Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט ברכישת לפטופ msi vs. dell

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אני עומד בפני קניית לפטופ לאחר בירורים יש לי 3 מחשבים על הכוונת:

1: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3857&CatCode=315

מדובר על המעבד N280

מחיר:1900 ש''ח.

פה מתחילה הבעיה שיש את הגירסה המשודרגת של מה שרשום לעיל.והוא:

2: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4791&CatCode=315

בעל מעבד N450 וכרטיס מסך יותר איכותי

מחיר:2200

יש מקביל שלו אותם הרכיבים אותו המפרט מלבד מסך שונה בדל יש מסך lcd ובmsi מסך led.

זה המחשב של דל:

3: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4827&CatCode=315

שאלות:

*האם יש הבדל בכלל בין המעבדים ובמידה ואני לא צריך כרטיס גרפי למשחקים אלא לרוב שימושי אופיס ואינטרנט?

*איזה מהמחשבים יותר איכותי ברמת הבנייה\פלסטיקה שלו וכמובן איכות מסך?

*האחריות בדל היא לשנתיים ובmsi היא לשנה אחת,האם זה קריטי?

פורסם

אין לי תשובה לגבי ההבדלים בין המעבדים ועד כמה אתה צריך כרטיס גרפי טוב, אבל :

1. Dell יותר איכותי מבחינת איכות החומרים והבניה.

2. גם ל MSI וגם ל DELL מסך LCD. השאלה היא מה סוג התאורה - LED או CCFL.

3. אל תתיחס לאחריות כפי שמוצגת באייבורי.... לטענת דל יש הבדל בין האחריות שאיבורי מבטיחים ובין האחריות בפועל והיא תובעת אותם על כך. בכלל לא מומלץ לקנות באייבורי.

פורסם

DELL אכן יותר איכותיים מMSI. אני לא הייתי מתקרב לMSI אבל מכיר הרבה אנשים קונים MSI בשביל לחסוך כסף. כי שם אתה מקבל "הרבה" (זבל) במחיר שש "קצת" בDELL.

פורסם

האחריות שתקבל אם תרכוש DELL מאייבורי היא לחלקים בלבד. ברוב המחשבים מדובר בשלוש שנות אחריות, שזה די מכובד והרבה יותר ממה שרוב היצרנים האחרים נותנים.

באופן כללי גם אני מסכים שDELL מחשבים הרבה יותר איכותיים מMSI. כשקונים מחשב נייד חשוב שהמסך יהיה איכותי, המקלדת תיהיה נוחה וכו' כי בניגוד למחשב ביתי במחשב נייד אי אפשר להחליף מקלדת ב50 ש"ח. אתה תקוע עם מה שיש בלאפטופ עד שתזרוק אותו לזבל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ד''א האחריות ניתנת לשנתיים ע''י dell ישראל,בהפעלת האחריות ניא ישירות מולם ואין כל קשר לאייבורי.

ראיתי היום את 2 הדגמים ,עבדתי עליהם קצת להרגיש את המקלדת מסך וכו' ואין ספק,הdell מנצח.

פורסם

הם אומרים שהאחריות מDELL אבל מאחר והם מתעסקים עם החומרה והתוכנה בנייד (מוציאים זכרונות, מחליפים דיסקים וכו') DELL לא תכבד אחריות על מחשב שנרכש מהם או מ KSP.

היתה על זה כתבה לא מזמן בגלובס או בכלכליסט לא זוכר.

פורסם
DELL אכן יותר איכותיים מMSI. אני לא הייתי מתקרב לMSI אבל מכיר הרבה אנשים קונים MSI בשביל לחסוך כסף. כי שם אתה מקבל "הרבה" (זבל) במחיר שש "קצת" בDELL.

אמנם אייבורי מרכיבים את המחשבים של MSI בארץ, אבל אני חייב לציין שהאתר שלהם (MSI) או לפחות התמיכה שלהם שם היא אחת הטובות שראיתי, הם בין חברות המחשבים הבודדות שמספקות דרייברים מעודכנים גם למחשבים בני שנתיים ( ואפילו התאימו אותם לווינדוס 7), אסוס HP וLG לא עושות דברים כאלה מניסיון...

פורסם
לא משנה מה תקנה, רק לא באיבורי או באחיו התאום KSP.

את כל המחשבים + ציוד נלווה שלי אני קונה באייבורי כבר הרבה שנים.

הכל תמיד עבד מצוין,וגם לעיתים מאוד נדירות כשמשהו היה נדפק הייתי מקבל שירות מצוין.

V5

פורסם

DELL נותן אחריות בבית הלקוח שזה פלוס אדיר.

כבר יצא לנו להתנסות בהחלפת לוח אם בבית הלקוח( בשל בעייה שבכלל לא הם אשמים בה- שבירת כניסת USB )

MSI זה ג'אנק וההפרש במחיר לא שווה את זה.

בכלל במחשב נטבוק מבוסס אטום, ההמלצה שלי היא HP MINI NOTE. קצת יקר אבל שווה את הכסף. מנסיון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

חברים רכשתי היום את הdell מחיר מעולה ומחשב ממש נחמד למחיר שלו.

הבעיה היא שמותקן בו וינדוס 7 סטרטר,הוינדוס 7 הרגיל הוא מעולה ,הסטרטר הוא על הפנים ומוגבל מאוד מבחינה פונקציונלית.

אפילו להחליף תמונה בשולחן עבודה לא ניתן.

לכן אני שוקל להתקין וינדוס 7 מלא או xp פרו sp2 ,השאלה שלי אם המחשב יתמוך את מערכת ההפעלה וירוץ חלק בלי להאט את המחשב.

• תוכן חדש...