Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Apple מציגים מוצר חדש - ה- IPad

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לכן, אם הוא יעלה הרבה יותר מנטבוק ממוצע, אז כדאי לחכות לגדג'ט דומה עם WIN7 (שגם תומכת במולטיטאץ').

סליחה, עכשיו גיליתי שהוא עולה 499$ לגירסת 16GB בלי WIFI ובלי 3G.

אז אני מעדיף לחכות למשהו דומה על WIN7 שלבטח יעלה שני שליש מהמחיר (מתוצרת ASUS או משהו) ויכלול WIFI וזיכרון נורמלי.

אבל מה שכן, אם משתמשים לנטבוק לגלוש באינטרנט, לקרוא ספרים ולנגן מדיה, דבר כזה הוא תחליף מצויין לנטבוק.

נ.ב. מי שלא יודע, ASUS היא אחת מקבלניות משנה שעובדות בשביל אפל, אז יש להם פוטנציאל לייצר משהו כזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמו שכבר כתבתי בפורום אחר...

אני התאכזבתי.

צפיתי למשהו שיותר דומה למחשב מאשר לאייפון מגודל ונכון להיום

ואני מאמין שכמו אחרים, אני אעדיף לשדרג את ה-3GS לאייפון 4G מאשר ל-iPad.

כל עוד לא תהיה תמיכה מלאה בפלאש, עברית בצורה תקינה (ולא כמו באייפון ללא עידכונים חיצוניים), אופיס

מלא, מולטיטאסקינג וספארי ברמה של מחשב שולחני/נייד - אני אישית לא רואה סיבה להסתכל עליו בכלל.

ימים יגידו, אבל אני מאמין שכמו עם האייפון הראשון, כך בעוד שנה-שנתיים יגיע לשוק המכשיר האידיאלי.

הכל עניין של סבלנות, ואפל בדר"כ יודעים איך לעשות את זה.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
סליחה, עכשיו גיליתי שהוא עולה 499$ לגירסת 16GB בלי WIFI ובלי 3G.

רק תיקון קטן, כולם עם WIFI.

כך שזה 499 עם WIFI, ללא 3G.

פורסם

אני עד היום לא מבין מה אנשים מתלהבים מהIPHONE נכון שהוא נראה יפה, אבל חוץ מזה זה מחשב כף יד רגיל רק יקר מאוד. לא יותר מסתם גימיק שאנשים מחפשים לתרץ כדי לקנות. בתור מצלמה אמיתית הוא לא שווה אבל עולה כמו מצלמה חצי מקצועית. בתור נגין וידאו הוא לא שווה נו באמת לראות על צג של 3.2 אינץ לא להיט, בתור נגן מוזיקה הוא יקר מדי, בתור GPS הצג קטן יחסית. גם לגלוש איתו באינטרנט זה לא חוויה מיוחדת אלה אם לסוחרי בורסה לראות מניות ולא יותר מזה. אז על מה אנחנו באצם משלים כאשר קונים IPHONE רק על השם וכדי להגיד שגם לי יש.

ועכשיו למוצר המטומטם של השנה ה IPAD מה לעזעזעל הם חושבים כאשר הם מוציאים IPHONE מגודל? כלומר מחשבי TABLET כבר קיימים שנים אז הם עשו אותו דק יותר ימכרו אותו יקר ועשו הרבה רעש וזהו בעצם.

מה יעשו איתו, הצג רק 10 אינץ מה שאומר שמי שרוצה להקליד מסמך כמו שניתן אם מקלדת בנטבטקים אז אי אפשר כי הצג קטן, בשביל לקרא עיתון? למה לעזעזל לקנות מוצר ב 700 דולר לסחוב את הבלטה הזאת רק כדי לקרא עיתון?

קריאת ספר? טוב זה אולי שימושי אבל עם הספר הזה בטעות יפול בזמן קריאתו באוטובוס התיקון יעלה כמו ספריה שלמה. נעבור הלאה.

אינטרנט, בשביל לגלוש באינטרנט המוצר בהחלט מהווה פתרון נייד, אז השאלה הנשאלת האם שווה לשלם את הסכומים בשביל לגלוש באינטרנט ? לראות סרטים מדי פעם?

שלא לדבר שבטח המוצר עדין מאוד מכיוון שאין לו הגנה פיזית על המסך (כמו בנטבוק הלא שימושי) .

אז כרגיל ימצאו מיליוני פראיירים (בעיקר אמריקאים) שיקנו את המוצר של אפל .

אין ספק שאפל מובילה מבחינת עיצוב אבל לא יותר מזה.

אבל בוא לא נהרוס לכל חסידי APPLE את החוויה של "להיות בלי אבל הרגיש עם"

פורסם
לא רואה צורך ל 3g. נשמע כמו ביזבוז של כסף

למה לא? הדבר הזה לא שימושי ללא אינטרנט.

ולא בכל מקום יש עדיין רשת אלחוטית זמינה...

שלא לדבר שבטח המוצר עדין מאוד מכיוון שאין לו הגנה פיזית על המסך (כמו בנטבוק הלא שימושי) .

case_1_20100127.png

case_4_20100127.png

case_5_20100127.png

דווקא ציינת כמה שימושים ואמרת שאף אחד מהם לא שווה את הכסף. ומה עם כולם ביחד?

לגלוש באינטרנט+לראות סרטים(ומוסיקה)+לקרוא ספרים+לקרוא עיתון, אולי כן שווים את הכסף?

זה כל מה שבערך צריך בזמן התניידות ממקום למקום.

פורסם

אם סיליקון למסך לאייפון עולה בערך 10 דולר, אז לא יפתיע אותי אם הדבר הזה יעלה 100$...

דרך אגב, שלא ישתמע שאני מנבא הצלחה למכשיר או חושב שהוא שימושי.

הוא פשוט מגניב לדעתי בתור חובב גאדג'טים ומי שיוכל להרשות לעצמו לבזבז כסף על גאדג'ט יקנה אותו.

מבחנית אפל, הוא כנראה יכשל. כי אין סיבה שאנשים שאינם חובבי גאדג'טים יקנו אותו.

פורסם

זה אפל. הוא יצליח.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ה Ipad לא נועד להחליף מחשב או להיות מצלמה וכו וכו.

הבעייה של אנשים היא שאם לא רואים במפרט משהו שהם חושבים שחייב להיות שם, הם רואים שחור בעיניים וזהו.

המכשיר הזה נועד להיות בראש ובראשונה הדלת של אפל לתחום הספרים האלקטרונים, וכל השאר נלווה אליו.

אני כן חושב שיש למכשיר פוטנציאל אדיר בהרבה מקומות לדוגמה במקום שסטודנט יסחוב תיק מלא ספרים הוא לוקח את ה IPAD ולא רק זה, בעזרת המקלדת ו IWORKS הוא גם יכול לוותר על המחברת שלו (עשר שעות עבודה זה בהחלט מספיק).

חוץ מזה נגן סרטים בגודל כזה זה גם פונקציה מצויינת!

נכון יש לו מתחרים יותר זולים כמו ה ARCHOS 9 PCtablet שעולה פחות מריץ חלונות 7 ויש לו חיבור לUSB וגם מצלמה.

אבל פה מדבר על מוצר דומה, אבל ממש לא אותו דבר, לא בחווית המשתמש, לא בזמן סוללה ודגש על ניידות, לא בעובי, לא באיכות מסך המגע והכי חשוב: לא ביעוד שלו.

בנוסף בעלי אייפון יכולים להתקין את התוכנות שהם קנו כבר, על האי פד בלי תשלום נוסף שזה גם יתרון.

אז שוב, כל אחד והצרכים שלו אבל להגיד זה חרא של דבר זה פשוט מראה על מחשבה צרה לטעמי.

להגיד זה לא מתאים לי זה כבר משהו אחר.

בכל מקרה אם המוצר יצליח או לא, רק ימים יגידו.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
אני כן חושב שיש למכשיר פוטנציאל אדיר בהרבה מקומות לדוגמה במקום שסטודנט יסחוב תיק מלא ספרים הוא לוקח את ה IPAD ולא רק זה, בעזרת המקלדת ו IWORKS הוא גם יכול לוותר על המחברת שלו (עשר שעות עבודה זה בהחלט מספיק).

סטודנטים כבר לא סוחבים ספרים היום. אין חיה כזאת.

מה שכן, הוא יכול להוות תחליף לספרייה של מוסד לימודי כלשהו, במידה ויחליטו לעשות ספרייה וירטואלית.

יש לו פוטנציאל אדיר להיות המוצר היחיד שצריך לקחת ללימודים, אבל זה יקרה רק אם יהיה אפשר לרשום בעזרתו באמצעות עט כשתוצאה תהיה זהה לכתיבה על דף... וזה כרגע לא ברשימת התכולות שלו, לצערי.

פורסם

אתה כן יכול לרשום עם עט. אין סיבה שלא.

צריך רק עט מיוחד שעובד עם המסך הספציפי הזה אבל אין שום מניעה לעשות את זה וזה כבר קיים באיפון רק שבגלל גודל המסך זה לא לשום דבר חוץ מלפתקים קטנים.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
לא רואה צורך ל 3g. נשמע כמו ביזבוז של כסף

יש גם מחשבים ניידים עם אופציה כזאת ולכל חברות הסלולר יש USB בשביל לחבר למחשב נייד.

כל עוד לא תהיה ... עברית בצורה תקינה (ולא כמו באייפון ללא עידכונים חיצוניים), אופיס

מלא, ....

אייפון עם 3.1.2 עובד יופי בעברית בלי התקנות.

ויש אופיס בגרסה של אפל

כל מכשיר שאין לו מקלדת הוא לא מכשיר רציני לעבודה, אלא לכיף..

אין לו מה?

keyboard_dock_1_20100127.jpg

אייל

פורסם

מה הבעיה לקנות מחשב נייד או NETBOOK? כמעט אותו מחיר ויש לו כל מה שיש לIPAD + USB , אפשר לקנות עם HD , זכרון

מקלדת מובנת וכל מה שתרצו

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...