Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחיצה ימנית על MY COMPUTER ->בתפריט השמאלי - ADVANCED SYSTEM SETTING ->

בחלון שיפתח לבחור EDVANCED -> ואז STARTUP AND RECOVERY -> ושם SETTING.

לגבי הזכרון

כתוב שיש לך 4 גיגה אבל 3.5 שימושיים.

אגב, טושיבה היום מוכרים את הניידים שלהם עם 7 64ביט. (עם אפשרות להחליף ל 32)

jp.jpg

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא רק טושיבה, גם HP/COMPAQ (קניתי לפני שבועיים נייד שלהם שהגיע עם ווינדוס 7 64 ביט).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
-בהתחלה, המחשב אומר לי לבחור (בהפעלה ראשונית) מה אני רוצה להפעיל, 7 או מערכת קודמת, ויש לי 30 שניות. איך אני מבטל את זה שזה יהיה מיידי?

קליק ימני על "מחשב" > מאפיינים > הגדרות מערכת מתקדמות > מתקדם > כפתור "הגדרות" התחתון > תסמן למעלה "WINDOWS 7", ותוריד את ה-V מ-"זמן הצגת רשימת מערכות הפעלה" (לא יודע איך זה בעברית).

תמונות להמחשה:

attachment.php?attachmentid=183706&stc=1&d=1262069741

attachment.php?attachmentid=183703&stc=1&d=1262069741

attachment.php?attachmentid=183704&stc=1&d=1262069741

attachment.php?attachmentid=183705&stc=1&d=1262069741

נ.ב. אגב, עברתי מ- 7X86 ל-7X64, ואולי זה פסיכולוגי, אבל ה-64 רצה יותר חלק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שמנמנייאק- חולה עליך! אתה 10, תודה!

אגב, באנגלית עדיף... לא יכול לגעת בעברית, אני מאלה שמתרגמים הכל כל הזמן, עברנו את זה בשירשור על מכשפת-חול...

שאלה חדשה לי.

אני אוהב את האאוטלוק אקספרס (OUTLOOK EXPRESS להלן = OE).

אין לי OE בווינדוס החדש. האאוקלוק הרגיל מביא לי יותר עצבים מגידם בעל תסמונת דאון רכוב על עז עם בום-בוקס על פול-ווליום של פסוקו של יום. או קוראן. וואט אבר, גבר.

איך אני משיב עטרה ליושנה וחוזר לעבוד עם האקספרס האהוב שלי, בלי לשנמך (אני אוהב את המילה הזו, נשמע "קינקי"...)לדפדפן אקספלורר 7?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אי אפשר.

יש משהו בשם WINDOWS LIVE MAIL, שזה משהו לדעתי מכוער וזוועתי (אפילו יותר מה-OE).

אבל לא יודע, תנסה, אולי תאהב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם אני הרגשתי כמוך שעברתי ל-64

וגם אני הייתי בטוח שאני אוכל כאפות

אבל פתאום יותר ויותר אנשים מזדהים איתי, אז כנראה שיש בזה משהו

פורסם

NEXT!!!

-איך גורמים לתפריט הקדוש (CNTRL ALT DEL-הלא הוא מנהל היישומים)להופיע מייד במקום לעבור קודם דרך מדורי גהינום(הקלקות מיותרות לאחר מיקום העכבר, והרי אני עצלן...)?

תודה.

פורסם

1) כפתור ימני על שורת המשימות>Start task bar - שתי פעולות פשוטות ;)

2) או שתלחץ ביחד את CTRL ALT DEL ואז יהיה לך חלון עם כמה אופציות - האחרונה מפעילה את מבוקשך :)

3) start>run>taskmgr - אם אין לך את שורת RUN,בצע את פעולה א' מ1) ולך למאפיינים (properties) והוסף אותה

בטח יש עוד שיטות אבל אני עייף מהעבודה ומADSL שמתחרפן לי וטמטם לי תשכל השבוע :| סורי.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
1) כפתור ימני על שורת המשימות>Start task bar - שתי פעולות פשוטות ;)

.

OMG!!! סוף סוף מיקרושמוק הבינו שהתפריט הכי חשוב צ"ל נגיש במיוחד!!! אחלה פיתרון, אהבתי, תודה!

פורסם

שאלה

יש לי יוזר במחשב וביוזר הזה יש מסנג'ר פעיל שנפתח לבד בעליית המחשב.

ביוזר השני המסנג'ר לא פעיל (לא משתמשים בו) אבל כן נפתח לבד בעליית מחשב. האם יש אפשרות למנוע ממנו להיפתח ביוזר שבו הוא לא פעיל בלי שזה ישפיע על היוזר בו הוא כן פעיל?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

למה בכלל אתה צריך שהוא ייפתח עם המחשב? כמה שפחות תוכנות שעולות יחד עם המערכת הפעלה - יותר בריא למערכת (בלי שום קשר לחומרה,זאת עובדה קיימת).

בכל מקרה אם אתה רוצה שביוזר כלשהו המסנג'ר (או תוכנה אחרת) לא תפעל,צריך לוודא לפני כן שיש לך הרשאות ביוזר הנ"ל,ואז אתה יכול להגדיר מה שאתה רוצה :).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
קיצור ישיר ל-task manager בכל מערכות windows:

Ctrl+Shift+Esc

אחלה. למדתי משהו חדש, וגם שלמיקרושמוק לא הספיק קיצור דרך אחד לתפריט הקדוש...מעניין למה...:lol:

• תוכן חדש...