Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב/לילה טוב :-D

לרגל סיום המלווה החלטתי לפנק את עצמי במערכת טובה לאוטו, במיוחד בהתחשב בכך שהרדיודיסק הג'נרי הנוכחי כבר בקושי עובד.

האוטו הוא רנו קליאו B 1.6, שנת 2001 אם זה משנה.

אני מוכן להשקיע עד אלף (עדיף פחות) ברדיו דיסק ואולי גם זוג רמקולים אם אפשר להכניס בתקציב.

הדרישות לרדיודיסק הן AUX חובה ואם יש חיבור לאייפוד/אייפון אפילו יותר טוב, בלוט'ות לא חובה.

המוזיקה היא בעיקר רוק בשלל סוגיו.

המחיר צריך לכלול הרכבה ואפשרות ליד שנייה אם זה שווה את זה.

תודה מראש.

פורסם
האם התקציב כולל התקנה?האם פתוח ליד 2?

ציינתי בהודעה שהתקציב צריך לכלול התקנה ושיש אפשרות ליד 2 אם זה שווה את זה, תודה :wink:

פורסם

מצטער,טעות שלי לא שמתי לב.

קשה לדחוף בתקציב הזה גם רמקולים וגם HU נורמאלי,כיוון שאתה צריך התקנה בנוסף.(כלומר אפילו ב1000 שקל זה מאוד קשה)התקנה לדעתי זה לא פחות מ200 שקל לשניהם,לכן אתה נישאר בקושי עם 800 לשני רכיבים,אם אין ברירה תיתפשר על יד שנייה.אם אתה מחפש לבנתיים רק רדיו דיסק ובעתיד תיקנה סט רמקולים ההמלצה שלי היא פיוניר 4050,שעלותו כ600 ש"ח,אולי טיפה יותר.מכשיר עם תמורה טובה לכסף,בעתיד מומלץ לקנות סט קומפוננט של מורל טמפו שעלותו נעה סביב 500 שקל.אם תתקין כל אחד בניפרד כי אתה תביא אותם אוליי אחד אחרי השני זה יצא לך טיפה יותר יקר.התקנה ל HU לבד תעלה 50-100 שקל,התקנה לקומפוננט עוד 100-200 שקל לדעתי.עשה את השיקולים שלך,במצב הנוכחי ב1000 שקל אני לא רואה משהו נורמאלי עם יחס טוב למחיר שאתה יכול להביא,אולי תיתפשר על רדיו דיסק מהסדרות הנמוכות של פיוניר ב400 שקל ועל רמקולים יתר זולים ואז תיכנס גם התקנה בתקציב-אבל אני ממש לא ממליץ לך,בהצלחה ולילה טוב!

פורסם

נראה לי שאני אשקיע באמת עוד קצת ואקנה את ה4050 עם המורל טמפו. מצאתי ביוטוב רק סרטונים שלהם עם מגבר, הם נשמעים טוב גם בלעדיו?

ועוד שאלה אחרונה, יש לכם מקום מומלץ להתקנה בת"א?

• תוכן חדש...