Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גולף 2.0 שנת 2002 אוטומט ושמתי לב במשך כבר הרבה זמן שיש לגיר זמן תגובה ארוך ולא נורמלי שמעבירים למצב D, גם אם מעבירים מניוטרל לD וגם אם מעבירים מרוורס לD, פשוט לוקח לו כמה שניות עד שהוא נכנס להילוך ומתחיל לזוז.

מה יכול להיות הסיבה וכיצד אפשר לטפל בזה ?

פורסם

גם אני בעלים של גולף 2 ליטר שנת 02 שעברה 206K והבעיה מוכרת גם לי (אולי זה מנחם- צרת רבים חצי נחמה :wink:).

אצלי כשהרכב קר התגובה בגיר מהירה לגביי שני המצבים: D/R אך כשהרכב חם (טמפ' עבודה) התגובות הרבה יותר איטיות.

אציין שמדובר רק על שילוב D/R ולא על נסיעה רציפה שבה אין בעיה כלל.

ייתכן שמקור הבעיה בהתחממות של השמן בתיבת העברה (השערה שלי).

מוסך רון המליץ מספר פעמים שיש להתקין מצנן שמן נוסף בחזית הרכב כטיפול מונע להתחממות השמן ברכבים הנ"ל, ייתכן וזה

הפיתרון לבעייתנו המשותפת.

אשמח לקבל חיזוקים לנאמר לעיל, האם זה הכיוון ?

ערב-טוב, דודו.

• ספונסר פורום
פורסם

מקרן חיצוני זה דבר מומלץ מאד אך אין לו קשר לשהיה בשילוב כאשר

הרכב קר .

הדבר הראשון במצב הזה הוא לבדוק מפלס שמן בתיבה ולבצע כיוון בסיסי

למחשב התיבה .

בכל מקרה שהיה בעת שילוב לא יכולה להגרם מחופש של קרדן ,זה לא קשור .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...