Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברגע שראיתי את קטע החנייה בחברת הייטק בפתח תקווה חשבתי שזה שווה תמונה. איפה השורה של המאזדות הלבנות???

נדב

אגב, הטנדר במקור לבן רק שבמקום לצאת לצהריים הוא יצא לטיול בבוץ של פ"ת יחד עם וויטרה שחנתה כמה קומות למטה.

06012010027.jpg

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אישית נורא משתעשע בחנייה כל בוקר, מגיע למשרד ב8 בבוקר אחרי שיירה של כמה מאזדה3\טויוטה קוולה\מיצובישי לאנסר רנו מגאן וכו', וכולם מתפרעים להם שם בחניון מנסים להגיע כמה שיותר מוקדם להחתים את הכרטיס כדי לסיים את היום כאילו זה איזשהוא טריאתלון.

ואז הם נתקעים בי, 5 קמ"ש מעל כל באמפר כי פשוט אי אפשר יותר מזה, ולמי שתוהה אני חונה ב-4 אז לפעמים זה לוקח 2-3 דקות להגיע לחנייה.

ואז מגיעים הצפצופים, ואני מסמן להם שהם מוזמנים לעקוף ולהמשיך להתפרע כאוות נפשם (מישהוא אף הגדיל ראש והפך מאזדה 3 בחניון הזה לפני שבועיים).

הצפצופים נמשכים, העצבים עולים, הם לא עוקפים והם מקבלים את הסימן הבין לאומי של קפוץ לי :evil:

זאת התרבות של אנשים שלא מכירים מה זה להחזיק רכב בישראל של 2010.

אבי.

פורסם

אצלי בניגוד לאצל הבן האחר של אמא שלי מעלי, דווקא יש הרבה רכבים מעניינים.

עוד 306 משופרת , מיטו , עוד קופרה , אימפרזה טו... סליחה - סמארט קבריולט :) ועוד שטויות.

מעניין אצלינו כשאין ליסינג.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

גם אצלנו יש ליסינג אבל נותנים לעובדים את האופצייה לבחור.

יש מעטי מאזדה 3 כמה פוקוס או מגאן בקטגוריה 1600, לעובדים הזוטרים מה שנקרא, טיפה מעליהם מתחילים מאזדה 3 נפח 2000, סיויק חדשות 1800, רנו סניק, מצובישי אוטלנדר יונדאי סנטאפה הפורד 7 מקומות (לא זוכר את הדגם) וכמובן ה ג'יפ של המנכל הוולוו עם V8 4.5 אם אני לא טועה.

אצלנו מגוונים :)

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם

עוד 306 משופרת , מיטו , עוד קופרה , אימפרזה טו... סליחה - סמארט קבריולט :) ועוד שטויות.

אני מבין שאני נכנס תחת שטויות ?

פורסם

אצלנו אין ליסינג ומעניין לראות איך פתאום כל אנשי ההיטק יכולים להשתמש ברכבים בני 5 שנים ויותר בלי לעשות עניין.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
אני מבין שאני נכנס תחת שטויות ?

כן, כי אתה לא במקום הקבוע שלך. :wink:

ליביו, שכחת 2 מיאטות.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מעניין אצלינו כשאין ליסינג.

ליביו

איפה למען השם אתה עובד ?!

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

כן, אנחנו חושבים לפתוח מסלול אצלנו בעבודה, להעביר את הזמן.

בשירשור הזה יש 5 אנשים שעובדים באותו מקום. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...