין,נסה לעשות זאת באלגנטיות מבלי שחוטים יבלטו החוצה זה הכל,ושהקרוסים לא יפריעו וילחצו על חוטי חשמל שיש בתוך הרכב ויפריעו להם בצורה כלשהי זה הכל.

פורסם

נראה לי שבכל זאת אלך על התקנה בתא המטען (של הקרוסים), אני מפחד מעניין החימום\מזגן\רטיבות באיזור תא הכפפות.

למישהו יצא לעבוד עם ציר הדלת של ה-Audi A4 בשנים 95-01? אני קצת חושש מהעברת חיווט מחדש בדלת.

עוד שאלה, איך מכוונים קרוסים של קומפוננטים?

למה בכלל צריך לכוון?, הכיוון שראיתי בקרוס הוא 3 DB לוופר או לטוויטר (ע"י ג'מפר), מדובר במורל טמפו.

תודה לעונים,

שחר.

פורסם

טוב קצת באיחור,קרוסים מכוונים בעיקר כדי לשחק עם עוצמת הטוויטר/וופר ואת חלוקת הצלילים שהם יקבלו דרך הקרוס.במילים פשוטות,תתקין,תשמע,אם יהיה לך צורם וחד מדיי תוריד את ה DB למקום הרצוי,אם לא תשאיר ככה,תתחדש ותהנה!

פורסם

עכשיו סיימתי 3 שעות של כיוונים...

עדיין לא סיימתי מרגיש עדיין קצת צורם בווליום מאוד גבוהה (נסעתי לבית קברות כדי לכוון ולא להפריע לאף אחד, לא חושב שמפריע למתים)

בקיצור יצא מצוין! הסאב מדויק ומהיר (JL AUDIO 10W4 125WRMS) כמו שרציתי הווליום גבוהה כמו שרציתי (על סף כאב באוזניים)

אין בכלל רשרושים, גם לא בווליום הגבוהה, לא צריך טבעות עץ ולא צריך איטומים למיניהם, המתאמים המקוריים(פלסטיק) עשו עבודה מצויינת!

השתמשתי בכבלים 1.5 של SAKAL ובRCA ללא חברה (אבל נראה איכותי, חיבורים מוזהבים עבה מאוד וחיבורים יצוקים באיכות גימור גבוהה)

תודה לכולם על כל הייעוץ! זו ההתקנה הראשונה שלי :) תמונות בקרוב!

ההתקנה הושלמה כמעט, נשאר לחבר עוד את הפלטה...

מישהו יודע אם הלבד הוא רק ליופי? כרגע הפלטה שלי היא מעץ חשוף (רק המגבר מותקן על הפלטה, הקרוסים מוברגים לפח)..

פורסם

תתחדש ותהנה, וכל הכבוד על היוזמה להתקין לבד (מקווה שהכל עבר חלק), אם תוכל לרשום פה התרשמות מהסאב הנ"ל ומאיפה קנית אותו, וכמובן תמונות :lol:.

שרון.

פורסם

כן, הכל הלך מצויין..

המחירים על התקנות הם בשמיים ואני לא מוכן לשלם 900 ש"ח על התקנה שאני עושה עם בן דוד שלי בכמה שעות.. (ועוד הרבה שעות של ייעוץ\חפירות באינטרנט) לדעתי זה שווה כי גם למדתי המון מכל הסיפור :) בקיצור מי שיש לו זמן וידיים טובות, שווה..

הסאב 10 אינץ' של JL AUDIO 10'4-4

http://mobile.jlaudio.com/pdfs/10W4_BDS.pdf

קניתי אותו יד שניה, סאב די ישן, 3 שנים משהו כזה..

אני רוצה לרפד את הפלטה ואז אעלה את כל התמונות ביחד :)

פורסם

סתם שאלה, אם תסים את הקרוסים מאחורה תצטרך להעביר חוטים של הטויטר והוופר לקדימה,

שזה אומר 4 חוטים ערוכים לכל צד.

לא כדאי למקם את הקרואס באזור הדשבוד?

פורסם

לשאלתך ליאור,

אני חושב שעשיתי את ההחלטה הנכונה, שילמתי אומנם 100 ש"ח על 20 מטר חיווט (1.5 מ"מ), אבל הקרוסים בטוחים בתא המטען ליד המגבר (שבכל מקרה צריך להעביר אליו חיווט).

לדעתי אין ספק שהמקום הנכון להתקנת קרוסים הוא בתא המטען, ליד המגבר.

מה גם שלא כלכך משנה המרחק בין הקרוסים לטוויטרים\וופרים וההבדל הוא זניח.

התייעצתי קצת כאן ואמרו לי שלא כלכך משנה המרחק אם החיווט טוב (עד גבול מסויים כמובן)

פורסם

אם הכול תקין ואין רעשים אז סבבה.

בדרך כלל משתמשים בחוט כמה שיותר קצר, שלא היה רעשים.

לדוגמא אצלי הקרוסים בדלתות.

פורסם

כבר דנו המון בנושא, התקנה בדלת לא עושה חסד עם הקרוסים..

אני רוצה לשמור עליהם מפני רטיבות\לחות\טריקות הדלת.

שמעתי על הרבה מקרים של ברגים חלודים אחרי חורף אחד.

לגבי רעשים, אין.

פורסם

בשביל לשמוע רעשים בלי הגברה אתה צריך חוט של 100+ מטר וגם אז יהיה שם מספיק עוצמה בשביל להזיז אוזניית כפתור בקושי.

בוא נהיה הגיוניים מתחת לתחום שבוא החוט ישנה את התנגדות הרמקולים תרגיש בטוח.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...