Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, כזכור לכם יש לי מאזדה לאנטיס 1.8 אוטומטית הבעיה של הרכב הוא שהוא רועד אחרי החלפת כל התושבות שזה אומר התחתונות ועליונות אחרי החלפת חיישן maf וניקוי מצערת אני לא יודע כבר מה לעשות יש רגעים בעצירה של הרכב שהוא כמו רכב שנת 2009 שלא מרגישים כלום ורמזור אחרי הוא משתגע ומשתולל מה יכולה להיות הסיבה לרעידות אני ישמח לקבל תשובות

פורסם

הטורים עומדים בעמידה על 600 אני חושב קצת מעל המס' 1 תושבות לא מקוריות תושבות מקוריות עולות מלא כסף. מידי פעם יש לי נפילות טורים אבל פעם ב

פורסם

אושרי במחוג 1 זה אלף, אז איך אתה אומר מעל המחוג ויש לך 600?

כל אחד שמכיר את המכוניות הללו יאמר לך שתושבת שאינן מקוריות בדגמים הנ"ל לא פותרות את הרעידות ואף מחמירות אותן.

פורסם
אושרי במחוג 1 זה אלף, אז איך אתה אומר מעל המחוג ויש לך 600?

כל אחד שמכיר את המכוניות הללו יאמר לך שתושבת שאינן מקוריות בדגמים הנ"ל לא פותרות את הרעידות ואף מחמירות אותן.

מצטער זה על הקו של החצי שאני נמצא על d ושאני נמצא על ניוטרל זה עולה ממש טיפה

יכול להיות שמצערת עושה את הבעיות או רק תושבות?למה הבעיה באה וחוזרת יכולה להיות תופעה של נסיעה שקטה ועמידה שקטה או רעידות כמו בהאיטי

פורסם

רעידות בזמן עמידה יעידו על תקלה בממיר המומנט ('טורק'). מקרה כזה יספר לכם על גיר שיום שיפוצו הולך וקרב, אך כדאי לחכות עד השיפוץ הכללי ולא לתקן את ממיר המומנט נקודתית. לעיתים נדירות עלולות הרעידות מהגיר לגרום לקריעת תושבות המנוע ולהתגברות הרעידות.

פורסם
רעידות בזמן עמידה יעידו על תקלה בממיר המומנט ('טורק'). מקרה כזה יספר לכם על גיר שיום שיפוצו הולך וקרב, אך כדאי לחכות עד השיפוץ הכללי ולא לתקן את ממיר המומנט נקודתית. לעיתים נדירות עלולות הרעידות מהגיר לגרום לקריעת תושבות המנוע ולהתגברות הרעידות.

לא כל כך מבין בטורק אבל הגיר נותן לפעמים בומים קלים ובפניות חדות הוא לא זוכר באיזה הילוך הוא נמצא מנוע צעדים לא יעשה בעיה כזאתי?

פורסם
מישהו יכול להגיד לי על כמה הטורים אמורים להיות שאני ידע בערך לכוון?

בהילוך סרק 750 סל"ד פלוס מינוס 50.

פורסם

למוד ניסיון על מזדות יש כמה נקודות:

1. עודף שמן גורם לרעידות קצת בסיסי אבל פתר את הבעיה ברכב שאני מכיר

2. העלאת הטורים תפחית במשהו את הרעידות (ותגביר את צריכת הדלק)

3. החלפת 2 תושבות לא עזרה.

4. הפיתרון הכי טוב להתרגל לרעידות.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

• תוכן חדש...