Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני חודשיים בערך את הרכב שלי (מגאן קופה) ולאחר בדיקה במכון של טסטים כלשהו, לא זוכר בדיוק את השם , כתוב אותו בבדיקה, שילמתי 450 והבדיקה החלה נגמרה , סיכמנו על הבעיות באוטו וזהו. יצאתי משם בידיעה שאני יודע את מה יש לתקן וזהו.

הקיצר מפה לשם מסתבר שהמראות החשמליות לא עובדות וכן גם המפסק של דלת הנוסע, מכיוון שלא הסעתי עד היום מישהו איתי, לא היה לי מושג שהוא לא עובד, ודבר אחרון בכל העסקה הזאת הוא,שחסר בית מנורה של האור מספר האחורי.

מוזר שבטסט קורעים לך את הצורה אם יש ליקוי באחד מן הדברים.

הקיצר נכנסתי לחשמלאי רכב, והוא אומר לי ששתי המראות דפוקות, וצריך כנראה להחליף מפסק בדלת הנוסע.

לחשמלאי אין ביה לעבוד עלי כי אני מכיר אותו שנים, ומתקין אצלו את המערכות שלי מכל אוטו ועל כל אוטו.

עכשיו.... השאלה שלי היא, האם בבדיקה לפני קניה יש גם סעיף לבודק שהוא של כל נושא החשמל התאורה וכו'.

ואם כן האם יש לי עילה לתביעה של אותו מכון בדיקה.

סורי על החפירה, ותודה מראש.

פורסם

בד"כ מכוני בדיקה לא מתעסקים בחשמל מזגן וכו'. קרא את האותיות הקטנות בטופס הבדיקה או מאחוריו.

 

תיקון זול ומהנה. בהצלחה להבא

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

×
×
  • תוכן חדש...