Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצער רב היום נפרדתי מהמגבר שלי pulse audio ba2900 עקב קניית רמקולים חדשים.

אז ככה,המגבר היה מחזיק לי קומפוננטים של גיי בי אל 70 rms וסאב של גיי בי אל 300 rms.

בשל קניית זוג רמקולים נוספים 6#9 של מורל 120 rms נאלצתי למכור את המגבר בכדי לקנות מגבר חדש שיחזיק לי את המערכת בצרוה טובה יותר.

עכשו השאלה שלי אליכם איזה מגבר הייתי ממליצים לי לקנות מכיוון ואני מעוניין במגבר אחד ולא בעוד במונובלוק אני צריך מגבר טוב שיחזיק לי את כל הרכיבים שפירטתי לעיל.

המלצות למגברים עד 1000 ש"ח.

פורסם

יש JBL 1004 חדש במחיר הזה

תנסה לחפש ביד 2 לפעמים יש מציאות כמו NAKAMICHI-4100

את האמת אתה יכול לקנות מ BIOS אחלה מגבר ב בפחות כסף הPG OCATANE מגבר מעולה לא תצרך יותר מזה.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

חבר'ה אני חייב המלצות למגבר עד 1000 ש"ח דחוףף...

פתוח גם להצעות יד שנייה!!!!

*שאלה חשובה:

האם אני יוכל לחבר למגבר 4 ערוצים זוג קומפוננטים,זוג רמקולים,וסאבופר?

מכיוון שעכשו יש לי מגבר 4 ערוצים שמחובר אליו זוג קומפוננט וסאב ונראלי שלמגבר אין עוד ערוץ לרמקולים,לא?

פורסם

אפשר לחבר לו עוד 2 רמקולים ולעשות אותו 6 ערוצים אבל מאוד מאוד מאוד מאוד לא מומלץ.

מגבר 4 ערוצים נועד בשביל לתת 4 ערוצים ומטה.

ההמלצה היא להגביר את הקומפוננט והסאב,את האחוריים לחבר לרדיו דיסק.

פורסם
אפשר לחבר לו עוד 2 רמקולים ולעשות אותו 6 ערוצים אבל מאוד מאוד מאוד מאוד לא מומלץ.

מגבר 4 ערוצים נועד בשביל לתת 4 ערוצים ומטה.

ההמלצה היא להגביר את הקומפוננט והסאב,את האחוריים לחבר לרדיו דיסק.

תודה גולן,

אבל הרמקולים שרכשתי הם מורל פולס 120 rms והרדיו דיסק שלי באוטו הוא pioneer p7000bt,

השאלה אם הרדיו דיסק ינצל את הרמקולים בצורה טובה או סבירה לפחות וזה שווה את זה.

תודה!

פורסם

רדיודיסק נותן 18RMS לערך ולדעתי אתה לא צריך בכלל רמקולים אחוריים.

יש לך בלוח יד שניה פה בפורום כמה מגברים בתקציב שלך

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
רדיודיסק נותן 18RMS לערך ולדעתי אתה לא צריך בכלל רמקולים אחוריים.

יש לך בלוח יד שניה פה בפורום כמה מגברים בתקציב שלך

מה זאת אומרת 18 rms זה כלום עדיף להשאיר רמקולים אורגינלים של הרכב?

פורסם

עדיף לא להשאיר כלום- זאת אומרת תשאיר את המקוריים של האוטו כדי שלא ימשוך את העין אבל תנתק אותם.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אלון לא כולם מחפשים להשיג כמה שיותר במה קידמית ממורכזת מפוסקת משוחררת וכו' לא כולם פה הם אנשי SQ טהור

יש אנשים שחסר להם משהו מאחור גם {אז המשוגעים מורידים את המושבים מאחורה שלא ישגעו אותם הנוסעים:wink:}

וביכלל למה תמיד שמישהו שואל על רמקולים אחוריים כולם או רובנו קופצים עליו שזה מיותר ???

ולגבי המגבר שניפתרת ממנו אתה לא צריך להגיד בצער רב אלה בשימחה רבה :idea::idea:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

כי זה לא נכון מיסיודו, זה שכוחות השוק ונוחות המתקינים הרגילו את כולם "שיש צורך" ברמקולים אחוריים לא אומר שזה נכון.

פורסם

ישראל, אין לו הגברה בישביל הרמקולים האחוריים ככה שיוצא או שאתה מחבר אחוריים+סאב או קדמיים+סאב.

החוק היסודי ביותר הוא לחבר קדמיים+סאב ואם חסר לך אתה מחבר אחוריים ועדיין אם חסר לך אתה קונה מגבר 2 ערוצים ומחבר אותם.

פורסם
ישראל, אין לו הגברה בישביל הרמקולים האחוריים ככה שיוצא או שאתה מחבר אחוריים+סאב או קדמיים+סאב.

החוק היסודי ביותר הוא לחבר קדמיים+סאב ואם חסר לך אתה מחבר אחוריים ועדיין אם חסר לך אתה קונה מגבר 2 ערוצים ומחבר אותם.

תודה bios,

מה שאתה בעצם אומר שאפשר לחבר את הרמקולים האחוריים שקניתי למגבר בנסוף לסאב ולקומפוננטים שכבר מחוברים אליו?

כי אם כן אני ייקנה מגבר אחד טוב ויחבר אליו קומפוננט,6#9,וסאבוופר.

*ובקשר למגבר איזה מגבר זה?מה המחיר שלו?קצת פרטים...

פורסם

תשאיר את המגבר 4 ערוצים שיש לך עכשיו ותקנה עוד מגבר 2 ערוצים לאחוריים/מונו בלוק לסאב ואז תחבר אחוריים ל4 ערוצים

אי אפשר לחבר קומפוננט קידמי+רמקולים אחוריים+סאב על אותו מגבר

• תוכן חדש...