Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה ,

הלכתי לחבר של אח שלי כדי שיתקין לי מורל טמפו מקדימה ומגבר.

לאחר שהוא התקין יתגלה שישנה בעיה בחלוקה של השמע באוטו, כשי הוא מעלה את ה REAR זה מגביר את הקידמים ולהיפך.

והבעיה היא שאין ויסוט כמו שצריך בין הקידמים לאחורים.

הוא אמר לי שזה ביגלל המכשיר - הוא תומך בהגברה אחורית.

חבר של אחי אמר שיחשוב על זה ויחזיר לי תשובה מה ניתן לעשות.

לבנתיים הוא ניתק את האחוריים והשאיר את הקידמיים עם הגברה.

אז השאלה שלי אם יש לכם הצעות ?

פורסם

אז ככה, יש לי רדיו טייפ ( כן טייפ) מאוד ישן שיש לו יציאה אחת של RCA שהיא יציאה שאמורה להגביר את האחוריים ויש לי מגבר עם שתי ערוצים. חיברתי את היציאה הזאת למגבר ולרמקולים הקידמיים ועכשיו ישנה בעיה עם הוויסוט של המערכת כי זה אמור להגביר את האחורי ואני הגברתי את הקידמיים.

ד"א לרדיו טייפ יש צ'נג'ר ככה שזה לא כזה משנה שאין לו כניסה שלי דיסקים אך בכל אופן יש לי את המכשיר deh2050 שגם היציאה שלו למגבר היא אחורית ככה שזה לא עוזר לי אם אני יחליף בין ה HU.

פורסם

אם יש יציאה אחת למגבר והיא אחורית מן הסתם היא תחובר למגבר ולכן ההפרדה לא תהייה נכונה. הדבר היחידי שאפשר זה לחבר את האחוריים ליציאת הרמקולים הקידמיים, וכך ליצור הפרדה אמנם הפוכה אבל הפרדה.

פורסם
אם יש יציאה אחת למגבר והיא אחורית מן הסתם היא תחובר למגבר ולכן ההפרדה לא תהייה נכונה. הדבר היחידי שאפשר זה לחבר את האחוריים ליציאת הרמקולים הקידמיים, וכך ליצור הפרדה אמנם הפוכה אבל הפרדה.

אבל אם אני ישים שיר שאמורים לישמוע למשל לכמה שניות ברמקולים הקידמים אני ישמע באחוריים? תקן אותי אם אני טועה.

ואם כן זה משמעותי לדעתך? והאם יש אלטרנטיבה אחרת במצב הקיים??

תודה.

פורסם

שירים הם בסטריאו (2 רמקולים, ימין ושמאל) ולא בסראונד (אחורה, קדימה, צדדים וכו') ולכן אין שום הבדל בין האחורה/קדימה חוץ מהמילה שכתובה במסך..

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...