Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי מזדה 323 , 98 , 1800 אוטו'

בבוקר יש לי עשן במשך 2, 3 דקות (עשן לבן)

עשיתי גומיות שסטומים אתמול (גומיות מקוריות של nok ) ולא עזר כלל וכלל עדיין יש עשן

במרכזי של מזדה אמרו בלי לבדוק לעומק את הבעייה רק עלפי הסבר שלי למכנאי שהלך המנוע ( רינגים)

מה שכן בסל"ד עד 5/6 יש מעט מאוד עשן סביר לשנתון ולקילומטר( 170,000 )

אבל ככול שמנוע חם העשן הולך ופוחת אך לא לגמרי

האם שווה לבדוק עוד דברים ?

או שמא זה הפתרון היחידי?

אשמח לקבל תשובה:idea:

פורסם

מרק זה פורום לרכבים לא לאנשים עם בעיות ראיות

אם אתה יודע אז דבר אם לא תפסיק להתלוצץ

כי מעניין אם לך היה בעיות איך היתה מגיב

תקבל את התגובה הזאת בכיף ואם אתה בוגר בראש

אזת תענה בהתהם או שתסתום :shock:

פורסם

מהכרותי עם הדגם הנ"ל, במידה והרכב מאבד שמן, אז יש צורך בהחלפת רינגים במנוע.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

ואני מציע לך כמה דברים:

1. תעבור קורס בלשון ותלמד איך להקליד נורמלי בלי שגיאות.

2. לקרוא את חוקי הפורום לפני האחד המנהלים ינעל לך את השרשור (רמז: הבעיה שלך ממש לא דחופה).

3. פניה לחבר בפורום בצורה של "תסתום" ודברים כאלה ממש לא מקובלת! אף אחד פה לא חייב לך כלום ותלמד לקבל גם תגובות שלא מוצאות חן בעיניך!

4. מה הסיבה שהחלפת גומיות שסתומים?

פורסם

לאם סי עופר התגובה אם תשים לב אינה עויינת

וכן גם יש איזה מרסי לחדשים לא

ואני החלפתי גומיות כי הרבה מוסכים אמרו זאת

פורסם

החיברה שהחליפו גומיות שסתומים הם כנראה סתומים.

האם הרכב צורך שמן ?

לפני הטיפול ומה הצריכה אחרי?

HONDA CIVIC LS

פורסם

מה צריכת השמן של הרכב? חוצמזה שעשן לבן זה מים וכחול זה שמן

נראה לי שכל הבעיה שלך היא התעבות מים בתוך מערכת הפליטה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

המכונאי שלך צדק זו תופעה ידוע ברכב הנ"ל , הרבה מחליפים גומיות שסתומים לרובם זה לא עוזר ,

הבעיה היא ברינגים שחוקים , בבוקר המנוע קר ומכמו כל מתכת הרינגים מתרחבים בחום , בעקבות השחיקה שלהם נוצר רווח שגורם לשאריות שמן להשאר על דופן הצילנדר, להשרף ולצאת כעשן , לאחר כמה דקות שמהנוע מגיע לטמפ' עבודה הרינגים מתרחבים ומפצים על השחיקה, לכן כל פעם שתניע את הרכבה כשהמנוע "קר" תופיע תופעת העישון אם זה בבוקר או אחרי יום עבודה,

אין מנוס מלהחליף רינגים,

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

• תוכן חדש...