Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אמא שלי רוצה לקנות מזדה 2, רצינו לדעת האם יש הבדלים במחירים בין סוכנויות מזדה בערים שונות או שהמחיר "קשיח" ואי אפשר להתמקח איתם?

פורסם

ובכללי במאזדה מאוד קשה להוציא הנחות (אולי למעט אזעקות ותוספות שונות כמו חיישני רוורס ותו לא).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפי מה שניתן לראות באתר יד 2 ישנן ההצעות למאזדה 2 עם 0 קמ כאשר יד 1 היא חברת הליסנג או היבואן בכבודו ובעצמו. אומנם יש לרכבים אלה איבוד יד וערך, אך סביר להניח כי ההנחה גדולה בהרבה מהנ"ל, במיוחד במרוצת השנים. כך שלדעתי מדובר בעיסקה טובה.

פורסם

ערכתי חיפוש אחרי שראיתי את ההודעה שלך בשרשור אחר אבל לא מצאתי אפילו מודעה אחת כזאת, אתה יכול לצרף קישור בבקשה?

פורסם

אין סיבה למצוא הנחות שונות בסניפים שונים - לכולם אותה המדיניות.

מה גם שאין כזה דבר "הנחה" במושגי היסוד של דלק מוטורס, הם בונקרים ברמה של ה100 שקל.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

רוב הסיכוים שלא תקבל משהו אולי חיישני רוורס עם הסוכן ממש נחמד ונלחם.

לרוע המזל דלק מוטורוס באמת לא סופרים את האזרח הפרטי(ואת זה אמר לי סוכן של מאזדה) אז לא יביאו לך הנחנה גדולה כמו שאמרתי אולי משהו באיבזור

• תוכן חדש...