Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , יש לאבא שלי טויוטה קורולה מהעבודה 2006 עם 117,000 ק"מ , בתכלס האוטו הזה בסדר גמור חוץ מרמת האבזור עלובה שלו ...

בעוד 3 חודשים מחליפים לו את הרכב למשהו חדש , והוא יכול לבחור בין קטלוג איזה רכב הוא מעדיף , (הקטלוג כולל את יונדאי I30 , מאזדה 3 , טויוטה קורולה וכו'...)

הבנתי שברמת העיקרון כל הרכבים דומים , 1600 סמק אוטומטיות , אבל מאחר שהן באות ברמת הגימור הנמוכה ביותר , אז הייתי מעדיף לקחת את האוטו שמגיע כמה שיותר מאובזר ברמת הגימור הבסיסית.

כמובן שיש גם קריטריונים נוספים כמו נוחות , ביצועים עד כמה שאפשר ממשפחטומטית, ובטיחות כמובן, אבל אבזור לדעתי יותר חשוב ואין דבר יותר מעצבן מזה שאין 4 חלונות חשמל , או כניסה AUX לאייפוד וכו'..

תודה :wink: (אני יודע שהנושא הזה חפור פשוט לא מצאתי דיון המתאים לשאלה שלי)

פורסם

מה השאלה?

כל הרכבים בגדול דומים, הבחירה לרוב היא רגשית ולא שיכלית.

אף אחד לא יבחר I30 על פני פוקוס רק כי ליונדאי יש יותר כ"ס.

יש אנשים שצריכים נפח תא מטען גדול, ומתחילים למלא טבלאות.

תתמקדו על שנים שלושה רכבים, תקחו לנסיעת מבחר ותבחרו ברכב שהכי עושה לכם את זה.

אייל

==

2003 Subaru Outback H6

פורסם

ה I30 , C4 , 308 , פוקוס מגיעות לליסינג כמו שהן נמכרות ללקוח.

לא זכור לי שמורידים מהם משהו.

אם AUX מעניין אותך, ב I30 הוא מגיע כסטנדרט.

ב C4 יש בקרת שיוט ומפיץ ריח אינטגרלי.

בכולן יש שליטה על הרדיו מגלגל ההגה, והקונסולה המרכזית לא עוברת שינויים.

כל יתר האבזור פחות או יותר זהה.

לגבי בטיחות תעשה חיפוש קצר באינטרנט.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אוקטאביה או ג'טה יתנו את התחושה הכי "יוקרתית" למרות שהן יהיו מאובזרות פחות מהרגיל.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

מה זאת אומרת ? לא מספיק שהגירסא גם ככה בסיסית הם מורידים עוד אביזרים מהם?

פורסם

אם AUX מעניין אותך, ב I30 הוא מגיע כסטנדרט.

ב C4 יש בקרת שיוט ומפיץ ריח אינטגרלי.

בכולן יש שליטה על הרדיו מגלגל ההגה, והקונסולה המרכזית לא עוברת שינויים.

כל יתר האבזור פחות או יותר זהה.

לגבי בטיחות תעשה חיפוש קצר באינטרנט.

לא מדויק.

למה אתה מתכוון במשפט הזה "ה I30 , C4 , 308 , פוקוס מגיעות לליסינג כמו שהן נמכרות ללקוח"? הלקוחות הפרטיים על פי רוב יקנו בתוספת קטנה את הגרסאות המאובזרות יותר.

חיבור אינטגרלי לiPod ול-AUX אכן מוצע כסטנדרט ב-I30. הC4 מוצעת עם בקרת שיוט ומגביל מהירות אך גרסאות הבסיס אינן מאובזרות במפיץ ריח.

בפוקוס הבסיסית (זו המשרתת את ציי הרכב) אין פקדים על (או מאחורי) ההגה לשליטה על מערכת השמע. הקונסולה בפוקוס ו-3 בגרסאות הבסיס אינה כוללת בקרת אקלים לעומת הגרסאות 'הפרטיות'.

ממליץ לבדוק גם את הפורטה.

פורסם

הייתי ממליץ לכם לבדוק I30SW (גרסת הסטיישן) שמגיעה עם האבזור הרגיל של הI30 (שש כ''א, ESP, שליטה מההגה על מערכת השמע, חלנות חשמל, כניסת AUX וIPOD ) ובנוסף ראיתי שהיא מגיעה גם עם סאנרוף ככה שיחסית לגרסת ליסינג היא יכולה להיות אופציה טובה למה שאתם מחפשים. אני לא יודע אם זה משהו זמני העניין של הסאנרוף אבל בהחלט שווה בדיקה, בנוסף יש לה מנוע בין החזקים בקבוצה (120+ כ''ס לעומת כ-100 כ''ס במאזדה3 ופוקוס)

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

שאלתי את אבא שלי לגבי הסיטרואין והוא אמר שאין בחברה שהוא עובד בה(אלביט אם זה משנה) ליסינג לסיטוראין בכלל , לעומת זאת למאזדה כמובן יש ולI30 גם כן , אבל הוא לא בטוח שגם הגירסאת סטיישן שלה מוצעת .

בינתיים הI30 CW הכי מצאה חן בעייני , גם בגלל שהיא מציעה אבזור עשיר יותר מזה של הI30 הרגילה , וגם בגלל התוספת נפח לבאג' ולנוחות עצמה. אחריה אני חושב שהמאזדה , אבל מצד שני לכל עם ישראל יש מאזדה אז היא קצת פחות עדיפה.

יש עוד הצעות ? תודה

פורסם

ידוע לי שכרגע גם ה-I30 הרגילה מוצעת עם סאנרוף לתקופה מוגבלת. מלבד הסאנרוף אגב אין בינה לבין ה-CW הבדלים באיבזור אלא אם אתה מחשיב את פסי הניקל בסטיישן כאבזור.

שבת שלום!

• תוכן חדש...