Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי סיאב איביזה 2004

יש לי מקדימה קומפוננט של מורל פולס אין לי מושג כמה rms וכמה אינץ ...

אני רוצה לשדרג למשו יותר עוצמתי .... בתקציב של עד 700 שקל

המליצו לי על:

Cerwin Vega

Lanzar

MB Quart

Rockford

Infinity

מה כדאי לי להביא ?

פורסם

תשמע הקומפוננט שברשותך הוא מעולה, גם לי יש את הקומפוננט הזה והוא יחסית חזק 110RMS וואט, בתקציב שלך לא תמצא משהו יותר טוב מזה תאמין לי תישאר איתם.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אם יש לך איזה 1000 ש"ח להשקיע בזה יש לך את ה JBL 1004, או את GT5A604 גם כן של JBL. לי יש אותו ברכב הוא מגביר סאב ומוראל טמפו ואני מרוצה ממנו.

יש גם JBL CS60.4 בתקציב יותר נמוך.

יש גם חברות אחרות שאני פחות מכיר נתן לאחרים להמליץ עליהם. בכל מקרה כל JBL שתביא יותר איכותי ממה שיש לך כרגע.

פורסם

לדעתי JBL יותר איכותי מהLANZAR ואם כבר להקיע 1000 ש"ח אז כמו שאמרתי עדיף את ה1004.

לגבי הCLARION האמת אני גם רציתי אותו, לחברה יש שם טוב אני לא יודע לגבי המגבר הספציפי הזה.

פורסם

אוקי וזה מחיר ששווה להשקיע אני ירגיש הבדל משמעותי בין המגבר שיש לי עכשיו ? מגבר פשוט של פלנטיום אוודיו ...

פורסם
יש ברשותי סיאב איביזה 2004

יש לי מקדימה קומפוננט של מורל פולס אין לי מושג כמה rms וכמה אינץ ...

אני רוצה לשדרג למשו יותר עוצמתי .... בתקציב של עד 700 שקל

המליצו לי על:

Cerwin Vega

HED סט איכותי אבל לא בנוי להגברה חזקה ,מגיע עם קרוס INLINE דפוק וטוויטר חלש אך איכותי יש לציין

Lanzar

סידרת האופטידרייב סט עוצמתי ביותר איכות לא רעה בכלל שונה בתכלית מהמורל פולס שלך באיכות הסאונד

MB Quart

במחיר הזה מדובר בסדרות פתיחה של MBQ ומדובר בזבל

Rockford

גם במחיר הנ"ל סדרת פתיחה = זבל

Infinity

6520 סט איכותי מסידרת הרפרנס חזק נישמע טוב ,לדעתי הוא הסט האיכותי ביותר ברשימה

אם אתה אוהב מורל ורק חסר לך עוצמה אז אולי שווה לך להתאמץ קצת יותר להוסיף עוד 200 שח לתקציב

וללכת על מורל דוטק אוביישן הוא גם עוצמתי וגם איכותי יותר ,סט ממש טוב.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=577156

מה כדאי לי להביא ?

דעתי בנושא

פורסם
  • תוכן חדש...