Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל התחיל עם הטסט שגיליתי שהגומיה של המסרק הגה קרועה, החלפתי תגומיה והמוסכניק המליץ על החלפת תושבת מנוע תחתונה שהיתה קרועה, אמרתי לו לך על זה והוא באמת הלך. הנסיעה הביתה מחולון, לנתניה היתה חלקה ביום שלישי כל זה קרה אגב.

אתמול נסעתיי ברכב ללא הרגשה בשינוי כלשהו, היום אני בא לנסוע לעבודה, הרכב רועד בטירוף, ההילוכים (ידני) נכנסים אבל בהעברת הילוך יש תחושה של זריקת קלאצ', בניוטרל הרכב נחנק עד כדי נלחם בעצמו כדי לא להתכבות.

ועכשיו הייתי עם חבר מתחת לבית כשהרכב מונע, המנוע זז ממקומו ורוקד ולא יושב במקום כמו שהיה עד אותו טיפול (שהיה אמור להיות קטן) ארור.

עצות על מה מדובר ? :?

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

או שהתושבת החדשה הורכבה לא נכון או שהקשיחות שלה גרמה לשנייה שלא הוחלפה להקרע

תושבות בדרך כלל רצוי להחליף את כולן בבת אחת וכולן של אותה חברה כדי שכולן

יתנו את הרעידות באותו תדר ובכך יבטלו אחת את השניה

כשיש תושבות מיצרנים שונים ואחת מהן מחוזקת כמו שנמכרות בכל רחבי האינטרנט

העניין יכול לתת רעידות בכל רמה אפשרית החל מזה שההגה מנסה לברוח לך מהידיים

בשניה שמשלבים לדרייב ועוד אין ספור בעיות...

אל תתפתה להחליף תושבת אחת על הדרך, אם כבר אז כבר תחליף את כולן ומאותה תוצרת (גם אם לא מקורי)

פורסם

אני תמיד אומר (וגם רושם) שאין צירופי מקרים, יש הצטרפות. סביר מאוד להניח שיש קשר לעבודה שבוצעה,

ולכן גש למוסך לבדוק את העניין בכל מקרה - אל תחכה שיעבור זמן והמוסך ינסה להתחמק מאחריות.

עם זאת, לא ברור עניין סל"ד הסרק - אם המנוע כמעט וכבה, אני לא בטוח שזה קשור לתושבת בלויה.

פורסם

אם המנוע 16 שסתומים עם סליל הצתה נפרד לכל פלג נשמע שאחד מהם לא עובד.

לך למוסך, עדיף מורשה רנו וקבל אבחון מדוייק.

SuckSqueezeBangBlow

פורסם

הלכתי למורשה והגעתי למסקנה שזה המשכורת שנשרפה הכי מהר

רציתי לדעת אם קרעו אותי במחיר או שזה מחיר סביר (אני מדבר על הסלילי הצתה)

350 * 4 סלילי הצתה

+ 138 רביעת פלאגים

+ 250 שקל בדיקה (לדעתי זה בזיון לקחת כסף על בדיקה אם הם אלה שהולכים לטפל באוטו)

וכל זה עוד לא כולל מעמ

מה שכן אני חייב לציין שהמנהל מוסך בא לקראתי ולא לקח כסף על עבודה אלא נטו חלקים

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

ממש חוצפה וגועל נפש לא לקזז את מחיר הבדיקה מהעלות הכוללת.

וגם גניבה להחליף את כל ארבעת הקוילים; הולך אחד בד"כ או שניים ברכב הנ"ל.

פלאגים ? מחליפים רק אם לא מתאימים (חייב להיות רנו אורגינל), או ממש גמורים

אבל במקרה שלך הבעיה הייתה בסלילים.

פורסם

המצתים היו חליפיים והם היו על הפנים ותיכננתי בכל מקרה לדחוף לפעם הבאה שאבקר במוסך החלפת כל הרביעיה במקורית.

המוסכניק טען שרק סליל אחד הלך ושמומלץ להחליף את כל הרביעיה כדי למנוע בעיות עתידיות עם הסלילים הנוספים.

אני לא בוכה על חלב שנשפך אם וכאשר המוסכניק ניגב אותי כמו חומוס אבל אני רק רוצה ללמוד ולדעת להבא.

זה רכב שהוא רק שלי והראשון שלי, אין לי מי שידריך אותי בדברים האלה אבל תמיד טוב ללמוד איך להתמודד בבעיה הבאה.

השאלה המתבקשת היא ואני עד עכשיו שואל את עצמי למה הסכמתי האם זה היה הכרחי החלפת כל הרביעיה או שאחד היה מספיק לעת עתה עד לפעם הבאה שאלוהים יודע מתי זה יקרה אם וכאשר...

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

כנראה שהיה אפשר להסתפק באחד. הרי תמיד אפשר לרכוש נוספים לא?

אם ציפית מעסק, בייחוד מוסך, שיהיה הוגן ויגיד לך שניתן לתקן בעלות חלקית - למדת שיעור חשוב.

ומותר לבכות על חלב שנשפך -זה פשוט לא מועיל.

פורסם

סליל הצתה אחד נמצא תקול, הוצע ללקוח להחליף רביעית סלילים והוא הסכים, בנוסף הלקוח לא חויב על עבודה כולל מחיר הבדיקה.

איפה החוצפה ואיפה הגניבה? ההתלהמות כאן היתה לגמרי מיותרת.

• תוכן חדש...