Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני לא מבין גדול, למען האמת אני דיי מתחיל בכל העסק. טוב נו, אפילו לא מתחיל.. אבל עדיין אני אשמח לתגובות :oops:

יש לי סיטרואן C3 HDI ידני, דיזל 2005. הרכב דיי בטטה בהילוכים גבוהים. בהתחלה הוא מאיץ די מהר, אבל החל מהילוך שלישי-רביעי , הצרפתיה פשוט לא יודעת ת'עבודה. :shock:

איך אפשר לשפר אותה לפי דעתכם ?

תנקיו :-D

פורסם

עדכון תוכנה הוא השיפור הכי מומלץ, יתן עוד כמה סוסים בעלות יחסית סבירה.

מעבר לזה תצטרך לעשות שינויים דרסטיים כדי להוסיף יותר סוסים (שינויים שיפגמו בצריכת הדלק, אמינות והיומיומיות של הרכב).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

redrozeאיפה עושים שיפור תוכנה ? כמה סוסים נראה לך שזה יתרום ? וכמה עולה :) ?

Uno Turboכמו שכתבתי, אני דיי חדש בנושא, לא קישרתי בין הקסארה לC3 , סליחה על זה..

E&A-AUTOSPORTאיך בדיוק נסיון חינם אם אתה מציע ב-2500 ש"ח :) ? ומה זה כולל..

תודה רבה על התגובות חבר'ה.

פורסם

הנסיון אכן יהיה בחינם וללא כל התחייבות.

נתקין לך את התוכנה המשופרת,במידה ותהיה מרוצה,תשלם,במידה ולא ,נחזיר חזרה את התוכנה המקורית ונפרד כידידים.

אם תתן לי קצת יותר פרטים ,על שנתון הרכב,הגיר וההספק המקורי ,אוכל לתת לך יותר פרטים, לגבי תוספת ההספק שתקבל.

פורסם

1400 HDI אם אני לא טועה, 68 כ"ס.

אם השיפור הוא אכן כמו שמדובר באתר ל 90 כ"ס, אז מדובר בהבדל משמעותי ביותר(במיוחד בטווח ההספקים האלה ש 68 כ"ס זה עגלה ו 90 כ"ס זה כבר רכב זריז).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כ"ס זה חשוב ונחמד,אבל עיניין המומנט לא פחות חשוב והמומנט אשר מתווסף לך בעיקבות האפסולוט הוא מכובד ביותר ויורגש על הכביש בצורה ניכרת.

סה"כ אם אילו נתוני הפתיחה של האפסולוט לרכב הנ"ל ,שווה לך בדיקה והתקנת ניסיון אצלייך ברכב.

השיפור הכי יעיל ומורגש ב2500 שקלים.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
1400 HDI אם אני לא טועה, 68 כ"ס.

אם השיפור הוא אכן כמו שמדובר באתר ל 90 כ"ס, אז מדובר בהבדל משמעותי ביותר(במיוחד בטווח ההספקים האלה ש 68 כ"ס זה עגלה ו 90 כ"ס זה כבר רכב זריז).

בוקר טוב :-)

אני מסכים שההבדלים קיימים וגדולים - אך עדיין, למרות שמדובר רק ב 68 כ"ס המומנט של המנוע הזה הוא נדיב ביחס למנועי בנזין (160NM זה נתון שגם מנוע בנזין 1600 סמ"ק מגרד מלמטה - ובסלד הרבה יותר גבוה). על רכב קטן וקל כמו ה C3 אין שום בעיה של זמינות כח (אלא אם יש בעיה נקודתית ברכב). סה"כ כל תוספת של כח (מומנט) למנוע הינה מבורכת.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

סליחה על ההתפרצות לשרשור.

התוספת של ההספק, ובוודאי המומנט לפי הנתונים - באמת מרשימה.

ברשותכם שאלה - בהנחה שנתוני הגזים הנפלטים של הרכב תקינים לפני השדרוג (עובר במצבו הנוכחי בדיקת עשן), איך

זה ישפיע על הבדיקה הזו לאחר שדרוג התוכנה ? (יזהם פחות/יותר, יעבור/לא יעבור את בדיקת העשן/ אין השפעה כלל).

alfa 156 2.5.

פורסם

התוכנות המיוצרות ע"י חברת "אפסולוט" ,מיוצרת כאמור באוסטריה ,ולפי תקנים ארופאיים מחמירים,כך שלא אמורה להיות כל בעית רישוי.

וכהוכחה:ב 10 השנים האחרונות,עשינו מאות תוכנות וביניהם לא מעט רכבי דיזל.עד היום, לא חזר אלינו אפילו לקוח אחד,שנכשל בטסט ,עקב זיהום אוויר גבוה.

פורסם

אכן נשמע מאוד מעניין!

הרכב נמצא ברשותי כמעט שנה וחצי (שנתון 2005, דיזל ידני, HDI) הצרפתיה עשתה כבר 185K. בהתחלה היא הייתה יותר מהירת תגובה, אבל משו עובר על הקטנטונת :roll:

עשיתי טיימיניג ושאר ירקות לפני חודשיים, ונפרדתי מ-4.5K :?

אם זה בהחלט יביא לשיפור המהירות והתגובה, אני בהחלט אשקול את העניין, אם כי אני אדחה את זה בכמה זמן עקב בעיית מזומנים עכשיו :oops:

פורסם

E&A-AUTOSPORT,

אגב, עידכון התוכנה יגרור לצריכה יותר גבוהה בדלק, לא ? אם כרגע אני סביב 1 ל-20, כמה לפי דעתך זה יהיה כעת ?

פורסם

האם התקנה של צ'יפ לא תגרום לנזק\קיצור אורך החיים של המנוע?

ואם לא, אז בעצם למה סיטרואן לא יצרו מראש את הרכב עם תוכנה עדיפה והספק גבוהה יותר?

• תוכן חדש...