Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני חדש לכל התחום של השיפורים, לכן מקווה שהשאלות שלי לא ישמעו קצת לא לעניין.

אני מקבל שבוע הבא גטה 1400 טורבו חדשה (גרסת 122 כוח סוס).

סתם במקרה עליתי על האתר הזה ודרכו הגעתי לחברת אי אנד איי אוטוספורט שמשווקת שדרוגים של ציפ מתוצרת upsolute.

במקרה של הרכב שלי מדובר על העלאת ההספק מ-122 כ"ס ל-155. יותר חשוב המומנט שאמור לעלות מאזור ה-20 קג"מ ל-27.

המחיר של העסק לא בשמיים (2800 ש"ח).

אני מתלבט האם ללכת לעשות משהו כזה:

נושא האחריות. האם יש סיכוי שהיצרן יזהה את השינוי ויחליט שהוא פוגע לי באחריות (רכב חדש שכחתי לציין)

האם יש סכנה למנוע ולשאר המכלולים?

איזה שיפור אני אמור לראות בתאוצת הרכב?

איזה שיפור אני אמור לראות בצריכת הדלק האמיתית (יש איזה משהו שמפורסם באתר)

תודה מראש על התשובות שלכם.

אריק

פורסם

עד כמה שאני יודע כל שינוי במחשב הרכב שהוא לא ע"פ הגדרות היצרן או שלא נעשה ע"י מוסך מורשה יפגע באחריות היצרן. כך גם לגבי שאר המכלולים במנוע.

פורסם

קודם כול מזל טוב על הרכישה וברוך הבא לפורום.

לפי דעתי תמתין עד שתקבל את הרכב, תעשה סיבוב ואז תחליט אם אתה רוצה לשפר.

בכל מקרה יש את UPSOLUTE כמו שציינת.

ויש לך גם APR שבזה אם אני לא טועה יש לך אופציה להתקין כמה תוכנות ולהחליף בניהם עם הידית בקרת שיוט.

בכל מקרה אתה יכול לפנות לסדנאות ולבקש התנסות, אם אני לא טועה זה ללא כל חיוב ותבדוק מה מתאים לך.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

הי,

בעיקרון אכן תאבד אחריות אם יוודא כי ניהול המנוע שונה, בפועל קשה לעלות על כך אם לא מחפשים מפורשות. כמו כן ניתן להחזיר את המצב לקדמותו בכל רגע נתון.

למנוע ולשאר המכלולים יגרם מן הסתם בלאי מואץ אך אני אינני חושב שתרגיש בו במהלך שנותיך (הספורות מן הסתם) עם הרכב.

את השיפור בתאוצה אינני יודע במדויק, אך נסיון העבר שלי מלמד כי לאחר התקנת צ'יפ ישנה הרגשה שמדובר ברכב אחר לחלוטין ולא באותו רכב "מחוזק".

תצרוכת דלק בנסיעה רגועה תשתפר במקצת אך אם תלחץ (וסביר להניח שתלחץ הרבה) אתה תשתה יותר. כמה? תלוי המון בך.

אצלי השינוי היה כק"מ לליטר יותר במשולב (בעיר הרבה יותר) אך מבחנתי שווה את התמורה.

המלצתי:

א. קבל את הרכב ותתנסה איתו עד שתרגיש כי אתה מכיר אותו היטב וכי אתה זקוק לכח נוסף.

ב. ישנה גירסת נסיון לכמה שעות ללא תשלום- נסה בעצמך.

ג. תהנה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מחזק את תגובתו אל הבחור מעלי.

רק דבר אחד לגבי הבלאי, הבלאי כמעט ולא מורגש, יש רכבים שנוסעים 300K קילומטר עם צ'יפ בלי שום בעיה.

גם רכב לא משופר שיגרזנו אותו ולא ישמרו עליו יסבול מתקלות.

אם תקפיד לא ללחוץ לפני שהשמן התחמם ותיתן לרכב להתקרר דקה שתיים אחרי לחיצה ובטרם כיבית אותו לא צריכה להיות שום בעיה מיוחדת.

בינואר יגיעו גם Revo לארץ ויתכן שיהיו עוד אלטרנטיבות.

ממליץ לך לחכות קצת.

***Skodillac***

פורסם

עשינו כבר כמה רכבים כאלה

אחד מהם למורה נהיגה שזה כבר הרכב ה9 ששיפרנו עבורו

השיפור הוא בכל התחומים הספק מוממנט וכמובן תיצרוכת דלק

אתה מוזמן להגיע ןלהיתנסות ללא התחייבות!

אביחי

אי אנד איי אוטוספורט

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

אם אני מבין נכון, מה שאתה אומר זה שיש אנשים בארץ שלומדים נהיגה על רכבים משופרים? :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם אני מבין נכון, מה שאתה אומר זה שיש אנשים בארץ שלומדים נהיגה על רכבים משופרים? :twisted:

המון, בזמנו הייתה ברחובות פאסאט TDI משופרת, בחולון הייתה אימפרזה טורבו משופרת וגם TT עם צ'יפ.

במודיעין הייתה גולף TDI 130 חזקה מאוד :twisted:

אם אני זוכר נכון הייתה באיזור לוד יונדאי קופה 2003-205 מונמכת ומוקשחת.

אני באופן אישי נוסע ישר מהסוכנות לעדכן תוכנה, אין שום סיבה לא לקבל יותר כח ללא מאמץ וגם לא שמעתי על אף אחד "שתפסו" אותו ועשו לו בעיות רק על תוכנה.

שים לב לא להרכיב פילטר פתוח רגיל אלא רק אינבוקס וכאשר אתה מכניס את הרכב לטיפול תחליף לפילטר הרגיל כדי שלא יזרקו לך את האינבוקס בטעות.

פורסם

תודה לכל המגיבים.

אני באמת ימתין קצת, ילמד את הרכב.

יחכה לחברה החדשה שתגיע לארץ (Revo )

ויחליט בהמשך.

פורסם

לא הבנתי.

התצרוכת דלק שלך השתפרה בק"מ אחד לכל ליטר?

מה היה השיפור בתאוצה?

מה אתה מתכוון כשאתה אומר שלאחר התקנת הצ'יפ ישנה הרגשה שמדובר ברכב אחר לחלוטין ולא באותו רכב "מחוזק".

דרך אגב, לפי מה שהבנתי מדובר על תכנות המחשב מחדש ולא החלפת צ'יפ.

פורסם

לפני שאתה רץ לשפר את הרכב, קודם כל תבדוק אם 122 כ"ס יספיקו לך.

אני לא יודע איזה רכבים היו לך בעבר, אבל לאמא שלי כיום יש גולף TSI 122, ולפני זה היה לה בורה עם מנוע 1600.

הגולף הרבה יותר חזקה, גם מרכבים עם מנוע 2 ליטר אטמוספריים.

ממליץ לך לקבל את הרכב, לעשות עליו את ה-1000 קילומטר הרצה ואז תחליט אם היא מתאים לך או שהוא חלש לך.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

התצרוכת תשתפר אך ורק במהירות שיוט רגועות

ובנסיעות של "חצי דוושה"

הבעיה הגדולה עם הצ'יפים (לפחות מה שראיתי על עצמי ) זה שאחרי שעושים צ'יפ

קשה להפסיק ללחוץ או לעזוב את הגז, וזה מבזבז המוןןןן דלק :lol:

פורסם

אני דווקא בדיעה הפוכה מהמגיבים מעליי

בוא ותסביר לי למה אתה קונה רכב חדש וחלש (כי יש מנועי 1.4 חדשים וחזקים יותר) וישר רץ לשפר.

למה לא לקנות ישר מה שרוצים ? חזק !

לא לקחת נסיעת מבחן על 122 ועל הגירסאות החזקות יותר של ה TSI ?

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...