Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי חשד בקודנית. הקודנית בעלת 2 ניתוקים למשאבת דלק (אל חוטי ורגיל).

אני רוצה לנתק אותה לגמרי. בזמן ההתקנה קיבלתי מדבקה קטנה עם קוד מוזר שהמתקין אמר לי לשמור אותו למקרה של תקלה ואני ארצה לנתק את הקודנית. הקוד לא ממש ברור לי. מישהו יכול להסביר לי מה אני מקיש?

זה מה שכתוב במדבקה:

miecode

ver:1.9

ESN Rf: 000000D0

date:22.10.07

0=ספרה מסויימת. לא רשמתי את הקוד, אלא סתם "0" במקום.

תודה מראש.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אם יש בעיה בחיבורים שום קוד לא יעזור לך, הקוד שברשותך הוא קוד מאסטר של הקודנית במקרה ושחכת את הקוד הרגיל.

כדי לנטרל לגמרי את הקודנית יש צורך לפנות למתקין ולבצע מעקפים.

פורסם

לאחר גיגול קצר, מסתבר שהקוד, ככל הנראה, מנטרל את הניתוק האלחוטי. אתה צריך, לפי גוגל, להקיש את המספרים הללו, לא ידוע מה צריך לעשות אחרי כן, כי לא היה לי עוד מידע. נסה לגגל עמוק יותר, ותראה אם תמצא משהו...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
לאחר גיגול קצר, מסתבר שהקוד, ככל הנראה, מנטרל את הניתוק האלחוטי. אתה צריך, לפי גוגל, להקיש את המספרים הללו, לא ידוע מה צריך לעשות אחרי כן, כי לא היה לי עוד מידע. נסה לגגל עמוק יותר, ותראה אם תמצא משהו...

הבעיה שיש שם מספר ספרות ואז האות D ועוד ספרה. מה אני עושה בנידון הזה?

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...