Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

ניסיתי לפרוץ את האייפון שלי לפי המדריך :

http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=5081299

הורדתי אייטונס , נרשמתי הכל טוב ויפה אבל כשאני מחבר את האייפון הוא מראה לי את המסך הבא :

71287344.jpg

הכרטיס סים של רשת פלאפון (נקנה לפני שבועיים)

האייפון נרכש בקנדה..

זאת תקלה או שאני מפספס משהו כאן ?

תודה מראש.

שחר.

שחר.

פורסם

היי שחר, זה בסדר גמור.. עכשיו אתה צריך לפרוץ אותו.

תבדוק רק שאתה נמצא על גרסא 3.1.2. אם האייפון ננעל לך לגמרי ואתה לא מצליח לגשת בכלל להגדרות שלו, נסה להוציא את הכרטיס סים , ואז לגשת להגדרות-כללי-אודות . שם תראה מה הגרסא.

אם הוא כן על 3.1.2, אתה יכול להמשיך לשלב של הפריצה.

"נכנס לאתר הזה:

http://blackra1n.com/

ונלחץ על הסמל של ווינדוס.

אחרי זה, נסגור את האייטונס ונעשה במקלדת CTRL+ALT+DEL

תגיעו ללשונית "תהליכים"

תסגרו את התהליך ITUNESHELPER

עכשיו כשהמכשיר מחובר למחשב דרך USB מאחורה! ולא מקדימה, תפעיל BLACKRAIN ותלחץ על MAKE IT RAIN

תן לו לעבוד וכשהמכשיר מסיים לעשות ריסט והוא עולה, כנס לתפריט הראשי שלו ותראה שיש שם סמל של BLACKRAIN "

Stay Dirty

פורסם

אוקיי אז אין ברירה, נצטרך להמר. תכניס חזרה את הסים, ותפרוץ אותו עם BLACKRAIN.

אם זה לא יצליח, סימן שהוא לא היה על קושחה 3.1.2

במקרה כזה, תצטרך לעשות ריסטור לגרסא הזאת. הכל כתוב שם במדריך הזה.

Stay Dirty

פורסם

יש לך את הבאג של הפריצה :\ אני מצטער.. זה כתוב שם במדריך:

"אם הדגם של המכשיר שלכם מתחיל באותיות MC, אז לאחר הפריצה,כל פעם שתכבו את המכשיר לגמרי או תעשו ריסט, הוא לא יעלה את המערכת הפעלה שלו עד שלא תחברו אותו למחשב, תסגרו את האייטונס ותריצו BLACKRAIN. זה לא נקרא לפרוץ מחדש, ושום דבר לא נמחק מהמכשיר. תדמיינו שהמחשב שלכם נתקע במסך שלפני הטעינה של הווינדוס. אותו דבר באייפוד או באייפון. רק שבמכשיר שלכם זה יראה כבל ואת הסמל של אייטונס. אין צורך לחבר אותו לאייטונס, במקום זה תריצו BLACKRAIN במחשב והמכשיר יעלה כרגיל."

עכשיו בשביל להוציא שיחות, אתה צריך להתקין עליו BLACKSNOW. גם זה כתוב במדריך, אבל בקצרה, כנס לסמל של BLACKRAIN שבאייפון שלך,

תבחר SNOW, ואז INSTALL למעלה.

תהנה :)

Stay Dirty

פורסם

ללא ספק, הBOOTROM החדש לא מצחיק אף אחד.

בכל זאת- בשבועיים האחרונים גיליתי, אחרי שפרצתי בערך 50 אייפונים שנקנו רק מהחברות הסלולריות בישראל - שחלק מהם הגיעו עם הבוטרום הישן, למרות שהם משבוע יצור 45 !

מוזר מאוד.. אבל אין להם את הבאג של הפריצה.

Stay Dirty

פורסם

אני עד היום לא מבין את הפריצות האלה.

אם אני קונה את המכשיר, והוא שלי, אז למה אני צריך לפרוץ אותו בכל מיני צורות שכאלה?

הרי המכשיר שלי ואני לא רואה סיבה למה שיגבילו לי את המכשיר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כי מה שאתה עושה בעצם באמצעות הפריצה אתה עוקף את כל ההגנות של המכשיר על מנת שתוכל להריץ קוד שלא נבדק ואושר על ידי אפל להרצה על המכשיר.

עכשיו אתה בטח אומר לעצמך אוקיי, זה נשמע אידיוטי ואיזו סיבה יש לי לעשות כזה דבר?

הסיבה היא שיש הרבה מאוד דברים נחמדים שאפשר לעשות באמצעות הפריצות הללו, כמו להתקין תוכנות שמשנות את המראה של האייפון למראה יותר יפה, תוכנות כאלו ואחרות שנותנות לך את האופציות להוריד תוכנות שלא רכשת ופחות או יותר כל דבר שאפל לא רצו שתעשה עם המכשיר שלך.

מעבר לכך, ברגע שאתה קונה את המכשיר ברוב המדינות אתה תקבל את המכשיר נעול לרשת שממנה נקנה בלבד, מכיוון שאתה גר במדינת ישראל הנאורה, אתה כנראה תרצה להשתמש באחת משלושת המפעילות העיקריות בארץ, אי לכך ובהתאם לזאת, אתה תרצה לעשות שוב משהו שאפל לא רצתה שתעשה - לפתוח את המכשיר לסים-פרי ע"מ שתוכל לעשות במכשיר שימוש כטלפון סלולרי.

אבי.

פורסם

ואם תקנה אייפון באורנג', תלך איתו לסלקום ותבקש שיפתחו לך כדי שתהיה לך אפשרות להשתמש במכשיר ברשת שלהם, הם לא יעשו את זה?

אם אני לא טועה, גם החברה ממנה קנית את המכשיר בארץ, מחוייבת לפי בקשה שלך לפתוח את המכשיר לסים פרי.

אז הסיבה היחידה שאני רואה שהמכשיר לא יגיע סים פרי, זה כדי שהחברה בארץ תגבה ממני עוד כמה עשרות שקלים על פתיחה של המכשיר לסים פרי. אני לא רואה שום סיבה אחרת.

ובעניין הקוד שנותן עוד אפשרויות נוספות במכשיר, זאת לא הבעיה שלי שככה הם תכננו את המכשיר, שיעשו קוד לפיצ'רים האלה ויעשו קוד לסים פרי ואז אני אפרוץ אותו לסים פרי בלבד. אני חושב שזאת זכותי המלאה כבעל המכשיר.

זה כמו שמחר אני אקנה רכב חדש והיבואן יגיד לי לתדלק רק בסונול, אבל תמורת כמה שקלים הוא יפתח לי את הרכב שתהיה לי אפשרות לתדלק גם בפז ובדלק.

in the face

with a chair

פורסם
אז הסיבה היחידה שאני רואה שהמכשיר לא יגיע סים פרי, זה כדי שהחברה בארץ תגבה ממני עוד כמה עשרות שקלים על פתיחה של המכשיר לסים פרי. אני לא רואה שום סיבה אחרת.

זה כמו שמחר אני אקנה רכב חדש והיבואן יגיד לי לתדלק רק בסונול, אבל תמורת כמה שקלים הוא יפתח לי את הרכב שתהיה לי אפשרות לתדלק גם בפז ובדלק.

אם החברה הסלולרית מסבסדת לך את מחיר המכשיר, קרי אתה משלם רק כמה מאות שקלים בשעה שמחיר המכשיר הוא כמה אלפיםת היא רשאית לנעול את המכשיר בכדי למנוע ממך לעבור למתחרים. זה הגיונית חוקי ומוסרי.

אם תרצה לעבור, הם יפתחו לך את המכשיר בעבור היוון ההתחייבות שלך (קנס).

כשאתה קונה רכב חדש משלם את מלוא מחירו אף אחד לא מגביל אותך לשום תחנת דלק כך שההשוואה הזו מיותרת.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אבל גם את המכשיר אני קונה במחיר מלא.

אני בא עם מזומן לסניף וקונה מהם את המכשיר במחירו המלא במזומן במקום. איזה סיבסוד יש במקרה הזה?

in the face

with a chair

• תוכן חדש...