Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק בעיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מעוניין ברכב קטן, כשהקריטריון החשוב מבחינתי הוא צריכת דלק בעיר.

האפשרויות הם - יאריס 2005-2006, סוייפט 2007, סיריון 2006-2007, מזדה 2 2008 (מהשכרה או ליסינג).

בתודה מראש על הייעוץ.

פורסם

אם הצריכה בתוך העיר היא הכי חשובה לא עדיף להתמקד ברכבים עם מנועים יותר קטנים דוגמאת הסיריון 1.0, I10 1.1 ואלטו 1.0?

פורסם

לנסיעה עירונית בלבד עם דגש על חסכון, אלטו ידנית חדשה היא האופציה הטובה ביותר. גם האוטומטית תהיה סבירה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני זקוק למכונית סופר מיני כרכב שני במשפחה שתוכל להכיל בנוחות (יחסית) 3 ילדים (קטנים), ולכן אני פוסל את האלטוו I10 ודומיהן. כשהמטרה היא שעיקר הנסיעות יהיו עם הרכב הזה, ובעיקר בעיר. העניין הוא שממבחני הרכב לא הצלחתי לקבל תשובה ברורה לגבי צריכת דלק בעיר של היאריס, סריון והסוויפט. ממשאל אקראי של נהגים בסריון נראה כי צריכת הדלק שלה בעיר היא 1:10 (נראה לי קצת גבוה לרכב קטן). נראה לי שאלך על היאריס. תודה רבה בכל אופן.

פורסם

לי יש רק כסא בטיחות אחד ושני בוסטרים. עדיין זה גדול על יאריס, סויפט ואפילו ב SX4 שלי זה לא הכי להיט לנסיעה של יותר מחצי שעה.

פורסם

אמא שלי עשתה 1:8.5 בעיר עם היאריס שלה (דור קודם). וזו מכונית שעושה 1:15 מחוץ לעיר בלי להתאמץ. הכל תלוי באופי הנסיעות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אמא שלי עשתה 1:8.5 בעיר עם היאריס שלה (דור קודם). וזו מכונית שעושה 1:15 מחוץ לעיר בלי להתאמץ. הכל תלוי באופי הנסיעות.

מצחיק בדיוק באתי לרשום כמעט את אותו הדבר ....:lol: גם לאמא שלי יש יאריס והיא חסכונית בטירוף

תחגרו ותחזיקו חזק....הנסיעה מתחילה !! :brickwall:

פורסם
8.5 קילומטר לליטר לא נראה לי שיא חסכוניות.

כל זאת בלשון המעטה.

שוב - הכל תלוי באופי השימוש. כמו שאמרתי, אפשר בקלות לעשות עם יאריס (דור קודם) סביב 15 מחוץ לעיר ו-13 בממוצע, אבל בשימוש עירוני בלבד ולנסיעות קצרות (שני ק"מ לעבודה, ק"מ אחד לסופר וכדומה) היא תעשה 8.5 בקושי. ואל תחשוב שאף מכונית אחרת חוץ מנניח סוזוקי אלטו תעשה יותר טוב...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני יודע, כי אני נוסע בדיוק בתנאים כאלה. אולם אצלי הנתון יותר טוב, למרות כמה מאות קילו וסמ"ק עודפים.

פורסם
אני יודע, כי אני נוסע בדיוק בתנאים כאלה. אולם אצלי הנתון יותר טוב, למרות כמה מאות קילו וסמ"ק עודפים.

תזכיר לי באיזה רכב מדובר?

אני מבטיח לך שבתנאי הנסיעה של אמא שלי אף רכב שהוא לא דיזל או היברידי לא ישיג נתונים טובים יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...