Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לאחרונה אני מתעניין בשידוך של דיסק קשיח לHU שלי

הHU הוא של Kenwood, הוא מסוגל לספק זרם של עד 500 mA.

בהתחלה חשבתי לחבר דיסק קשיח של חברת Transcend בתצורת 2.5 אינץ' ונפח 320 GB ואז גיליתי שהמערכת תומכת עד 15000 שירים בלבד והשמשעות היא שלא אוכל לנצל אפילו חצי מה320... דיסק כזה צורך זרם של עד כ1000 mA, ולכן התכוונתי לחבר אותו גם לשקע המצת.

כרגע אני מסתכל על דיסק של 1.8 של אותה חברה, הם מצהירים צריכת זרם מקסימלית של ~700 mA.

ראיתי ברשת עדויות לכך שדיסקים של 1.8 עבדו מול HU של רכבים ללא תוספת מתח, השאלה היא אם יש מצב שTranscend המדובר יעבד עם הHU שלי? למישהו יש נסיון בנושא, עם דיסקים של 1.8?

תודה מראש

פורסם

אף אחד? אני מאמין שלדי הרבה כאן יש מערכות עם USB, אף אחד לא ניסה את השלב ההגיוני הבא - לנסות לחבר דיסק קשיח???

פורסם

למה שלא תקנה דיסק און קי 32GB ולא תסתבך עם קבלים וכולי.

מה גם שדיסקים קשיחים לא אוהבים זעזועים ומהמורות.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

בפחות ממחיר של DOK 32GB אני מקבל דיסק קשיח של 320GB 2.5 שזה בדיוק פי 10.

ואז אני בטוח צריך לדאוג לתוספת זרם.

או שאני יכול לקבל 1.8 120GB בפחות מ500 שקל ואז לא בטוח שאני צריך לדאוג לתוספת זרם, זה בדיוק מה שאני מנסה לברר כאן.

ה2.5 אמור ליהיות "קשוח" וה1.8 אולי אפילו יותר. הם מסדרה מיוחדת שנועדה לעמוד בזעזועים. כך שיש סיכוי טוב שישרדו באוטו.

הדסיק און קי יוצא כאן פשוט לא כלכלי, מהבדלים כאלה של בין פי 3 לבין 10 הם ממש לא דר שאפשר להתעלם ממנו.

בנוסף אני יודע שה32 יתמלא, אולי לא מייד, כמו שה16 שיש לי עכשיו מלא. עם נגיד 120 זה כבר סיפור אחר....

פורסם

יש למשל את הדיון הבא:

http://forums.cnet.com/5208-7811_102-0.html?threadID=173279

אחד האנשים מספר שיש לו דיסק של חברת Lacie שעובד ממש טוב

לפי נתונים רשמיים של KENWOOD הHU יכול לעבוד עם עד 15000 שירים.

כלומר, דיסק של 120-160GB אמור ליהיות אופטימלי.

בקשר לזמן טעינה, אומרים שזה יכול לקחת סדר גודל של דקה-שתיים שזה לא כזה נורא.

בנוסף יש שם מישהו שפיצל את הדיסק למספר מחיצות ובכך הוריד את זמני הקריאה בצורה משמעותית

• תוכן חדש...