Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בדיוק, מבחינת קיצורי מקלדת כפי שכבר ראית Ctrl+Alt+Del הוא לא בדיוק הצירוף של ה-task manager (וזה היה ככה גם קודם ב-xp, אם אתה למשל בדומיין).

להגיע לאותו דבר בכמה דרכים שונות זה תמיד קיים.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא בדיוק, מבחינת קיצורי מקלדת כפי שכבר ראית Ctrl+Alt+Del הוא לא בדיוק הצירוף של ה-task manager

הוא כתב Ctrl+Shift+Esc, וזה כן עובד (גם אני לא ידעתי על זה עד שקראתי כאן, תודה על הטיפ :-D ).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אני כתבתי את הקיצור הזה, הוא דיבר על זה (נראה לי) שזה עוד קיצור בנוסף ל-Ctrl+Alt+Del שצויין פה קודם ועל זה הגבתי.

פורסם
לא בדיוק, מבחינת קיצורי מקלדת כפי שכבר ראית Ctrl+Alt+Del הוא לא בדיוק הצירוף של ה-task manager (וזה היה ככה גם קודם ב-xp, אם אתה למשל בדומיין).

לא נתקלתי בשום מקום למעט ב-7 בקיצור הזה שעושה משהו מלבד לפתוח את התפריט של מנהל היישומים.

זה נכון, אבל כך אתה מגיע הרבה יותר מהר מאשר בשאר הדרכים, וכאחד שאוהב לעבוד בשילוב עם מקלדת ועכבר, קיצורי דרך טובים חשובים לי. הקונטרול-שיט-אסקייפ הוא אחלה עבורי. תודג!!!:-D

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עוד טיפ נחמד שנתקלתי בו היום :

בבואך לשנות שם לקובץ מסוים,כשתלחץ F2 (שינוי שם) על הקובץ עצמו,או שתלחץ פעם אחת עליו עם העכבר,שים לב שבWIN7 זה מסמן לך רק את שם הקובץ ללא הסיומת :).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...